Skor

Ja jösses vilken beslutsångest man kan ha då=) Jag tror min plumms vart någon trött på mig idag när vi kollade på skor. Jag skulle ha ett par converse, jag hade innan jag gick in sagt att jag skulle ha ett par vita men när vi kom in såg vi dom bruna och då blev det så himmla svårt. Jag prövade dom hur många gånger som helst och vi fick gå till systemet så jag fick fundera lite extra.
Efter mycket om och men så blev det dom bruna iallafall för min kära plumms talade om för mig att om jag har dom vita på dagis kommer dom bli förstörda inom kort medans dom bruna kommer hålla sig och vara fräsch så efter det vart väl valet skapligt lätt =) Så nu har jag äntligen ett par bruna och dom är verkligen skit fina=)

Kört bil

Ja nu har jag börjat köra lite igen det var så kul och det gick så himmla bra. Jag vet inte när jag körde sist men det gick så bra ändå och det är kul när man känner att man fortfarande kan och kommer ihåg hur man gör=)
Pappa tyckte med att jag var duktig idag och det var roligt att höra. Jag körde till borensberg och tillbaka. Vi ska försöka köra något varje vecka och det tycker jag känns bra, hoppas bara att vi hinner med det men det tror jag om vi båda verkligen vill. Så jag hoppas det kommer gå lika bra nästa gång med=)

Vädret idag har väl med bara varit för underbart. Vi satt ute på gården med barnen hela dagen och det var så skönt och varmt. Nu kan man verkligen hoppas att våren verkligen har kommit för att stanna, jag orkar inte med mer snö och blask nu det får vara nog med det! Jag hoppas absolut att det fortsätter såhär så man kan vara ute mycket och bara njuta av värmen för den har man saknat!
 


Sjuk

Ja det kan man ju verkligen säga att jag har varit dom senaste dagarna. Jag hade nog åkt på en sväng av influensan inte kul alls, jag hade verkligen jättehög feber och det ända som gick var liggande ställning. Jag sov hos mamma och pappa en natt för min feber var så hög inte kul pappa va lite smått nervös kan man nog säga, men det är väl sånnt föräldrar får räkan med ibland.
Det värsta när man är sjuk är att det finns ju verkligen inget att göra, alla tv serier har gått så länge eller så har man redan sett dom inget kul, man orkar ju inte göra så mycket heller när man är sjuk fast man nästan önskar att man kunde springa ett maraton eller nått åt det hållet=)
Men idag mår jag faktiskt bättre så det blir en sväng på stan med mamma och mormor och jag antar att vi kollar in kicks som ajg har fått för mig att dom ska öppna idag, men som vi alla vet kanske jag inte har lyssnat=) Det kan ju bli så ibland!
Nu är det bäst att jag gör mig klar för att gå=)
Kram kram!

Fredag

Den blev så mysig så. Först kom J till mig och vi satt och drack vin och kollade på så ska det låta bästa på hela veckan. Sen tittade M in en stund och pratade lite med oss, sen gick vi för att möta C utanför Hugo där vi satt och drack lite och pratade mycket trevligt var det.
Men det är ju helt underbart och se hur folk är och vad dom har på sig. Först kom A och var skit full så vi trodde hon skulle riva hela stället men hon gick till J och pratade på en stund, lite udda men säkert trevlig med mindre alkohol i kroppen. Sen var vi ute och rökte då kom våran kära vän R som vi helst vill glömma men men det är inte alltid så lätt att göra det.....
När vi hade suttit ett tag så kom en tjej som vi inte heller riktigt förstår oss på tror jag, hon hade en klänning på sig så hela bhn där bak syntes vilket absolut inte är okej, men det är inte så lätt för vissa att klura ut det själva tror jag.
Men vi hade verkligen jätte trevligt hela kvällen=)

Nu måste jag verkligen göra mig klar till nästa fest som säkert kommer sluta på harry´s där alla andra i motala kommer vara med ikväll, men det blir nog en trevlig kväll idag med!
Hoppas att alla får en toppen kväll.....
Kram på er=)


Melodifestivalen

Ja det var schlager för hela slanten riktigt kul måste jag säga. Jag och L satt som fast spikade framför tvn och hade högsta volymen på. A tyckte inte att det var lika kul som vi men hon gillar inte schlager på samma sätt som jag och L men hon fick snällt sitta och hänga med ändå=) Men vi tyckte inte att rätt låt vann, jag hejade på Andreas och jag röstade som aldrig förr men vad gör man inte för att se sin favorit vinna vilket han inte gjorde men han tog ju andra platsen iallafall och det var helt okej tycker jag allt. L hejade och röstade på Måns men det gick ju tyvärr inte heller hela vägen för honom. Men visst vart man lite sur för att inte den man höll på tog hem det men vi får verkligen hoppas att The Ark tar hem det i Finland vilket jag visserligen inte tror, men jag tror att dom kan ta en topp fem plats iallafall och om dom gör det är inte det dåligt gjort av dom. Jag tyckte att alla artister var bra denna gång, alla hade bra låtar som man fastna för så det var ju verkligen en toppen omgång=)
Efter melodifestivalen lyssnade jag och L på alla gammla schlager vinnare och fortsatta med vinet mycket trevligt och mycket dans och sång blev det hihi.
I kort och gott var våran schlager kväll toppen och den slutade på harry´s som vanligt hihi

Hoppas att alla ni andra en bra kväll med mycket schlager=)


Dags för fredag


Ja igår var det en helt vanlig fredag på jobbet där hände det inget som vanligt=)

Men på kvällen var vi och hälsade på C i hennes och J nya lägenhet den var helt underbar. Dom kommer få den så bra när dom fått in alla grejer till den. Jag, J och C satt hela kvällen och drack vin och bara pratade massor det var verkligen


Andra chansen

Ja där var jag och J igår det var helt underbart. Vi åkte med några från haribo, godiset ni vet.

När vi kom dit var det mingel, champange och buffé mycket trevligt, det var även ett band som spelade lite för oss medan vi satt och drack och bara små prata. Efter middagen gick vi in och satte oss på våra platser vilket var parkett platser helt fantastiskt. När det väl sparka igång schlagerkvällen upptäckte jag och J att en som satte framför oss visade hela rumpan, byxorna passa inte och linnet var så kort så det åkte upp hela tiden så varje gång hon satte sig visade hon hela härligheten eller vad man nu ska säga. Jösses vad pinsamt för henne.

Annars var kvällen helt underbar alla artister var fantastiska. Jag tyckte att det var en besvikelse att Magnus Uggla inte tog sig vidare han var ju helt klart en av dom bäst tycker jag. Sannas låt var jättebra med hon har nog stor chans på själva melodifestivalen på lördag. Men av alla hejar jag på Sara hon är helt fantastisk och hennes röst är helt otrolig man ryser när hon tar sig ton=)

Jag hade verkligen hur trevligt som helst igår och det var så himmla underbart att vi kunde åka iväg på detta!

Jag har ju bara J att tacka för denna kväll. Det var helt klart den bästa kväll.


Jag hoppas att alla ni andra hade en trevlig kväll och att ni tittade på schlager kvällen=)

Kram på er=)