Semester

Om tio minuter börjar min semester och den har jag längtat efter massor. Hoppas bara att vädret kan hålla i sig såhär nu, jag vill kunna sola lite grann iallafall. Men vet ni hur skönt det ska bli med semester då, jag kan knappt beskriva, plus att jag har fått en dag extra=)
Puss och kram

Sola

När det är sånnt här väder så vill man sola och inte jobba ju=) Men man får ju lite pengar men ändå, jag vil ligga på bryggan nära vattnet och bara få vara=)

Igår fick jag sluta vid tre så jag åkte hem till Tess och Robin och vi åt och satt i solen hihi det var hur mysigt som helst måste jag säga. Vi satt där till halv tolv innan jag kom på att jag kanske skulle ta och åka hem=) Men det var så trevligt så att det gör inget.

Idag vet jag inte vad som händer ska försöka smita lite tidigare idag men känner jag Pia rätt så tar hon nog lote semester själv haha Alla vill ut i solen när det är sol och varmt, och vi har inget skönt på jobbet heller så man skulle må bättre av att vara ute i lufter tror jag. Det är varmare innen än ute=)

Nu ska jag åka till jobbet och ta tag i sker och ting och göra lite nytta =)
Ciao

Stockholm

Jag kom till stockholm igår kväll, Ida mötte upp mig på stationen och det var tur annars hade jag aldrig hittat hihi. Ida tog mig till en Thairesturang som var en båt som man satt och åt på. vi fick vänta en timma på ett bord men det var det verkligen värt för gud vad gott det var. Jag åt wokade grönsaker med jätteräkor och ris mums hur gott som helst. Och det var mysigt att bara sitta där och äta och prata.

Idag gick vi upp vid halv tio gjorde oss iordning och drog på en liten shopping runda i stan. vi har varit överallt tror jag och det känns i mina ben. Men jag hitta lite grejer iallafall, men det bästa jag hitta var en klänning som jag ska ha på ett bröllopp och ett par pumps till skit bra. Jag har verkligen inte hittat nått i motala till det så det var så skönt att hitta nått här. vårn lunch vart med på en båt där åt vi natcho med tilltugg som vi delade på jättegott det med=) Efter maten blev det mer stan och gud vad trött i fötterna jag är nu. När vi kom hen köpte vi sushi på ett jättebra ställe, det tog vi med oss hem och åt hemma hos Ida och Markus. suschin var toppen god. Nu ska vi göra egen sorbet galss hoppas vi lyckas med den för vi börjar bli sugna på glass eller ärligt talat har vi varit sugna hela dagen hihi

Efter maten och glassen blir det at klä irdning sig och sen ska vi till något uteställe och träffa Idas vänner. Det ska bli riktigt trevligt måste jag säga. Hela helgen har varit toppen, lite synd att tiden går så fort bara.
Hoppas alla andra med har en toppen helg=)
puss och kram


Bio

Ikväll var jag, John och mormor på " mamma mia " Det är den bästa filmen jag sett på länge=) Alla måste se den, all musik och hela handlingen var bara så bra. Man skratta gott i filmen och ändå blev man berörd på något speciellt sätt. Man känner igen alla låtar och man bara sitter och njuter av filmen i säg. Jag älskar den. Se den jag säger bara det.

Varmt

På lunchen idag var jag och pappa nere i hamnen för att äta. Vi försökte att hitta ett bord i skuggan men det var inte det lättaste, men tillslut hittade vi ett bord längst bort som var skuggigt vid. Solen gick inte att sitta i för det brännde på oss båda. För jösses vad varmt det är, det måste vara den varmaste dagen som vi haft på länge eller hur. Jag tror att det är en av dom varmaste dagarna. Idag skulle man väl helst vilja ligga på bryggan vid vattnet och bara lata sig, men det går inte för än är vi inte lediga. Hoppas på lite sol ihelgen så man kan sola lite grann iallafall.
Nu är det nog bäst att jag återgår till jobbet och försöker hitta något jag kan pyssla med under eftermiddagen=)
Bye


Pippi

Astrid Lindgren filmer är väl alltid lika bra. Ikväll blir det " pippi på dom sju haven " En väldigt trevlig film, och man blir lika glad varje gång man ser dessa filmer.


Solen

Solen lyser himmlen är blå, varför jobbar man när det är såhär fint väder för. Det ända man vill är att vara ute i det fina vädret ligga och lata sig i solen och inte göra något alls. Men så blir det inte, iallafall inte idag hihi Jag slipper ju bränna mig, men jag hoppas att alla som är lediga får en riktigt fin dag i solen. Kanske att det går att bada idag med=) Jag har inte badat något iår, fast att det har varit fint väder så har det varit ruskigt kallt i vattnet, men nu kanske det blir varmare=)
Man kan hoppas på det hihi. Nu ska jag åter gå till jobbet och kanske att jag kan göra lite nytta idag vem vet. Men det troliga är nog att det inte blir så mycket gjort som man kan hoppas på=)
Ciao

Jul i Kapernaum

Det har jag börjat kolla på innan jag ska sova, det är hur bra som helst. Det var längesen jag såg det så nu håller jag på att kolla igenom alla avsnitt. Denna julkalendern var faktiskt bra haha. Så nu ska jag lägga mig och kolla på det så kanske jag somnar gott sen hihi
God natt=)

  


Sing star

Efter jobbet åkte jag hem till Elin som hade förberett en lite sing star för oss. Det var verkligen roligt och vi sjöng oss hesa men det är väl det som är meningen med allt. Men vad roligt vi hade och vad vissa låtar är roliga att sjunga, vi sjöng mest svenska schlager. Detta är verkligen något man kan göra vilken dag som helst. Hoppas att vi kan göra det snart igen=)


Film kväll

Jag och John följde med Elin hem idag för att sjunga singstar, men lilla Isak hade ju glömt en av kablarna till tvn så det gick inte att sjunga idag. Så för oss blev det en filmkväll med  " Lilla sjöjungfrun" och " Nalle Puh " Det var riktigt trevligt, det var längesen jag så barnfilmer så det var hur kul som helst. Det hoppas jag blir fler gånger. Det är alltid kul med barnfilmer för man kommer på saker som man inte upptäckte när man var liten och kollade på filmen. Jag vet inte när jag såg dessa filmer sist. Men sjöjungfrun är ju så mysig men blir lite rörd när man ser den, hihi men det är en fin film tycker jag=) Och blunder är väl bara för söt.


Målning

Idag åkte jag och Elin hem till Sofie för att vi skulle hjälpa henne med att måla. Men väl hemma hos Sofie insåg hon att det bara fanns en pensel så hon fick måla medans vi tittade på. Haha hon var ganska söt när hon stod där på stolen och förklte få ordning på saker.

Vid åtta kollade vi på en film som verklighetsbaserad. Den handlade om fyra kvinnors kamp med att få dit en våldtäktsman, man fick vara med under hela fallen och rättegången och deras process. Man blir så förbannad när man ser sånnt jag fattar inte hur en sån jävla människa kan få gå lös det är för mig helt otroligt. Både jag, Elin och Sofie var ganska förbannade när vi hade sett klart filmen. Men den är absolut värd att se tycker jag, man förstår verkligen hur svårt det är för en tjej/kvinna att gå igenom det, och hur jobbigt det är att leva efter mab varit med om en sån sak. Så se den...

Nu ska jag försöka sova om det går=)
Natti natti

Folktomt

Jag tror verkligen inte människor gillar att vara på stan på sommaren även fast det är dåligt väder. Vi har så lite att göra på jobbet just nu så det är nästan inte sant. Men hela stan verkar vara tom för ingen butik har rusningstrafik direkt. Men antagligen åker människor iväg på semester vilket jag kan förstå, men tiden går inte för fort när det är såhär lite att göra. Men nu till tre är det bara jag och Maja som jobbar. Det behövs verkligen inte mer personal än så för det finns inget att göra nu. Men det blir säkert bättre om ett par veckor, vi får hoppas på det iallafall=) Men måste säga att det är ganska skönt med när det är lugnt, för då kan vi med ta det lite lugnt haha

Allsång på skansen

Allsång på skansen skulle faktiskt jag vilja åka på, jag tror att det kan vara kul att se. Jag pratade om det igår med mormor och då kom jag på att jag tror att jag vill åka på det. Jag kollar så ofta jag kan på tisdagar och ofta är det ganska bra artister med.  Och mycket människor är det alltid där och tittar, och sjunga är ju alltid roligt=)


Bolaget

Det blev bolaget igår kväll flr mig, helt okej massor med folk och PMS som spelade. Jag träffade mina kollegor från fritidsgården det var hur kul som helst jag har inte sett dom på så länge. Det verkade som att alla hade kul och stämmingen verkade vara på topp hos dom flesta, men det är ju alltid lika kul att titta på dom som har druckit lite för mycket. Vissa kan inte beteé sig alls, många som var ganska överförfriskade var nästa uppe på scenen hos PMS och jag kan tycka att det ser ganska kul ut fast att jag kan förstå att dom kan tycka att det blir lite jobbigt. Det finns kanske gränser av vad man gör och inte gör kan jag tycka men men man vet aldrig vad som kommer här näst. HIhi men jag hade skit kul och det var roligt att träffa dom man inte träffat på ett tag med=)
Så för mig blev det en lyckad kväll=)

Liten fundering

När en person säger att någon förändrats till det bättre kan jag känna själv att man bli ganska glad inombords och hoppas verkligen att det är så eller hur. Men sen när man träffat denna ett tag och inser att det snarare är tvärtom vad gör man då? Vad ska man säga? För det är inget kul när det blir så för man har ju verkligen hoppats på denna människa och önskat att det faktiskt är så, jag kan känna att man blir lite ledsen då. Men men det jag funderade på vad faktiskt vad man ska säga till en sån person för man vill inte vara elak iallafall inte jag. Jaja det är bara något som jag har gubblat lite på ett tag. Inget viktigt bara en funderinge=)

Golf

Idag blev det lite golf i varamon för mig och A och A. Vi valde äventyrsgolfen, vi tänkte att det kunde vara lite utmaning för oss, och det kan jag lova utmaning vart det. För det var faktiskt inte så lätta baner som man kanske kan tro att det är. Men det var riktigt roligt tyckte vi allihoppa som tur var. Jag tycker alla som inte har varit där ska prova=)

Skulle blitt en utekväll

Igår satt jag och Elin och väntade på några  vänner som vi skulle gå ut med, det slutade med att det blev en förfest hos en av dom. Det var trevligt och bra. Men när vi väl kom ut så kom inte Elin in, och jag tycker inte att man går in då och skiter i henne när man har bestämmt allihoppa. Det finns ställen som alla kan gå in på. Men en av dom kunde ju inte änns tänka sig att diskutera om nått annat, så jag blev så besviken på henne vilket. Jag sa flera gånger " jag kan inte gå in om inte alla kommer in " Men den ena fatta aldrig piken med det hela, så det slutade med att jag åkte hem för jag tyckte att det var så dålig stil. Man gör inte så när man har bjudit med någon som man vet kanske inte kommer in. Det kanske man ska tänka på innan då eller gå till ett ställe där alla kan vara tillsammans, för det är väl det som är meningen när man går ut anser jag det. Men men det kanske är fel att tycka så vad vet jag. Men jag hoppas ändå att dom hade en trevlig kväll.

Idag blev det en middag med mormor på bellanotte mycket god mat har dom där. Jag åt rödning tror jag det var, det va fis iallafall och det var gott men men fisk som fisk kan man tycka. Efter maten skulle vi åka hem till Sofie och kolla på film, men hon ställde in det, så nu sitter jag och Elin och kollar på filmen i mitt lilla rum där man knappt kan vända sig. Men men filmen verkar vara ganska bra men rörig, jag fattar inte allt men man kanske gör det när man kommer in i den lite bättre vad vet jag. Hoppas att det är en bra film, eftersom förra söndags filmen var så himmla bra så hoppas man nog lite på denna med. Haha lite väl mycket att hoppas på kanske men vi får väl se hur det går och om jag fattar lite mer sen=)

Toppen kväll

Igår vart det alltså diggiloo, när man tittade ut på dagen var det en ren katastrof det ända jag tänkte på var att ta med mig regnkläder. För ärligt talat så trodde jag att jag skulle få sitta med regnkläder och frysa, men tro det eller ej det sprack upp till kvällen och det vart hur fint som helst. Jag frös nästan inget alls och det var så skönt. Hela diggiloo var helt underbart, alla var riktigt duktiga och dom gjorde en bra show av det hela. Men bäst av dom var Lotta Engberg, Thomas Pettersson och Molly Sanden helt fantastiska. Alla var kanon men dom tre slog för gud vad bra dom är. Thomas är ju rolig i allt han säger i princip, han får än att skratta bara han öppnar munnen ibland helt otrolig=) Ja tyckte att det var kanon.

Efter det blev det en svän till terassen där jag träffade John och Annie helt okej var det men det var nästan inget folk alls. Men det var helt okej att sitta där en stund och prata och så. Jag och John gick senare upp till harry´s för att kolla läget på sumpartyt, men vi insåg ganska snart att vi inte ville bli blöta. Men det var roligt att se alla som dök i skummet och kom ut precis genom blöta. Det kan inte vara roligt att gå med blöta kläder en hel kväll, jag skulle aldrig klara av det. Men det kanske dom tycker är kul vad vet jag. Men efter en stund gav jag och John upp och åkte hem. Men det var en trevlig kväll tycker jag=)


Diggiloo

Ikväll ska jag på diggiloo det ska bli kanon kul, men när man tittar ut så lockar inte detta väder mig så himmla mycket. Varför kan det inte bli sommar på riktigt för, jag fattar inte. Det är fint ett par dagar sen är det regn och små kallt, det är mindre kul. Men jag hoppas verkligen på denna kväll, jag tror att det kan bli hur kul som helst, och diggiloo brukar vara ganska bra. Jag har ju sett det ett par gånger, så jag hoppas på en lika bra kväll som sista=)

Onsdagsklubben

När John hade slutat jobbet så åkte vi in till stan en sväng och besökte onsdagsklubben. Vi träffade våra vänner Elin, Elin och Jossan. Vi slog oss ner hos dom och satt och prata, det var jättetrevligt=) Jag trodde inte att det var så mycket folk som det var, men det va hur mycket som helst. Vi hade riktigt mysigt där vi satt och vi prata och skratta åt allt. Det vart en lyckad kväll för oss alla tror jag.

Nu är det dags att sova annars kommer jag aldrig upp till jobbet imorgon=)
Natti natti

Söndag

Igår var det söndag och vädret var en ren katastrof, det regnade hela dagen viket är grymt trist. Men jag och John hade en heldag med bara mys=) Vi började dagen med en sväng till maxi för att handla mat som vi skulle laga, efter åkte vi hem till mig lagade till våran mat som blev cornsallad, mycket gott=) Mamma och pappa åt med oss med men dom åt en annan sallad, men det blev en trevlig middag. Efter maten körde vi Johns föräldrar till karlsby där dom skulle träffa vänner.

Påväg hem från karlsby kom vi på att vi skulle åka förbi lilla Sofie som antagligen skulle sova, men vi tänkte att lite sällskap behöver alla. Väl framme så bankade vi på och ut kommer en väldigt trött Sofie, men hon blev nog lite glad att vi kom eftersom hon böd in oss. När vi suttit där en stund så kom Sofie på att vi åker till maxi och det gjorde vi, så jag och John var därtvå gånger igår, men det gör inget för det finns alltid nått att titta på=)

När vi kom tillbaka till Sofie lagades det lite mat och sen blev det filmen på femman. " mamma vid 16 " Det var en verklighetsbaserad film och det handlade om en tjej som vart gravid när hon var 15 år, när barnet väl var fött då fick hon behållade på ett villkor att hennes mamma skulle uppfostra barnet själv, och denna tjej fick inte tala om för någon att det var hennes barn. Och så fick man följa hennes liv och hur allt blev. Filmen var den bästa jag sett på väldigt länge och man vart väldigt berörd av den, det vart nog en liten tår när vi såg den, helt underbart bra film.

Kvällen slutade med att vi hämtade John föräldrar i karlby, så vi fick en lite mysig biltripp med, och i bilen hade vi Abba i full gång mycket trevligt=)

Idag blir det att ta sig till jobbet igen, vädret är ju skit idag med så vi kanske får lite mer att göra än vad vi hade förra veckn, för då ville ingen människa gå på stan. Men men hoppas på lite bättre denna vecka=)
Bye

Rädda Willy

Just nu sitter jag och kollar på " Rädda Willy 2 " hur söt som helst. Man kan inte en annat bli lite föälskad i Willy för han är ju så fin. Filmen är riktigt bra tycker jag, det var skit längesen jag såg den. Men vad bra den är=)





Solen=)

Solen har kommit tillbaka är inte det underbart då. Man blir liksom lite gladare nu när man vaknar och det är varmt, och man behöver inte ha hur mycket kläder som helst för att man inte ska frysa. HUr skönt som helst. Kanske snart blir så varmt i vattnet så att man kan bada, det vore ju pricken över i om man kunde det, för vad det skulle vara skönt med ett svalkande dopp haha men jag får nog vänta med det ett par dagar till tror jag. Men att solen är framme är ju åt rätt håll=)

Cykeln

Min cykel är trasig, det är någon som försökt sno den så hela låset har gått sönder. Jag blir så upprörd varför kan folk inte låta andras saker vara. Nu skulle jag fixa ett nytt lås när jag ändå är i stan, men tro det eller ej det finns inte någon här i stan som kan laga min cykel. Den ända som kan det är Hasses och dit hinner jag inte innan dom stänger, varför kan inte någon i stan laga cyklar för. Inte roligt alls. Men inget att göra, pappa och jag får åka en sväng till Hasses imorgon innan jobbet, hoppas dom kan fixa detta till mig nu.