Vilken seg dag

Idag har vi haft kommunalkunskap och fritidskunskap det var mycket segt. Vi har suttit och lyssnat och kollat på film från halv nio till halv fem, så nu är man skapligt trött i huvet. Våran lärare på kommunalkunskapen är super interligent, jag har nog aldrig stött på någon som kan så mycket om allt som han kan, men en sån person drar gärna ut lite väl mycket på saker. Han skulle presentera sig för oss och visa oss sitt cv, vanligtvis kanske det ta en kvart eller något åt det hållet, men för honom tog det en timma. Och så skulle han visa oss Värnamo kommuns hemsida och det tog två timmar, så lite långdraget är det att ha honom, men lite soft är det ju med. Men det var vissa som somnade tillslut, vi orkade inte lyssna. Sen kommer vi till fritidskunsapen där vi har en lärare som också gärna pratar väldigt länge och väl, plus att hon gärna sätter på en film sista lektionen mellan halv fyra och halv fem, hur ska man kunna titta utan att slumra till lite grann när man suttit och lyssnat hela dagen, de är nästan för mig omöjligt, men men det löser sig nog. Nu efter skolan har vi spelat vollyboll och kört styrketräning, det var jäkligt skönt efter en lång dag i skolan=)

Men nu ska jag hoppa in i duschen för sen är det filmkväll med andra korridoren=)
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hoppas inte lärarna läser din blogg Kram Pappa

2007-08-31 @ 12:19:13
Postat av: Bitte Granat

Hallå du där!
Nu får du allt ta och pigga på dig (och dina klasskamrater) lite grand....... Hoppas allt är bra och att du trivs med plugget även om det verkar lite trögt (..fniss).
Själv har jag börjat jobba (puh)fast bara 50% vilket räcker alldeles utmärkt, då hinner man ju med lite annat i livet oxå! Många kramisar/Bitte, Leif & Tindra

2007-08-31 @ 15:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback