Kanot gänget

Nu denna kväll åkte vi flu 2or ut till flu 1orna för att se hur dom ahft det på sitt lilla läger. Vi hade med oss korv med bröd och lite godis plus kladdkaka och det uppskattades kan man nog säga. Men vad trötta dom var alla kommer komma hem imorgon och sova hela dagen kan jag allt tänka mig. Men solbrända och fina det var dom. ´Det är alltid mysigt att åka ut och träffas och sitta och sjunga lite runt elden och bara ta hand om varandra=) Men det började regna så då tog vi bilarna och åkte hem, men det var tur att vi åkte hem nu för jag hade tvätt tid nu på kvällen som jag verkligen behövde eftersom vi åker på söndag behöver jag rena kläder kände jag så jag kan ha nått fräscht på mig när jag är och seglar=) Ska börja med packningen snart tänkte jag så att jag verkligen får med mig allt jag behöver=) Ska även laga lite mat som jag kan värma i micron som finns i våra stugor, det är nice att ha stugor och micro plus kaffe bryggare=) Ska se till att ta ´med mig så mycket mat som helt som går att värma i mocron. Det som är vräst är att alla andra kan köpa piroger och pajer som dom bara kan värma vilket jag inte kan så jag får fixa min mat här. Men lite kan man väl ta med och lite får man väl laga där. Få se vad som händer och hur det blir=) Men nu ska jag fixa lite med tvätt och annat=)
Puss och kram

Modevisning

Idag har vi övat till modevisningen med rätt kläder och skor. Herregud mina fötter är så ömma så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Men det blir nog bra när man väl ska göra det vad vet jag. Det kändes väldigt konstigt första gången jag gick ut för man gick för fort alla typ sprang ut och sprang tillbaka, men efter lite övning så gick det ganska bra. Vi har övat te gånger idag och så är sista repet på fredag precis innan visningen är. Jag hoppas att det går bra. Dittes kläder är sjukt snygga så jag hoppas vi gör henne stolt nu när vi ska gå. Man är ganska skakig i benen när man kommer iväg, men det slöppte efter ett par gånger så det hinner väl släppa lagom till sista visningen på lördag hihi Men det var ganska roligt ändå jag har ju aldrig gjort detta förut så det är lite kul att prova något nytt liksom. Alltid kul med lite nya utmaningar eller vad man nu ska säga=) Nu blir det film och sängen annars orkar jag aldrig med morgon dagen med teater. Vi har ju sista dagen för att för att fixa iordning våra lektioner inför torsdagen så det blir nog en hel del att göra imorgon och då kan man inte vara för trött. Är man för trött så vet alla som känner mig att mitt humör inte är det bästa så det kan nog vara ganska smart att somna tidigt ikväll=)
Men hade gött alla gullungar där hemma=) Puss och kram

Forumteater

Då är vi inne på vår näst sista vecka här på skolan då vilket inebär forumteater. Vi har en fortsättning på förra årets teater helt okej men ganska slappt. Vi glider mest omkring och finns men det är ganska gött att veta att man är klar med allt skolarbete. Nu ska vi bara hålla i letioner inom forumspel på torsdag men det ska nog gå bra tror jag. Känns ganska nära slutet nu vilket är underbart men väldigt tråkigt med, man kommer absolut sakna detta ställe och alla underbara vänner som man har. Men man kommer alltid hålla kontakten med vissa, man har verkligen skaffat sig vänner för livet=) Ikväll var vi ute och besökte flu1 på deras första natt på kanothajken, det var ganska roligt att se hur trötta dom var. Men vad solbrända dom är, vi har haft 20 grader idag och sitter man då och paddlar blir man solbränd ganska fprt och det vill jag lova att vissa var=) Men dom hade haft en toppen dag och det är viktigt fast att det är jobbigt. Vi ska ju snart på seglarveckan vilket jag inte ser fram imot för mycket, dom ska liksom släppa ut mig ensam i en optimistjolle vilket bara kan sluta på ett sätt och det är att jag välter den fan. Men då får ju alla andra ett gott skratt. Men jag måste erkänna att jag är lite rädd för att ge mig av på den veckan för jag vet ju hur det kommer sluta och det är ju att jag ramlar eller kommer ut i farleden där färgerna går förbi. Jag har inte lust att möta en färga hihi Men det ska nog gå bra sa min lärare bara jag styr....men det är väl det som är problemet kanske haha Vi får väl se hur det går. Vi åker på söndag men det kommer nog bli skoj det med. Nu teater och sedan segla. Men det ska bli nice att umgås med bara klassen en veckan med lite avslutning för oss och det är viktigt för oss=) Men jag tror att dom här två veckorna kan bli riktigt nice=)
Nu ska jag krypa ner i min säng och sova lite=) Natti natti

Blåmuggen

Igår blev det muggen för oss som är kvar här på skolan. Vi spelade kubb först och sedan blev et film, men jag och Ditte hade ingen lust med film så vi gick en runda och bara snacka skit mycket trevligt=) Men kvällen blev kanon ändå=)

Helsingör

Igår åkte hela våran klass till Helsingör för en liten klassutflykt. Vi åkte vid nio tiden till Helsingborg och därifrån vidare till Helsingör. Helt fantastiskt måste jag säga. Vi kom fram runt tolv tiden så jag, Sara, Dzemila och Åsa gick direkt för att äta innan vi gjorde stan. Vi åt bakadpotatis och efter maten blev det en för jäkla god kaffe latte mums. Det är inte många ställen som kan göra latte till mig men det kunde dom i Danmark. Det jobbigaste är ju att man inte fattar ett ord av vad dom säger, men det löser sig för det mesta ändå. Efter maten gjorde vi stan vi gick runt på alla fina gränder hur mysigt som helst. Men när vi hade gått ett varv så var vi ganska trött så vi tog oss till slottet gick en runda där sedan blev det sitta i solen med grabarna bakom slottet precis vid vattnet. Det hade varit 20 grader i solen och det kändes faktiskt för det var riktigt varmt. Grabbarna satt med varsin öl och bara njöt av att vara någon annastans än på skolan, njöt av det gjorde nog vi alla för det var verkligen mysigt. Jag kan ju rekomendera Helsningör om man vill ha en fin tripp över dagen eftersom att det är så fint och mysigt. Jag skulle lätt kunna åka dit igen. Vi hade en super fin dag tillsammans. Plus att denna vecka är sista veckan med lektioner, nästa vecka har vi forum teater och veckan där efter seglar vi en vecka och sedan är det emanen. Fan vad fort det har gått. Jag har gjort mina två år i Värnamo det känns väldigt kontisgt men samtidigt skönt att ha det gjort. Jag är lite stolt över mig själv måste jag säga=) Men jag kommer sakna detta palce det är ändå något speciellt med att bo på ett sånnt här ställe=)

GGVV

Idag har vi hjälpt ill på en fotbolls cup för handikappade, hur kul som helst. Det var några från flu1 och några från flu2 som var där. Vi hade hand om sekretariatet, dommare och coaching av lagen. Jag och Andreas hade ett lag och vårat lag van hela turneringen, vill bara säga att det absolut inte var tack vare mig haha men dom hade riktigt skoj och dom kämpade mer än någonsin kan jag lova. Jag fattar inte att dom orkar springa så mycket som dom gjorde. Men fullt ös hela dagen, vi hade också riktigt skoj. Det är alltid roligt att få vara med på turneringar, alltid nyttigt att se hur som arbetar med sådanna projekt med ju. Jag tror att vi absolut kan ha mycket nytta av detta, ska vi ut i verksamheter snart så kan det vara bra att ha varit med på många olika saker. Hela dagen i sig vart lyckad och vi hade kanon kul, men man är väldigt trött efter en sån dag, mycket intryck och mycket i huvudet. Hoppas verkligen att man får göra nått sånnt här igen. Imorgon ska vi ha frilufsdag med massor barn ute i Rydaholm vilket känns mindre skoj just nu, känner inte att jag har ork att vara igång en hel dag till. Men det kommer säkert att bli roligt när vi väl är där. Vi ska ha massor med sammarbetsövningar och och lite paddling. Vi vet att vissa av dessa klasser har haft lite problem och svårt med att sammarbeta så vi blev ombedda att ha det. Men hoppas bara att det går bra och att vädret håller sig bra har ingen lust om det regnar att göra detta. Sen ska jag även jobba imorgon kväll i Gnosjö på fritidsgården där, ska jobba mellan 17.00 och 24.00 lång dag kommer det bli imorgon men hoppas på att jag hinner vila lite imellan. Men det ska bli skoj att jobba lite med, Niklas i flu1 ska med jobba så då har man ju någon att babbla med så man håller sig vaken. Haha men det ska nog gå bra det med=) Nu är det dags för sängen för frukost imorgon 07.00 sedan åker vi 07.30, måste nog ha lite sömn innan dess=)
Puss och kram

Fem veckor kvar

Ja idag satt vi och räkna ut hur långt det är kvar på denna skola. Och det är bara fem veckor kvar sedan tar vi examen hur gött som helst samtidigt som ganska tråkigt.Visst jag ska tillbaka och fixa lite små grejer som jag inte gjort och åka till idre med gänget och det ska bli skoj, men vi är klara snart i den stora hel heten. Jag kommer absolut sakna alla min vänner här och gemenskapen som vi faktiskt har, men det ska bli förbannat skönt att vara klar med skolan. JAg har bott i småland i två år=)


Utgång med Emelie

Skulle träffat Maria och Carro men jag fick inte tag i dom alls. Men efter middagen var jag ändå tvungen att gå förbi Ronja en sväng och då var ju Emelie där så jag och Emelie gick ut. Ronja hade somnat hihi lite smått berusad kan man kanske säga=) Men det gjorde inget för vi hade så roligt ändå. Vi satt först uppe i Ronjas lägenhet Annie kom upp och gjorde oss sällskap plus att Jenny tittade förbi med. Vi hade väldigt mysigt där på hennes ballkong, vi satt där och pratade om allt och inget. Jenny fixade mitt hår och det vart kanon men hon är skit duktig på att fläta. Så det blev en fläta och lite små lockigt resten. Harrys blev min och Emelies slut station för kvällen, det var inte så mycket folk men det gjorde inget för nu kunde man röra sig fritt på dans golvet utan att dansa in i någon eller bli knuffad åt alla håll. Mycket spännande människor var också ute men så är det ju alltid, det finns så mycket roliga människor som man titta på. En kille som kallades för Jesus var på harrys hihi det var ganska roligt för han kallades verkligen för det och han såg ut som en Jesus med hihi Långt skägg. Vad ska man säga det var hur roligt som helst. Man kan säga att min kväll igår blev väligt lyckad=) 


Pluggat

Nu har jag äntligen skrivot ut alla mina läxor och uppgifter till nästa vecka. Pappa tog hem skrivaren så jag kunde göra klart alt mitt vilket var väldigt bra. Nu måste jag bara läsa på det vi ska redovisa så jag inte tappar bort mig på den för det skulle ju vara förbaskat pinsamt ju. Men det ska nog gå bra hoppas jag=)

Middag på Bella Notté blir det ikväll med sysam folket. Det kan nog bli trevligt hoppas jag. Maten är redan beställd men så vi kanske får något direkt man kan ju hoppas på det. Jag ska iallafall ha lax till förätt och lammkotlett till varmrätt jag hoppas verkligen att det blir gott. Bella Nott´e brukar ha god mat så det ska nog imte vara några problem=) Men frågan är snarare om man orkar äta två rätter, jag tror nog inte jag kommer orka det hihi men det ska bli gott iallfall=)

Senare blir det nog att träffa Carro, Boj och Hasis hihi det ska bli roligt det var ett tag sedan. Men antar att det kanske blir harry´s senare men man vet aldrig. Jag vet inte om jag ska med ut än vi får se. Jag känner inte för att gå ut just nu men man hinner ju ändra sig både tre och tio gånger innan kvällen är kommen=) Men det ska iallafall bli nice att träffa brudarna igen=)

PMS

Peter, Mats och Nanne spelade igår på hallen och självklart när man är hemma så ska man ju gå. Så jag, Elin, Ronja, Jenny och Emelie satt hos Ronja först och sedan blev det hallen. Mycket trevligt var det verkligen. Det var knappt nått folk men det gjorde inte så mycket för då kunde man rör sig rätt friskt vilket är riktigt nice. När kvällen började lida mot sitt slut så satt jag och Ronja kvar på hallen med det kära banden och fick oss varsin kaffe av fölket mycket gott sådär på kvällskvisten. När dom hade plockat undan alla saker så var dom så söta och körde mig hem. Kvällen blev väldigt lyckad och jag hade förbannat roligt. Mycket roliga samtal och många roliga människor att titta på ut som var riktigt fulla. Vi hade en kvinna som var så full det började väl med att hon dansade väldigt mycket och ensam, sedan tog hon en spagat precis framför scenen herregud säger jag bara. När det var tryckare så sprang hon runt och skulle dela på alla par men det gick inget vidare så hon satte sig mitt på golvet med benen rakt ur, sedan la hon sig på golvet och rullade runt. Jag vet inte vad jag ska säga det var ganska roligt att se det iallafall, det tycket pms med där dom stod och inte kunde göra så mycket. Haha sen fanns det ju vissa som satte sig vid vårat bord och pratade men var så full så det gick inte att höra vad han sa, det var bara mumel och lite sludder, jag tror inte vi kunde tyda ett ända ord av vad han sa. Men roligt var det med hihi Fattar inte hur man kan bli så full så man inte kan få fram ett ord som man kan förstå. Haha det fanns allt möjligt igår men som sagt vi hade så roligt och det var fan toppen=)