Ny serie

Igår kväll samlades alla på östbo fär att först fira Ozlemas 22 årsdag. Vi hade fixat tårta och lite presenter för henne och så överaskade vi henne med att sjunga för henne på hennes rum. Det vart ett trevligt litet kalas=)

Kvällen blev framför tvn sen, för en ny svensk kriminlarare skulle börja, så alla satt där och kollade på tv. Det var ganska bra faktiskt, så det känns bra. Det var en serie som skulle hålla på ett bar tisdagar, men det slutade ju så spännande så man vill inte vänta till nästa vecka för att se klart det.

Idag är vi lediga från skoan och det känns skönt, men vi ska jobba ändå. För vi har ett grupparbete som vi ska bli klara med om två veckor, för vi ska hålla i olkika lektioner då. Min grupp vart givetvis först ut, och det är en ganska svå uppgift för vi fattar inte vad det är vi ska göra, men vi hoppas att vi ska få klarhet i det nu. Så det blir att försöka plugga hela eftermiddagen. Våran lärare är sjuk med så vi kan inte få så mycket hjälp som vi kanske behöver, men men det får väl lösa sig ändå=)
Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback