Vilken utekväll

Ja detta var den sämsta kväll som jag har haft på länge.

Jag, C och N satt hemma hos mig och kolla på melodifestivalen vilket var mycket trevligt och rätt låtar kom vidare=)
Men när jag och C väl gav oss av in till stan för att ha lite kul vart det bara skit av det kan man nog säga!
Vi gick först till hugo för och kolla vilket folk som satt där men det var inte men människa där vilket gjorde att vi gick till harrys vilet vi inte heller skulle ha gjort. När vi kom var det så lång kö så vi fick stå och frysa i ca 40 minuter innan vi änns kom in, sen fick vi köa ett bra tag innan vi fick av oss jackorna. Väl inne så leta vi efter J och H men vi hitta inte dom någonstans plus att det var så mycket folk så vi fick panik. Efter kanske en halvtimma beslöt vi oss för att det fick bli bolaget vilket jag också ångrar nu efterår. Väl inne där så var det för det första bara äldre, dom var riktigt fulla och slogs med varann som aldrig förr. Folk skalla varann dom låg på golvet och slogs jag vet inte vad dom höll på med alls, men läskigt det var det verkligen.
Så kort och gott vi ångrar verkligen att vi änns gav det ett försök ikväll.

Men jag hoppas att alla andra som var ute hade trevligare än vi iallafall!
Kram på er


Sista dagarna

Dom var helt underbara och väldigt varma. Vi låg mycket vid poolen och bara slappade. Men pa kvällarna var vi inne vid Bankok och shoppade det var mycket trevligt det vart några skor,några linnen, ett par byxor och en present av till min plumms.

Hemresan gick jättebra men planen var som vanligt försenade så vi missade det första planet i Amsterdam så vi fick vänta två timmar extra det var väl inte så roligt när man just då bara vill hem=)
Men när vi var där så passade jag och pappa på att köpa lite sprit, han köpte wisky och jag vodka så nu är man hemma med både nya kläder och sprit mycket trevligt!!!

Det var väldigt skönt att komma hem till alla framförallt till min plumms som jag saknat galet mycket! Det finns ingen bättre vän=)
Nu ska jag C och C kolla på melodifestivalen sen blir det vidare till harrys antar jag det ska bli riktigt kul att träffa alla igen, plumms ska träffa H ikväll men han ska med till harrys så jag hoppas verkligen att vi ses där för det vill jag verkligen.
Nu måste jag fortätta göra mig klar så jag skriver snart igen!
Kram till er alla

Nyarsfesten och Koh Samed

Kinesiska nyarsfesten var nog den roligaste jag varit pa har alltsa. Det var riktigt haftigt, dom dansade med masker pa sig och dom hade ett rep som hangde runt hela resturangen full med smallare som dom skot under hela kvallen. Buffen var bara for god det fanns allt pa den, all curry i olika smaker och former, rakor i mangder bade friterade till att det var soppa, ris i olika smaker och storlekar helt otroligt gott. Det var sa roligt att prova nagonting annat och inte bara ata Thaimat hela tiden. Men efteratterna var nog det markligaste som jag har varit med om det var som geleklumpar i olika farger former och smaker och det var nog det vidrigaste jag atit tror jag! Bara konsistesen pa dom gjorde att man nastan inte ville smaka dom, men det gjorde vi och det var verkligen inte gott. Men allt annat var bara sa kul=)

Nu har vi varit pa Koh Samed ett pa dagar. Det ar ganska mysigt har stranden ar lite mindre an pa Koh Mak och det ar lite mer folk har inte sa roligt. Jag gillar dom platserna dar det inte ar for mycket folk nar man aker sahar! Men det ar fint har och det ar varmt och skont.
Igar var vi och at jatterakor till middag som var hur goda som helst, rakor har i Thailand ar nog den basta mat som finns, dom tillagar det pa natt speciellt satt sa det blir lixom natt extra att ata dom hihi Thailandare ar mycket duktiga pa mat overhuvudtaget.
Vi har hittat en jattetrevlig bar har med som vi suttit pa varje kvalla nu. Man sitter i sakosackar pa sanden lixom det ar jattemysigt. Sa vi sitter dar en svang innan det ar dags att ga och lagga sig, for vi gar inte till sangs sa speciellt sent vill jag lova  hihi men det ar skont faktiskt.

Imorgon drar vi vidare till Bankok dar vi ska vara vara sista dagar har i Thailand, det ar nu vi hoppas pa att vi ska komma igang med varan shopping det finns ju manga fina stallen dar=)
Vi ska vara pa ett hotell som heter Mariott det ar ett jattefint stalle dar vi var forra gangen med och vi trivdes sa bra dar sa vi tyckte inte att det var natt att tveka pa denna gang heller! Jag hoppas att det blir lika bra denna gang med!

Jag har faktiskt borjat langta hem ratt mycket nu. Jag saknar alla dar hemma och det dar med att bara vara hemme lixom, men vi aker ju hem pa fredag sa det ar inte sa langt kvar nu. Men det har val till att man ska langta hem lite med=)

Hoppas att ni dar hemma har det bra!
Jag skriver snart igen!
Kram kram


Moppetur

Ja idag har vi akt pa ett riktigt aventyr runt hela on pa moppe. Det var riktigt haftigt, men jaklar vad Thailandare kor det gar sa fort och utan natt pa huvet. Vi korde jattelugnt och var riktigt forsiktiga men det var svart att kora, det ar ju vanstertrafik har med sa man fick ju tanka extra mycket nar man korde, men kul var det!
Vi kom till en jattefin strand som var helt vit och jattelang dar stanna vi och bada en stund.
Det var sa haftigt att man kunde aka runt en hel o pa bara en dag.

Nu ska vi pa en fest pa hotellet for dom firara namligen Kinesiskt nyar har! Jag vet inte riktigt hur man firar det men det ska bli spannande. Dom har tagit fram masker och vissa klader som jag tror man ska ha om man dansar sa dom kanske ska ha nagon uppvisning eller nagot sannt. Dom har aven smyckat hela hotellet med Kinesiska grejer, dom har bytt tavlor pa vissa stallen sa det verkar ju som att detta ar en stor grej for dom! Jaja det ska bli kul att se vad som kommer handa!

Jag skriver och berattar allt for er om det vi ar med om ikvall!
Kram kram




Annu en dag

Ja da har denna dag gatt snart med da=)
Idag var dom andra ute pa snorkeltur pa nagra andra oar, men jag stannade kvar jag gillar inte att aka bat och snorkal! Jag har bara legat i solen och last och sovit mycket skont. Det var faktiskt ganska skont att bara vara ensam en stund.

Men solen ar ganksa farlig mitt pa dagen den tar natt fruktansvart, mamma har fatt solexem pa hela kroppen. Det ar inte kul att fa det, men nu har hon fatt speciell smorja som hon ska ta pa ingen aning om det hjalper men man far nog lita pa att det gor det!

Myggor finns det ocsa valdigt gatt om har, jag har myggbet pa hela bena och herregud vad det kan klia men det hor lite till att fa det tror jag!

Jag har forsokt som ett galning med solningen idag for att fa bort alla jobbiga streck som jag lyckats med, mend et gar inte framat. Solen vill inte ta bort dom men jag hoppas pa att ha fatt bort dom ena till jag kommer hem, det ar inte sa snyggt att ha dom nar man ska ha linne=)

Nu ar det dags for oss att ga ivag for att ata vilket det kanns som att vi gor hela tiden, det ar ata sova vi gor mest av allt tror jag men det ar val det som ar sjalva semeser kanske. Man maste ju ata annars orkar man inget i denna varme=) Men det ar toppen att vara har och kunna vila mycket, man behover det imellanat for att orka natt alls! Nu maste jag kila ivag alla ar hungriga och dom star har och vantar pa mig nu!!

Men ta hand om er oc h ha det sa jatte bra!
Kram kram

Koh Mack

Heter on som vi befinner oss pa nu, det ar lilla paradiset har. Stranden ar helt fantastisk det gar inte att beskriva.
Tahibuffen som vi var pa igar var sa bra, det fanns precis allt, det fanns en soppa som var sa stark sa det kanndes som det brann i hela munnen. Men personalen var helt underbara dom berattade om allt dom hade gjort och dom varnade lite for soppan men man var ju tvungen att smaka den med=)

Idag har vi bara legat och latat oss pa stranden, det har varit en av dom varmaste dagarna idag sa man orkade inte gora sa mycket. Men vi gick en lang strandpromenad det var riktigt mysigt med varmt. Och alla har brant sig idag fast vi smorjde oss flera ganger idag! Jag har brant mig pa axlarna det ar fruktansvart vad det kan branna, jag har aldrig brant mig sahar det vill jag verkligen inte gora om! Men det ar val sannt man far rakna med=)
Sen har ju jag mitt lilla pucko solat med tva olika bikini pa mig sa jag har ju bikini rander pa halva ryggen! Jag bli sa arg pa mig sjalv, det var det sista jag sa till mig sjalv innan jag akte att jag inte skulle goa sa menmen titta sa dim man kan vara! Men och andra sidan sa ser man ju att solen har tagit massor pa mig sa lite positiv kanske det ar haha!

Idag fyller ju aven mamma ar! Sa vi var och at pa en resturang som lag typ pa ett berg, sa for att ta sig dit fick man ga over rod sand och upp for en jattebrant backe. Sa nar vi val var uppe sa var vi precis roda pa fotterna, det sag bara for roligt ut nar alla klampade in pa en fin resturang med roda fotter!  Till mat at jag biffar med pommes det var helt okej lite skont att hoppa over Thai maten en kvall med=) Till efteratt at vi pannkakaor dom var jattegoda, det var honung pa dom sa det var mycket sott och gatt!
Nu ska vi till varan lilla terass och dricka gin det ska bli mysigt!

Kram pa er=)


Nytt stalle

Ja da har man tagit sag till en ny o. Det ar valdigt fint har men valdigt lugnt nastan far lugnt men det blir sakert bra!
Resan hit gick ganska bra men jag blev bilsjuk for vagarna ar inte dom basta. det gick upp ner och det var kurviga vagar. Nar vi val kom fram till piren sa vantade en bat resa med en speedbat och det var ju inte heller den basta men det gick helt okej for det var inte sa blasigt! Hela trippen tog bara tva timmar sa det var skont att det inte tog langre tid for idag ar det 38 grader i solen!
Pappa brande sig skapligt pa baten sa hela hans nacke ar knallrod och svider sager han, sa nu ar det bara for honom att ga runt med troja!

pappa, jag,hakan och mamma gick en jatte lang promenad pa stranden det var bara sa fint. det ar ebb pa em sa man kan ga jattelangt ut med det ar ganska haftigt att det bara forsvinner. Langstbort pa stranden hade allt blast sonder i en storm for langesen berattade dom har for oss, sa tard lag ner och det fanns inga hus kvar lite laskigt att det kan bli sanna ovader att massor blaser sonder.
Men det ar valdigt fint har annars, det ar klart en av dom finnaste strander som jag har varit pa!

Ikvall ska vi pa thailandsbuffe, dom firar alla hjartansdag har ganska mycket. Det hanger hjartan och ballonger i alla traden. Och det ar verkligen dukat till fest det ska bli riktigt spannade och se vad dom ska hitta pa!

Hoppas att allt ar bra med er alla dar hemme=)
ta hand om er sa!
Kram kram

Elefantsafari

Jajemen det blev safari, det var nog det basta som jag gjort pa lange=)
Dom kom och hamta mig och pappa vi hotellet sen korde dom till skogen,dar fanns en familj som hade tio elefanter jatte sota var dom. Forst fick vi ga omkring bland dom sen sa klev vi upp pa dom och red ivag. Vi red en lang bit in i skogen tills vi kom till en stor flod dar fick man bada med dom om man ville men pappa sa att vi inte fick bada for vattnet var sa smutsigt sa vi tittade bara pa. Men varan elefant fyllde snabeln och spruatde ner oss med vatten anda haha det var riktigt haftigt. Men blot det blev man.
Vi red i tva timmar. Nar vi kom tillbaka sa kopte pappa en korg med bananer sa vi kunde mata dom med det var kul, dom kande efter med snabeln och sa tog dom sa forsiktigt bananerna ur handerna pa oss, en elefant vart sa glad sa den borjade ga efter pappa sa skotaren fick saga till den.
Nar vi skulle aka tillbaka kopte vi jattefina kort som dom hade tagit pa oss och halsband som dom hade gjort av betarna jattesota, och dom ar sa himmla duktiga pa att gora sa mycket grejer.
Detta var nog det basta som jag gjort pa lange, jag tycker verkligen om elefanter det ar sa fina djur!

Imorgon ska vi aka vidare till nagra sma oar utanfor har, vi ska fira mamma och pappa dar pa torsdag eftersom mamma fyller da! det ska bli mysigt, sma oarna utanfor sa brukar vara riktigt fina och mysiga, sen brukar det inte vara sa mycket folk dar och det ar ganska skont!
Bilder ska ni fa se jag satter in nar jag kommer hem for det funkar inte har!

Men nu ska det bli marknad igen och shoppning hoppas jag pa att det blir ikvall=)
Hade sa jattebra!!!
Kram kram

Thailand

Ja nu var man i Thailand da helt fantastiskt och valdigt varmt. Idag har vi haft runt 38 grader i varmen och 26 i vattnet. Jag bara njuter av detta kan inte rikigt fatta att man antligen ar har!

Resan hit gick bra forutom att planet i Amsterdam vart forsetnat i tva timmar, sa vi satt pa flygplatsen i runt 5 timmar, det var val inte sa jatte kul. Man var ganska trott och jag blir sa sysslolos nar jag bara ska sitta och inte kunna gora natt! Men det gick bra och vi ar ju har nu=)

Igar kvall nar vi hade kommit fram och gjort oss lite iordning sa gick vi ut och at, jag tog rod curry och det stod att den inte skulle vara sa stark. Nar vi fick in maten och smakt pa den isag jag att jag inte kunde ata den for den var ju alldeles for stark, den brann verkligen i hela munnen pa mig, sa vi fick dela upp alla mat sa att jag med kunde fa mat=) Sa alla fick smaka min och ingen kun de ata upp den hihi det var lite kul!

Idag har vi bara tagit det lugnt pa stranden, vi har typ legat och sovit i varsin stol. Man ar sa jakla trott efter resan och tiden blir sa knapp sa man ar helt fardig i kroppen!
Men farg det har jag fatt och det kanns ju lite kul, mamma har inte fatt nagon farg alls och pappa glomde smorja magen sa han ser ut som en kokt krafta hahaha. Men det kanske blir brunt till slut!

Jaja nu ar det bast att jag kilar for vi ska in till marknaden och sa ska vi ata mat jag ar jatte hungrig!!!
Men ta hand om er och hade bast.\
Jag skriver snart igen!
Kram kram

Dags att ge sig av

Jaha då var det dags att ge sig av mot Thailand. Väskan är verkligen helt klar nu det känns bara så skönt och allt är i sin ordnig vilket bara känns helt underbart. Jag börjar bli ganska nervös nu det känns i magen men det är väl meningen när man ska iväg!
Pappa ringde precis och han ville att jag skulle göra klart det sista nu och sen är det bara att åka till Stockholm och vänta på att planet ska starta.

Jag hoppas verkligen att det här blir roligt och spännande för det brukar bli det! Och jag hoppas att pappas 50 års firande blir lyckat med, han är skapöigt nervös för det=) Vi ska ju även fira mamma så jag hoppas att det blir bra också!!

Nej nu måste jag verkligen göra klart det sista och gå ner till pappa och dom andra i bilen!
Jag ska skriva så mycket jag kan när jag är borta=)
Hade bäst nu och ta hand om er!
Kram kram

Underbar fredag

Helt galet kul ikväll! Bowlingen gick bara så bra, jag kom trea första serien och andra vann jag=)
Jag slog mitt eget rekord som var på 100 denna gång fick jag 129 hihi va glad jag blir.
Hugo det blev det med det var också jätte trevligt och min bardomsvän S kom det var bara så kul att se henne igen. Kvällen slutade för mig och C nere på bolaget där vi träffade A och L som jag inte träffat på länge. Denna kväll var en av dom bästa=)

Nu är det bäst att krypa till kojs upp tidigt imorgon för att åka iväg, men det ska bli riktigt skoj att komma ner till värmen igen!

Plumms jag kommer verkligen sakna dig du är den bästa som finns!

Kram på er!


Packat

Nu har jag äntligen packat klart, det tog bara en vecka för mig att bestämma vad jag skulle ta med mig. Men nu står väskan klar och jag börjar få lite pirr i magen men det ska nog gå bra, jag har ju varit i Thailand innan så det ska nog gå bra när vi väl kommer iväg.

Nu ska jag ge mig av till plumms för vi ska iväg och bowla med C och B sen blir det nog en sväng till hugo kan jag tänka mig vi brukar hamna där.
Nu måste jag springa iväg men jag berättar senare hur det gick.

Kram på er!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!