Gott nytt år

Jaha då var det snart 2009 ett nytt år. Hoppas på ett bättre år än detta haha Gott nytt år till er alla och hoppas att erat 2009 blir ett toppen år=)
Puss och kram

Godnatt

Nu ska jag lägga mig i min säng och försöka sova. Jag funderar på om det ska bli någon film att somna till men jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag ska göra haha Men det är inte så ovanligt att jag inte kan bestämma mig det brukar ta ganska långtid för mig att göra mina val. Men blir det en film kan jag upplysa er om att det kommer bli en Beck för det var längesedan som jag såg en ordentligt=)

Puss på er och sov gott

Trasiga bågar

Nu är jag på jobbet och jag tror inte jag har varit med om så många trasiga bågar på samma dag. Hela förmiddagen har gått ut på att laga bågar fixa nässadlar och annat som är trasigt. Vissa har så roliga förklaringar på vad som hänt med, ibland kan jag inte låta bli att skratta lite inombords. Men det är väl så det ska vara såhär runt juletider och nyår när det festas mycket. Men som sagt jag har nog inte varit med om att det är så många på en gång=)

Australia

Mamma fick en ideé helt plötsligt att vi skulle gå på bio och se Australia så visst tänkte jag det kan vi göra, det är roligare att hitta på nått än att bara sitta här hela kvällen. Men gud vilken film, jag tror absolut att det än av dom bästa som jag sett på väldigt länge. Den var allt som dom säger i reklamen. Man blir så berörd av den och man får absolut en tanke med sig efter fimen. Den var helt klart värd att se och jag hoppas många ser den, man blev verkligen både ledsen, arg, besviken och glad under filmen och när man blir allt det och även får en tanke som man någostans alltid kommer bära med sig då är filmen väldigt bra gjord anser jag.

Kaffe



Hur kommer det sig att kaffe är så gott, jag har druckit tre koppar idag och jag tycker att det är underbart. Vissa säger att man ska bli så pigga av det och att man inte kan dricka så mycket, men jag har aldrig märkt av det. Jag blir inte piggare bara för att jag dricker en kopp kaffe, jag är lika som vanligt. Jag tycker mest att det är gott därför blir det ganska många på dagen=) Men vad gör väl det när det är gott hihi

Bilder från fjällen
















Körslaget

Just nu sitter jag och kollar på körslaget, det är faktiskt helt okej. Alla körer som jag sett är duktiga. Jag tittade lite förra gången när det gick och tyckte då att det var bra så ville ge detta en chans med. Men jag tycker det är helt okej denna gången med så vem vet jag kanske kommer följa det nu=)






Motala

Då var man hemma igen då helt undeerbart kan man säga, jag har haft det toppen i Trysil med men det är ganska skönt att bara ha kommit hem med. Resan hem var lång och tråkig men det är det ju alltid haha men det ska väl kännas så när man är på väg hem. Hela veckan i fjällen har varit rätt lugn fast ändå fullt ös hela tiden på något sätt svårt att förklara med så är det, uppe med tuppen och ut i backen samtidigt som man har vilat och tagit det lugnt på kvällarna. Men man kan bli ganska trött av det med har jag märkt av denna vecka. Nu ska jag bara vila lite och kanske kolla på lite film eller nått. Kanske att det bli att hitta på nått med men jag vet inte än hur jag ska göra. Måste kolla upp lite skolgrejer med men det får nog bli i veckan det orkar jag absolut inte nu. Men det är ett måste inom en snar framtid med för vi ska ju ha sportlovsveckan och någon från varje grupp ska kolla upp lite inför nästa möte, och det är ju jag i min grupp. Ångrar starkt att jag sa jag till detta. Men men vad gör man inte när man blir vald man kan ju inte bara strunta i det. Men nästa gång får någon annan ta ansvar för att det blir gjort. Men men ska fortsätta kolla på Harry Potter nu och sen får vi se vad som händer=)

Trysil

Nu har det varit jul och jag är kvar i Trysil=) Julen blev kanon mysig. Alla dagar har vi åkt i backarna och bara haft super gött. Vi åkte igår på julafton med, men det var bara öppet till två vilket var ganska bra. Jag och Ida åkte bara till tolv sen blev det dusch och lite finkläder på inför dagen. Allt blev så bra förutom att vi missade kalle i år annars var allt bara bra. Jag fick massor fina julklappar som kommer i bloggen när vi kommer hem för det funkar inte att lägga över här. Men maten var god klapparna var fina och vi hade en mysig dag.

Fjällen semestern i sig har varit kanon bra hela veckan i sig. Det har varit bra väder men ganska kallt, fina backar förutom idag för det var inte pistat vilket gjorde att det var isit hela dagen. Så idag åkte jag bara till lunch sen vila jag hela eftermiddagen. Lena, Håkan och Gustav kom på besök med idag så vi åt lite god mat med dom och njöt lite av livet haha Det var trevligt att dom kom en sväng och hälsade på. 

Bowling har dom här på hotellet och ikväll ska vi bowla lite och bara ha lite skoj. Jag hoppas att det blir bra och att banorna är bra. Vi ska bowla sedan ska vi äta lite igen, mamma och Pia ska fixa något tror jag. Jag börjar längta lite hem nu faktiskt, jag känner att det ska bli skönt att komma hem på lördag även fast att jag har haft det kanon bra här. Det är verkligen roligt att åka igen, men det är ganska skönt att bara vara hemma lite med. Men det har varit kanon här med, och bowlingen ikväll ser jag fram i mot.

Nu ska jag rusa iväg och träffa dom andra. Det kommer bilder och mer update när jag kommer hem=)
God Jul till er all 

Dagens hiss och diss

Dagens Hiss: En väldigt trevlig dag har jag haft. Tack farmor och farfar för en trevlig liten tillställning som ni hade ordnat så fint. Tack Plumm för en super trevlig kväll och tusen tack för den fina klänningen. Alltid roligt att umgås med nära vänner, det var mycket roligt att träffa lilla flum och boj igen med=)

Dagens Diss: Otrevligt personal, har man sagt att man inte kan äta vissa saker så ska personalen på resturanger acceptera det och se till så att man får rätt. Om det bli fel vilket det blev för oss ikväll ska man kunna be om ursäkt och fixa något nytt direkt och inte vara otrevlig och och be kunden plocka bort det man inte äter. Plus vara små sur efter, det är inte okej. Gör man fel ska man kunna ta det på ett snyggt sätt och åtgärda problemet. Nej inget trevligt bemötande och det gör mig upprörd.


Sista skoldagen

Nu är det sista dagen som vi går i skolan gud så skönt säger jag bara. Vi går även till 15.00 sen slutar vi eftersom det ska ordnas grejer inför kvällen. Vi ska nog träna lite på juldanserna som Flu2 håller i detta år. Hoppas att det blir bra nu. Kvällen kommer bli full med grejer, först middagen, sen våran danser och sen är det folk som ska uppträda på scenen och spexa lite eller något jag vet inte riktigt hur det ska bli men jag hoppas att det blir en trevlig dag och en trevlig kväll. Själv är jag så trött så jag knappt kunde öppna ögonen i morse, så vi får väl se om man orkar med hela kvällen men det hoppas jag. Dom flesta funderar på harry´s med men det är nog inte så säkert att jag tar mig dit, jag går nog och lägger mig då. Ska upp tidigt imorgon för att åka hem. Så vi får väl se. Nu ska jag fixa lite inför kvällen och även gå på lektion handikapp börjar vi med denna morgon sista lektionen för oss med handikapp, vi kommer inte ha det efter lovet mer heller. Hoppas på en lugn och mysig lektin där det inte händer för mycket för det orkar jag inte=)

Vill hem

Pappa och mamma kommer att hämta mina saker idag men inte mig, för skolan säger att jag måste stanna eller lärarna säger att jag måste det. Inget roligt alls kan man säga. Men det kanske är bäst att göra som dom säger för jag var inte med förra året heller. Så det blir nog att stanna här och försöka hålla ut en dag till. Men det ska nog gå vi har ju faktiskt tre veckor där vi kan vila och ta det lugnt på med, men min längtan hem är stor nu så det känns långt att vänta på att åka hem. Men men får väl ta det för vad det är=)

Dagboken

Igår kväll kollade vi på en film som heter Dagboken en roman kan man säga. Det var helt klart en av dom bästa filmerna jag har sett, man fick en tanke med sig på vägen i filmen. Man kan inte berätta vad den handlar om heller för då berättar man för mycket. Jag vet att det låter konstigt men det går liksom inte. Men den filmen borde alla se för den var sjukt bra. Vi kollade på den och stickade och drack kaffe helt underbart.

Idag har jag inte gjort något alls kan man nog säga bara vilat och tagit det lugnt men det är behövligt det med. Men jag har städat lite och börjat packa för det börjar bli dax att ta tag i det med. Ska dammsuga och skura imorgon orkar inte ta allt på en gång.

Ikväll ska vi med kolla på film men teamt idag ska vara en lättsam film som man blir glad av. Så rösten hamnade på mamma mia och det ska bli kanon kul. Jag ska göra klar mössan till Fredrik då med så han har något att värma huvudet med haha Jag tror att den bli kanon till han. Men den ska jag göra klart ikväll men film och kaffe till kan det bli bättre mys kväll då. Ska bara vänta på textilarna som är nere och syr inför avslutningen. Undrara vad dom ska göra för galenskaper. Det kan nog bli riktigt kul=)

Lång söndag

Varför är vissa dagar så otroligt långa undrar jag. Det är söndag och jag tror aldrig att en söndag har varit så otroligt lång helt sjukt. Det finns inget att göra här idag, vi har kollat på tv sen frukosten och det är det vi gjort liksom. Jag vill hitta på något men vad, det finns inget på denna skola att göra längre, fattar inte vad vi gjorde förra året för då var det inte såhär. Vi hade massor att göra då, men vad deppigt det är idag. Vi ska städa klockan 18.00 storstädning av korridoren men det är ju inte så roligt det heller. Men gör vi det nu så slipper vi göra det nästa vecka för det har vi inte tid med alls. Då är det allt inför avslutningen som ska ordnas till, det sista inför lovet och då kommer vi ha fullt upp vilket kan vara skönt. Nu vill jag åka hem, det vill jag verkligen. Hmm så deppigt det blev nu men men man kan inte vara glad hela tiden heller=)
Wallander ska jag och Lisa kolla på ikväll det ska bli kul, jag har inte sett den på länge så det kan bara vara trevligt. Vi ska poppa popcorn och dricka julmust så det är roligt, och lite mysigt med och kan behövas idag. Nu ska jag ut till Fredrik och Kim och äta lite mat, magen börjar blir hungrig nu så det kanske är dags för det nu hihi

Adventsfrukost

Idag halv elva samlades vi ca 20 stycken för att äta lite adventsfrukost tillsammans. Det var några som hade bakat bröda och fixat varm choklad med grädde och glögg jul godis och massa annat. Det var väldigt mysigt och vi satt där och bara pratade det är ju sista helgen innan lovet.








Film

Vi skulle kolla på film i lägenheten blå muggen som vi döpt den till. Kvällens tema var sällskapsresan och snowroaler skulle det vara ikväll, men ingen film funkade. Vi letade efter en annan film och till slut blev det Macken haha Den är faktiskt riktigt rolig. Så det blev en kväll med kunderna kommer kunderna går på Roys och Rogers macka=)
Vi hade trevligt iallafall=)

Lucia

Denna dag är lucia dagen, vi har inte firat den idag så mycket men igår. Flu 2 hade hand om lucia tåget som dom har varje år, vilket var riktigt roligt. Vi hade lite speciellt tåg där alla fick va vad dom ville så vi hade en kille som lucia och några killar som tärnor hihi Själv var jag tomte det vart bra tåg och vi hade roligt.








Pluggar

Nu sitter jag och Karin i datasalen och pluggar. Det känns ganska konstigt att sitta här en lördag och skriva det sista innan lovet. Jag måste fixa allt inför sportlovet och Karin kör sitt examensarbete. Det är trevligt att sitta här tillsammans men det är lustigt att vara här inne i skolan en lördag när det är helt tomt här för övrigt. Men när man sitter här får man faktiskt ganska mycket gjort och det är positivt eftersom det är skönt att ha det mesta klart inför lovet. Jag vill helst kunna släppa allt nu på lovet och bara vila för det behöver nog inte bara jag utan alla vi behöver komma hem och sova ut ordentligt. Det är inte mycket kvar nu hihi och det är så gött och känns så eftersom man har pluggat som en idiot nu och knappt tagit det lugnt en minut. Men det är roligt med, men det skulle vara skönt om inte alla gav oss uppgifter hela tiden utan lät oss få några i taget så att man han ta en dag ledigt. Men imorgon ska jag ta det lugnt tror jag, föruotm att vi måste stor städa våran korridor innan vi drar hem på fredag. Vi inte komma tillbaka med hela korridoren sunkig. Så alla ska samlas och städa i morgon men det kommer nog bli mysigt med städning och lite fika med alla nu innan=) Hoppas vi orkar städa allt imorgon så vi slipper det på fredag. Dags att återgå till arbetet=)
Bye

Kevin

Kevin var en ängel idag på scenen, när han sjunger blir man så himmla glad. Det var absolut helt rätt att han tog hem idol 2008. Vinnar låten var helt okej och Kevin gjorde den kalas bra. Jag är stolt över vinnaren.
Alice var också grym ikväll, hennes röst är väldigt fin och jag gillar henne med. Båda var kanon måste jag säga, men Kevin var bäst, han är ganska söt med hihi

Äntligen klar

Min lärare Marie ringde mig imorse efter lucia övningen och ville att jag skulle komma till henne. Man blir lite nervös när lärare ringer måste jag säga, så jag vart det. Men när jag kom dit så berättade hon att mitt examensarbete är klart och godtjänt nu. Den lyckad var den bästa på länge tror jag. För när man har jobbat så hårt med ett arbete under den pressen man har på detta arbete så finns det inget bättre än att bli helt klar. Så nu kan man pusta ut och vila lite denna vecka från pluggandet på det sättet. Det är helt underbart hihi

Lusselelle

Nu är det dags för ass att öva igen för på fredag ska vi stå där inför hela skolan iförda nattsärkar kan man säga hihi Vi ska kunna alla låtar utan till idag så vi får väl se hur det går men jag tror att jag kan dom ganska bra. Vi kan ju hoppas på det ändå.

Tvättar gör jag samtidigt vilket absolut inte är speciellt roligt men ett måste. Eftersom vi inte har lektioner på onsdagar kan man tvätta och städa m.m och plugga förstårs. Men städa orkar jag inte fast att jag egentligen borde göra det. Men det får bli tvätten och examensarbetet hela dagen efter lucia.

Jag har köpt nytt garn med som ska komma under dagen hoppas jag annars får jag vänta tills nästa vecka. Jag har ju börjat med en gerej som aldrig kommer bli klar om jag inte får mitt garn snart och jag vill verkligen sticka nu. Jag har inte varit på stickcaffet eftersom jag inte haft garn. Men nu hoppas jag på det=)

Jaja först blir det kaffe sen blir det träning. Man kan inte överleva hela förmiddagen utan kaffe=)
Ciao

Min födelsedag

Idag fyller jag 23 och det har vi firat nästan hela dagen. Klassen sjöng för mig imorse och kom in med glass, det var jätte roligt och gott. Mamma och pappa sjöng för mig imorse med=) Alla mina kära vänner har ringt och smsat jag blir så glad, tack alla för alla fina sms=) Vi har även fikat alla i korridoren med det var riktigt mysigt. Jag har haft en toppen födelsedag.

Vi har bakat pepparkakshusen idag och julpysslat med. Alla har engagerat sig i det med så hela dagen i sig har varit kanon och vi har haft jätteroligt=)







Plugg hela tiden

Nu känner jag mig verkligen helt slut på allt plugg man undrara om man aldrig kommer att blir klar, men det kanske man blir framåt slutet vilket jag känner att det är nu. Det känns som att jag sitter på mitt rum hela tiden och bara pluggar på examensarbetet och till massa andra uppgifter med, men hela tiden känns det som att man inte kommer någonstans alls, varför måste det kännas så. Nu känner jag också att jag gnäller något fruktansvärt men jag orkar inte sitta med arbetet mer men jag måste. Jag har inget val längre. Man vill inte ha det över jullovet för då ska jag sova och sova och sova haha Jag kommer behöva vila nu tror jag det kanske är det som behövs för att orka plugga efter jul sen hihi Jag tycker att det är roligt annars men när man har så mycket så man känner att man inte hinner med allt då tycker inte jag att det är så roligt längre, men som sagt det är lov snart och det är säkert därför som man känner så nu. Jag vill vila nu men jag har inte tid, jag ska försöka skriva lite mer på mitt arbete sen blir det film med grabbaran grus här i korridoren haha undra vilken vi ska ta idag. Jag hoppas på en sällskapsresan faktiskt för det var längesen hihi Men vi får väl se vad dom väljer dom litar inte på mina val efter mamma mia filmen haha Men om jag är snäll kanske dom kan vara det mot mig med=)
Ciao

Robin

Då var tiden i idol slut för Robin. Jag tyckte det var lite synd för han är duktig, men jag kan hålla med om att han inte var lika bra som dom andra. Det är tråkigt att någon ska åka ut men det måste bli så. Nu hoppas ja verkligen att Kevin vinner han har bra scen framträdande, han har bra charm och han sjunger förbannat bra.

Sjuk

Idag har jag legat och sovit hela dagen för jag har blivit så förkyld, jag hatar att vara förkyld. Det finns inget att göra när man är sjuk, alla är borta och här ligger man själv usch och fy. Men snart kommer alla tillbaka från studiebesöket och då kanske jag kan hitta på nått med dom. Haha hoppas jag orkar det bara.

Tjejkväll

Idag hade jag och ÅSa hand om en tjejkväll i lägenheten mycket mysigt. Vi hade spa kväll, först bastu med ansiktsmask och pealing efter det blev det massage, frukt och te. Det var verkligen uppskattat och önskemål om fler sådana kvällar, men vi får se om vi hinner fixa det innan jul men det kan nog hända att vi kan trycka in en till. Det var skönt med bara tjejer och lite tjejsnack som jag tror alla behövde lite=)

Snöbollskrig han vi med uppe på bokullen med. När jag kom tillbaka från tjejkvällen blev det snöbollskrig, för nu har vi fått kramsnö som antagligen kommer vara borta imorgon så vi passade på ikväll, det var grymt roligt men kallt. Hoppas snön är kvar till helgen för då kan vi nog ha mycket snöbollskrig hihi

Nu ska jag sova för imorgon blir det Jönköping med klassen på studiebesök på en gård. Det kan nog bli roligt tror jag.
Natti natti

Lucia övning

Detta år har vi FLU 2 lucia tåget och vi hade våran första övning idag. Det var roligt men alla kände nog att vi borde tagit lite mera tid till detta. Men vi hoppas att det kommer bli bra, själv ska man antagligen vara en liten tomte hihi Jag tror att det kommer bli bra när vi har övat lite mera och kommit igång med det=)

Ledig dag

Denna dag fick vi till examensarbetet för att halva klassen är på fotbollsturnering. Skolan blev inbjudna på turnering och vi tog ut ett lag så några från FLU 2 och några textilare plus några FLU 1 or åkte iväg klockan 06.00 i morse. Vi andra fick fritt från lektionerna för att vi ska kunna plugga. Men jag kommer inte igång så bra. Men jag ska på möte med min lärare så jag kan börja skriva igen vilket kan vara bra. Jag har inte så mycket kvar nu så jag vill bli klar. Men jag kommer igång snart måste bara tänka lite och få ner mina tankar på ett bra sätt. Så det inte blir bara tjaffigt av det. Haha har ju rätt lätt för att bara skriva men det blir ju ibland bara kladdigt och det är inte så bra=) Men får jag bara fundera lite innan jag skriver och även bolla med min lärare så kommer jag komma igång med detta hihi Ska träffa henne efter maten och sen ska jag skirva.
Ciao

Några bilder från helgen











Vilken kväll

Kvällen började med att vi körde friskis och svettis, vilket jävulskt pass det var. Det var Andreas och Filip som höll i det och dom visste hur man tog musten ur oss alla tror jag. Det var mycekt styrka med i det men det var riktigt roligt pass.

Stickcaffé blev det sen jag och Åsa hade tagit på oss att baka vilket idag blev kärleksmums vet inte hur dom smakade men alla sa att dom var goda och det var ju tur det. Vi fick skynda oss och handla och baka efter friskisen men vi han och alla var nöjda och glada vilket kändes toppen.

Efter caffét satt jag hos Milad med Fredrik och Nicklas med och vi bara var så trötta, dåliga skämt började vi med. Och jag kan lova alla att dom var riktigt dåliga. Sen försökte vi komma på raggningsreplieker vilket inte blev så bra det heller, men det sämsta var en som Nicklas berätta den löd " vill du följa med hem och hånlga och äta messmör " Jag skaratta så jag höll på att tuppa av för den var så dålig så det fanns nog inget sämre. Den blev klassad som kvällens sämsta. Undrar vad det finns mer för sjuka sådana, det finns mycket konstiga repliker som folk har använt ssig av. En till dålig var " vilken är din favorit frukt" hahaha hur den var också ganska rolig, vi fick även veta att den inte hade funkat så. Helt sjuk kväll men vi har haft riktigt kul.

Nu ska jag sova så atrt jag kanske får något gjort på arbetena imorgon=)
Sov gott alla god bitar=)

helg i motala

Lördag så firade vi min födelsedag lite tidigt men jag kommer inte kunna åka hem när jag fyller. Så John söt som han är drog ihop ett litet gäng till fest. Jag fick Fina presenter av John en body care som luktde så himmla gott, en handuk med hans namn på skit snygg och så fick jag mamma mia filmen. Alltså John vet precis vad han ska ge mig jag blev så himmla glad=) Och av memlan fick jag ett fint kort och en lott men jag van inget så synd. Vi satt tillsammans hemma hos John, jag, memlan, Carro, Maria och Minoka och vi hade skit trevligt. När klockan drog iväg mot elva så tyckte vi det var dags att gå så vi gick till fabriken, så jävla roligt var det. Massa folk alla man kände tror jag, det var hur kul som helst. Hela kvällen blev så lyckad så tack alla mina vänner för en super trevlig kväll=) Och plumm tack för att du fixade en fin fest för mig=)

Måste lägga in en dagens diss lite här bara: En tjej i baren där uppe som var så fruktansvärt otrevlig. Jag anser att om man ska jobba på det sättet med kunder ska man också veta hur man behandlar kunder och inte snäser man av och är almänt otrevlig. Jag hoppas verkligen att du som var så otrevlig får en ordentlig upplärning hur man tar hand om kunder på rätt sätt.

Kvällen annars var hur bra som helst. Jag hoppas att fabriken kommer hålla sig kvar nu och jag tycker att alla borde gå dit.

Bilder kommer för det funkar inte att lägga upp några nu. Men lägger upp så fort det fungerar=)
Puss och kram och tack för en jätterolig helg