Veckan som gått

Ja då har en vecka snart gått och jag har varit så dålig på att skriva eftersom jag inte har internet på mitt rum längre, dom får ingen ordning på något.

Men denna vacka har varit lång tycker jag. Det känns som den aldrig ska ta slut. Våran lärare som vi har mest har varit sjuk hela veckan så våran klass har fått ha lektioner själva men det har varit riktigt roligt.

I onsdags bakade vi bullar och spelade dataspel eftersom det handlar om att vi ska kunna göra praktiska saker med undomarna på gårdarna. Så detta kan vara bra för oss, och framförallt eftersom jag inte kan baka eller laga mat så kanske jag lär mig något nytt haha mina bullar vart inte brända denna gång.

Idag har vi haft massage och jag var ledare för det, hmm hoppas att dom lärde sig något nytt. Men det tror jag för alla tyckte att det var himmla bra, och dom var nöjda så jag hoppas verkligen att dom gilla det=)

Ikväll bli det innebandy igen hoppas dom vinner, laget har inte förlorat en ända gång så vi håller tummarna för dom även denna gång. Vi ska åka dit ett gäng och kolla på dom, det är ganska skönt när det händer något.

Imorgon vet jag inte vad som händer, vi har en uppgift som ska vara klar nästa vecka som jag fundera på att göra klart imorgon eftersom Lena inte kommer imorgon heller, så hela eftermiddagen får vi ägna åt alla arbeten som ska vara klara nästa vecka. Men jag gjorde några igår, så jag har bara en uppgift kvar att göra=) Det känns skit bra.

Helgen i sig blir nog bara lugn och mycket plugg, orkar inte göra så mycket tror jag. Jag är alldeles för trött för att göra något alls känns det som.

Men nu ska jag gå och fixa min tvätt=)
Skriver så snart jagf kan igen!!

Puss och kram

Min vän är ett geni

Min dator har inte funkat på två veckor och ingen vet varför. Våran datalärare Kurt skulle fixa den men det gick inte han sa att det var fel på min dator. Idag skulle min vän Daniel bara kolla eftersom det inte gick att starta den igår, och han bara satte sig och starta den och allt funka. Jag kan inte fatta det. Nu får jag verkligen hoppas att den funkar längre än en dag=)

Vi har ganska mycket att göra nu eftersom att vi har praktik snart i fyra veckor och det ska verkligen bli roligt. Jag hoppas att det blir bra, det ska bli skönt att vara hemma lite längre nu. Så mycket planering inför det, mycket avslutande arbeten som måste bli klara innan. Men det ska nog gå bra hoppas jag på=)

Veckan i sig har varit bra. Vi var på studiebesök i Jönköping och kollade in ungdomenshus och Brunnen, det är två olika fritidsgårdar och det var ganska kul men lite segt med. Men jag tror att det är bra att vi får komma ut och se lite verksamheter med=) Förutom det så har det inte vart nått speciellt i veckan mer än lektioner som vanligt.

Helgen bli nog lugn hoppas jag på. Behöver plugga lite och vila lite. Men men vi får väl se vad som händer.

Nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorogn=)
Natti natti

Such inget internet än

Nej vet ni va dom har fortfarande inte fått ordning på nätet här på skolan. Jag hoppas vi får igång det denna vecka, för alla vill ju ha på sina rum orka gå hit ner varje gång man ska skriva eller plugga=)

Igår fick jag dessutom fel mat så jag har varit sjuk SUCH orkar inte med det heller. Men vad ska man göra inget att göra, så igår vart det sängen hela dagen och idag ska jag försöka orka hela dagen.

Hela eftermiddagen blir det fritidskunskap och sen har vi med specialkost möte med mam personalen. Men det blir nog bra detta=)

Nu måste jag springa iväg till tåget och möta upp lilla Jessica för hon har varit hemma en lite snabb sväng. Sen bli det mat=)

Men men jag hoppas jag kan skriva snat igen vi får se när jag kommer åt internet=)

Saknar er alla där hemma=)
Puss och kram

Skit med internet

Jag blir galen nu har inte internet funkat på en hel vecka, och dom verkar inte få ordning på det alls. På hela skolan funkar bara tre stycken och hur lätt är det att komma åt dom då, jag blir så upprörd. Men vi har pratat med våran datalärare idag igen och nu hoppas han att han ska få ordning på det, jag hoppas verkligen på det med. Vi behöver ju internet eftersom våra arbeten skickas via mail och så ju. Men men det ska nog bli bra detta=)

Helgen har bara varit lugn och skön vi har bara slappat kollat på film och inte gjort så mycket mer hur skönt som helst.

Och nu är det måndag och vi ska ha redovisningar hela dagen nästan usch och fy men det ska nog gå bra får vi hoppas på=)

Men men bäst att rusa iväg så jag kommer i tid till min grupp!
Puss och kram

Innebandyn

Grabbarna vann innebandyn med 3-2 mycket bra var det. Det vart en spännande match så det var roligt att se.

Imorgon ska vi ut och kolla på hur en fritidsledare sköter idrottspass det ska bli riktigt roligt. Skönt att komma ut lite i en verksamhet=)

Så nu är det dags att krypa ner i sängen och sova för vi ska åka klockan åtta från skolan imorgon, och det är ganska tidigt tycker jag.

God natt och sov gått=)

Första veckan efter lovet

Snart har vi gått våran första vecka och det känns skönt med helg snart. Jag är så himmla trött så det är inte sant, man ska inte vara så trött som jag är.

Intenet har inte funkat föränns idag och det är också skumt. Min vän Johan har kollat på det flera gånger men han fick det inte att funka, och efter skolan idag så funka det helt plötsligt och tur var väl det.

Vi har börjat en ny kurs med "handukapp kunskap" mycket roligt och mycket bra kan jag tänka mig för vi kommer behöva det när vi kommer ut i vardagen. Vi ska ta ett handikapp och fördjupa oss i det och sedan hålla en redovisning, men jag vet inte vad jag ska ta. Måste fundera på det=)

Ikväll ska vi på innebandy, dom spelar sin första match efter lovet så jag tror att dom flesta ska dit. Jag hoppas att dom vinner ikväll det skulle vara riktigt roligt=)

Nu ska jag byta om och fixa lite sen bli det ner till caffet som några från våran klass står i idag. Så vi ska gå ner ett gäng innan bandyn och fika lite och prata skit det kan vara mysigt=)

Hade toppen=)
Bye

Imorgon bär det av

Ja då var det snart dags att dra tillbaka till skolan igen då. det ska bli ganska skönt att komma tillbaka samtidigt som det har varit väldigt skönt att ha varit hemma och bara tagit det lugnt jobbat lite och umgåts med alla mina söta vänner=) Så lite tråkigt ska det ändå bli att åka tillbaka, men det ska bli riktigt skoj och träffa alla på skolan igen och höra om allt som hänt under lovet. Skolbänken saknar man väl inte allt för mycket men det hör kanske till, det är väl ingen som saknar just det kan jag tänka mig. Men ändå skönt att komma igång igen, jag vet inte=) Det blir nog bra detta ska ni se. Men som sagt det har varit skoj att vara hemma lite längre denna gång och inte bara varit här över en lite helg liksom=) Så Oskar kommer och hämtar mig imorgon det ska bli skönt att åka bil och inte buss denna gång hihi Så det är bara att packa imorgon och försöka få igen väskan vilket inte är allt för enkelt, jag vill få med så mycket denna gång. Men det ska gå det bara måste gå haha

Men nu måste jag sova annars kommer jag aldrig upp imorgon=)
Godnatt=)

Hugo

Ikväll blir det Hugo med John, Annie fick vi med oss, Maria och kanske Carro det ska bli jättetrevligt. Hoppas på mycket folk ikväll, sen skulle memlan komma med sina vänner och henne har jag inte sett på ett tag så det blir trevligt att säga hej till henne=)

Men nu hoppas jag att min far är klar=)
Puss och kram

Fotboll

Idag när jag hade jobbat färdigt så kom lilla botis och hämtade mig för att vi skulle till sporthallen och kolla på fotbollen=) Det var faktiskt ganska kul, men jag fattar ju inte så mycket av vad som händer men det gör inte så mycket. Jag fick iallafall se min kära kusin spela med hans lag igen och det var riktigt kul att se dom spela igen, och det gick bra för dom. En oavgjord, två vann dom och en förlora dom så jag tycker att dom gjorde bra ifrån sig. Så nästa gång vi ska se blir på lördag för då är det finalen hihi och då blir det mycket folk hoppas vi på. Förra året var det mycket folk så hoppas på det iår med=)

Nu ska jag fixa iordning lite och sen blir det och krypa ner i sängen.
Puss och kram