Söndag

Igår var det söndag och vädret var en ren katastrof, det regnade hela dagen viket är grymt trist. Men jag och John hade en heldag med bara mys=) Vi började dagen med en sväng till maxi för att handla mat som vi skulle laga, efter åkte vi hem till mig lagade till våran mat som blev cornsallad, mycket gott=) Mamma och pappa åt med oss med men dom åt en annan sallad, men det blev en trevlig middag. Efter maten körde vi Johns föräldrar till karlsby där dom skulle träffa vänner.

Påväg hem från karlsby kom vi på att vi skulle åka förbi lilla Sofie som antagligen skulle sova, men vi tänkte att lite sällskap behöver alla. Väl framme så bankade vi på och ut kommer en väldigt trött Sofie, men hon blev nog lite glad att vi kom eftersom hon böd in oss. När vi suttit där en stund så kom Sofie på att vi åker till maxi och det gjorde vi, så jag och John var därtvå gånger igår, men det gör inget för det finns alltid nått att titta på=)

När vi kom tillbaka till Sofie lagades det lite mat och sen blev det filmen på femman. " mamma vid 16 " Det var en verklighetsbaserad film och det handlade om en tjej som vart gravid när hon var 15 år, när barnet väl var fött då fick hon behållade på ett villkor att hennes mamma skulle uppfostra barnet själv, och denna tjej fick inte tala om för någon att det var hennes barn. Och så fick man följa hennes liv och hur allt blev. Filmen var den bästa jag sett på väldigt länge och man vart väldigt berörd av den, det vart nog en liten tår när vi såg den, helt underbart bra film.

Kvällen slutade med att vi hämtade John föräldrar i karlby, så vi fick en lite mysig biltripp med, och i bilen hade vi Abba i full gång mycket trevligt=)

Idag blir det att ta sig till jobbet igen, vädret är ju skit idag med så vi kanske får lite mer att göra än vad vi hade förra veckn, för då ville ingen människa gå på stan. Men men hoppas på lite bättre denna vecka=)
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback