Niklas borta hela helgen

Då kommer Niklas åka till Göteborg och göra massa olika saker, jag ska jobba hela helgen vilket är bra behöver pengarna, men Niklas har varit borta hela veckan. Han kom hem igår och så åker han idag det är inte roligt känner jag, kommer sakna honom igen då liksom. Men det kanske går frt när man själv jobbar hela kvällrana då behöver jag bara åka till jobbet och hem och sova sen=) Så då kasnke det inte blir så tråkigt som man tror=) Jag hoppas att helgen går fort nu=)

Varför blir det aldrig som ma tänkt sig

Det blir verkligen aldrig som mna tönkt sig med saker och ting, och just nu undrar ag verkligen varför det aldrig blir så. I förgår tog jag vaccinet och sköterskan sa att man kunde få feber och ont i armen, men för dom flesta blir det inte så frligt, dp tönkte jag gud så bra då behöver jag inte oroa mig för det. Men feber fic jag verkligen och frossa inatt så jag trodde nog aldrig jag skulle kunna sova, igår och idag har jag så int i armen så jag kanppt kan röra den. Det går inte att bära något med den armen och jag kan inte röra den för mycket för då får jag så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen liksom. Fy fan säger jag bara plus att jag måste ta en till jävel om tre veckor, men å andra sidan vet jag ju då hur det kommer bli så då kan jag förbereda mig ordentligt på att det kommer göra ont.

Ikväll skulle jag och Niklas åka hem och bara mysa framför idol med lite vin och öl och lite god mat. Men varför skulle jag hoppas på det liskom, Niklas chef ringer och han ska jobba hela natten. Han kommer väl vara hemma vid tre kanske. Eventuellt ska jag då istället gå ut med gänget på skolan, men jag vet inte än. Jag hade verkligen sett framimot att bara få vara hemma hos oss och ta de lugnt bara han och jag.

Måndag och tisdag skulle jag jobba på hillerstorpskolan, men tro det eller ej vi ska göra en slut tenta som vi behöver två dagar på oss att göra. Vi är i grupp och dom kunde bara måndag och tisdag, jag blir tokig snart inget blir som jag har planerat det och jag gillar inte när allt ska ändra sig. Men inget att göra åt anatar jag, vi måste bli klara med detta annars får vi aldrig våra intyg så det är ganska viktigt detta. Men om jag gör detta nu så har jag bara idre kvar och det känns ju ganska bra. Men egentligen behöver jag ju jobba med vilket känns mindre bra att det blir lidande nu, men jag har nog inget val i detta.

Så just nu går inget min väg och inget som jag tönkt mig. Jag blir galen snart, hur jag än planerar så ska allt förändras men visst det är bra med förändringar med men kanske inte med allt. Men det är nog bara att gilla läget och göra som det blir tror jag. Men det är irriterande när jag inte får jobba eller vara hemma något alls, men lite skoj är det med när man planerar men man vet aldrig omk det blir som man tänkt sig.

Men det ska bli roligt att träffa Fredrik, Cissie, Milad, Camilla och Ylva för det var ett tagsen jag träffade gänget så det kommer säkert bli en kanon kväll vilket känns bra=)

Drömmar

Är det fel att drömma sig bort ibland eller är det fel att drömma. Jag kan erkänna att jag ofta drömmer mig bort tillbaka till Afrika eller Thailand. Jag önskar dock att jag och Niklas kunde åka till Afrika för jag vill att han ska se vad jag såg och uppleva det jag upplevde. Det är som en annan värd där och man är så speciell för dessa människor. Man blir verkligen mottagen med öppna armar och dom ger en chansen att se deras liv, dom vill att man ska se och få veta. Dom vill inte veta för att vi ska tycka synd om dom utan dom vill visa upp det dom byggt upp eftersom dom är stolta över det som dom har. Alla människor där är glada för det lilla som dom har även om det bara är en hydda så lever dom för det som är deras. Det är en ganska häftig känsla att komma till dom och se att faktiskt det lilla kan göra än så lycklig. Jag önskar att alla människor var sådanna, och jag önskar att alla människor såg alla för vad dom är och inte för något annat. Mina drömmar är att få vara där med Niklas för han är det bästa som hänt mig så jag vill inte göra något utan honom, jag drömmer om hur vi lever där nere och hjälper dom människor som verkligen behöver hjälp och som verkligen behöver det. Och bara finnas till är det verkligen en sån lustig dröm, är det verkligen fel att drömma om hur man kan hjälpa andra.

Vad ska man hitta på

Denna dagen började väldigt segt, men efter min morgon kaffe så kändes det lite bättre tror jag. Är ganska hängig och trött idag men det kanske blir bättre när man väl har kommit igång=) Dagen blir antagligen en fika med Sofie och kasnke en liten sväng på stan får väl se vad jag känner för. Jag hoppas att det hinns med en fika från hennes sida men man vet ju aldrig hur det blir med den saken, men det skulle vara roligt att se henne igen för det var ett tagsen sist=) Men vi får väl se om hennes jobb ringer och vill ha henne där idag då blir det svårt för oss=) Men jag känner att jag måste hitta på något, ligger bara i soffan och glor på film hela dagen annars och det känns inte så vettigt längre, men ändå skönt. Jag måste komma ut lite grann idag. Jag sla visserligen ner en sväng till Ewa ikväll men det är ju lite senare så borde försöka hitta på något innan det=) Men men får se vad som händer hihihi bara det händer något=)

Dålig uppdatering

Gud jag vet att jag har varit skitdålig på att uppdatera denna blogg, men det har varit ganska mycket med flytt och annat. Jag är ju nämligen inte kvar i motala, jag har flyttat till Småland och bor nu tillsammans med Niklas och vi har haft ganska fullt upp med allt som ska fixas med när man väl ska flytta så har inte hunnit titta så mycket på bloggen. Men jag lovar att jag ska bli bättre på det nu, jag ska skriva mer om allt som händer här=) Hoppas att alla ni andra mår bra och har det kanon=)