Frilufsdag

Gud vilka ungar vi har haft att göra med idag. Min grupp var det tio ungar i och dom var ju mer vilda en tama första stunden plus att sammarbete fanns inte alls hos dom, kille och tjej kan ju bli basiler av det haha Men det är väl kasnke den åldern lite. Men efter första stationen insåg dom att det bli nog lättare om vi gör det tillsammans och hjälper varandra så dom lugna ner sig ganska fort och hjälptes åt. Dom döpte sig till "natur smurfarna" så det skrek dom varje gång dom kom till en ny station hihi Dom var söta när dom väl ville. Paddla var nog det dom tyckte bäst om det hade dom pratat om i två veckor. Och på sjön var dom hur lugna och ordentliga som helst, så det vart en jättebra förmiddag för både dom och oss. Efter själva rundan så bada dom, jag tror att alla var i vattnet. Men vi var inte i tyckte det var lite kallt och tidigt på året för att bada, men dom gilla det. Vi var nöjda med denna dag och barnen ville att vi skulle göra om det snart igen med dom=)

Eftermiddagen blev lektion ute. Vi hade ledarskap och idag pratade vi om kost och hälsan. Det var ganska roligt faktiskt och man fick nog ut ganska mycket av det. Men det roliga var att när vi hade rast och skulle fika så hade dom bakat bullar till oss, så hur nyttiga vart vi haha Men man måste ju få äta nått gått ibland kom vi fram till så det vart ganska roligt av det hela ändå. Men lite kul när man pratar om att vi ska vara nyttiga och äta rätt och så får vi nybakade bullar.

Nu ska vi ner och äta snart igen sen blir det nog att ta det lite lugnt, kanske att det skulle bli lite kubb eller så senare vi får väl se vad som händer med det. Ganska trött eftersom vi suttit i solen hela dagen idag med, men skönt har det verkligen varit=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback