Nytt stalle

Ja da har man tagit sag till en ny o. Det ar valdigt fint har men valdigt lugnt nastan far lugnt men det blir sakert bra!
Resan hit gick ganska bra men jag blev bilsjuk for vagarna ar inte dom basta. det gick upp ner och det var kurviga vagar. Nar vi val kom fram till piren sa vantade en bat resa med en speedbat och det var ju inte heller den basta men det gick helt okej for det var inte sa blasigt! Hela trippen tog bara tva timmar sa det var skont att det inte tog langre tid for idag ar det 38 grader i solen!
Pappa brande sig skapligt pa baten sa hela hans nacke ar knallrod och svider sager han, sa nu ar det bara for honom att ga runt med troja!

pappa, jag,hakan och mamma gick en jatte lang promenad pa stranden det var bara sa fint. det ar ebb pa em sa man kan ga jattelangt ut med det ar ganska haftigt att det bara forsvinner. Langstbort pa stranden hade allt blast sonder i en storm for langesen berattade dom har for oss, sa tard lag ner och det fanns inga hus kvar lite laskigt att det kan bli sanna ovader att massor blaser sonder.
Men det ar valdigt fint har annars, det ar klart en av dom finnaste strander som jag har varit pa!

Ikvall ska vi pa thailandsbuffe, dom firar alla hjartansdag har ganska mycket. Det hanger hjartan och ballonger i alla traden. Och det ar verkligen dukat till fest det ska bli riktigt spannade och se vad dom ska hitta pa!

Hoppas att allt ar bra med er alla dar hemme=)
ta hand om er sa!
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback