Film tips

The Bucket lilst Nu eller aldrig:

Filmen handlar om två cancerpatienter som hamnar i samma rum, den lättretade miljardären som spelas av Jack Nicholsen och den lärde bilmekanikern som spelas av Morgan Freeman. Dessa två patienter bestämmer sig när dom båda fått sina dåliga besked att sätta ihop en lista " att göra listan " vilket innebär saker att göra vissa saker innan man trillar av pinn. Detta leder till att dessa två patienter som aldrig träffats innan åker jorden runt och upplever sitt livsäventyr. Hoppa fallskärm, köra en shelby mustang, kolla in Keops pyramider i Egypten, upptäcka glädjen i att leva innan det är försent. Under filmen får man se en film som är som en hyllning för livet man fått. Den visar även att det bästa med livet är just precis nu.

Filmen i sig är mycket bra gjord, man blir tagen på olika sätt. Samtidigt som man blir väldigt glad av resan och alla upptäckter som görs blir man även ganska sorgsen när man vet varför dom gör resan nu. Livet är inte värt att bara kasta bort. I filmen hinner man ha känslor som både är positiva och även negativa när man känner att det kanske inte alltid blir som man tänlt. Plus att dessa patienter aldrig träffats innan och så ger sig ut på en resa tillsammans för att upptäcka världen vilket jag uppfattade som väldigt häftigt.

Filmen är absolut värd att se inte bara en gång, jag skulle absolut vilja se den igen om ett tag. Hoppas verkligen att alla ger den en chans för det är en häftig och sorglig resa man får vara med om=)
Skala mellan 1 - 5 får filmen absolut en 5:a av mig=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback