Pepparkakshus

Igår hade vi ledarskap inom lek och idrott, och vi började med att ha teoretiskkt inte speciellt kul men det är viktiga bitar som vi ska ha. Andra timman hade vi praktiskt och då var vi 12-13 åringar som skulle leka och ha gympa. Vi hade nudd boll, jaga och inomhus brännboll skit kul verkligen. Men man vart jättetrött efter för det var verkligen att springa hela tiden, så bena var skakis efter, men fan vad roligt det var=)

Efter det var det julpyssel i aulan som allmänna barn och ungdom höll i iår. Vi gjorde lite julkort och fixa och dona det var ganska mysigt faktiskt, men man har inte mycket ideér om vad man kan pyssla med längre men det gör inget för det var ku ändå=)

Kvällen blev pepparkakshus bakning=) Varje år har dom en tävling om vilken klass som vinner med sitt pepparkakshus, så våran klass satte igång igå och baka=) Man hade en och en halv timma på sig att göra klart det, och man var tvungen att komma på en bra ideé vilket inte var så lätt. Vi kläckte våran ideé på vägen upp i hissen, men vårat hus är lätt det finnaste huset. Vi har verkligen gjort ett seriöst hus med glitter och snö och pärlor, lycktor, tomte i skorstenen, och en tomte som sitter på dass=) Så vårat vart det klassiska tror jag men det var jättefint. Jag tyckte att det var ganska kul att göra ett hus, man gör det i princip aldrig längre så det är ganska kul att få göra det. Vi få väl se vem som vinner på måndag=)

Nu ska jag ha ledarskap inom lek och idrott igen)=)
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback