Tråkigt

Varför ska dom lämna oss, jag tycker det är fruktansvärt tråkigt. Denna jury har varit med från allra första början och jag tycker att dom är bra även ifall jag kan bli upprörd på Kishti ibland=) Men jag vill ha dom kvar, det kommer inte att bli samma idol utan dom. Men jag kan förstå dom med, på något sätt kanske dom känner att dom gjort sitt men men jag tycker ändå att det ska bli riktigt synd. Får hoppas att den nya jusyn är lika bra som dessa har varit.

              

                 image89             image90            image91

Poker hela dagen

Herregud ungarna på fritidsgården lärde mig deras sätt att spela poker på för ett par dagarsen och det kan jag verkligen ångra att jag gick med på. Jag tror inte att jag har gjort något annat än att spela poker med dom idag. Jag gillar att spela kort annars, men nu får det väl vara nog kan man tycka. Men dom är ju så goa när dom sitter där och spelar, men dåliga förlorare finns det verkligen dom som är haha

Mackor älskar dom med. Vi säljer toast för fem kroner på eftermiddagen eftersom att dom inte har ätit sen lunchen. Men vad dom kan äta, det finns dom som äter tre stycken direkt och jag kan inte fatta hur dom orkar så mycket=) Så mackor har jag gjort idag så jag kommer säkert drömma mardrömmar om varma toast hihi

Nu ska jag skriva lite mera på min praktikrapport tror jag om jag orkra, sen blir det att bara ligga och slappa framför tvn=) Det känns behövligt idag.....
Hade gött


Björn Rosenström

Alltså jag tyckte inte om denna man från början, men nu vet ni vad skulle jag kunna lysna på honom hela tiden faktiskt. Jag gillar honom bara mer och mer jag lyssnar på hans låtar jag tycker att dom är både bra och ganska roliga när man lyssnar på texterna i låtarna=)

                             

                                   image86




Prktikrapporten

Praktikrapporten var lite meningen att jag skulle ta tag i idag men jag orkar inte göra det. Varför blir man så lat ibland för, jag fattar inte. Förra veckan var jag duktigt jag skrev en heldel och fick ner ganska mycket bra saker, men nu går det verkligen inte. Ibland kan man bli trött på sig själv, och just nu så är jag förbannat trött på mig själv. Får väl försöka när jag kommer hem sent ikväll eller så måste jag försöka ta mig i kragen och skriva imorgon när jag slutar ganska tidigt ändå. Det reder väl ut sig detta med=)

Jag har iallafall tvättat och städat och gått en en promenad på morgonen och det var ganska bra gjort av mig hihi Jag behövde komma ut lite kännde jag. Det var rikigt skönt men promenad nu, jag blir faktiskt mycket piggare med och det behövs för denna kväll med högstadiet=)

Men nu ska jag fixa mat till mig och pappa=)
Ha en bra dag.
Bye

Lärare på besök

Idag kom min lärare på besök på gården, herregud säger jag bara. Jag vet nästan inte vad jag ska säga. Jag fick jättebra av min handledare på praktiken så det känndes bara bra=) Det är så skönt att få det.

Annars har det inte hänt något kul idag alls, det har varit väldigt lugnt och skönt. Det var innebandy turnering på gården på eftermiddagen och det var ganska roligt. Ungarna blir så vilda bara när alla kommer igång och spelar, men det är det som är lite kul med att det händer något så dom inte bara sitter och hänger.

Nu blir det fika med sötnosarna Carro och Maria, det var ett tagsen vi fikade så det ska bli riktigt trevligt=)
Puss och kram

Ojojoj vilken seg dag

Denna dag har varit fruktansvärt seg, men så blir det kanske när man är ute på kvällarna hihi Men roligt igår det hade jag så det var det värt.

Framåt eftermiddagen åkte jag hem till Annie för att slappa och kolla på film, vi kollade på gossip. Den filmen är jävligt bra men den är fruktansvärt rörig det är inte lätt att förstå den. Jag tror att jag har sett den fyra gånger nu och jag tycker fortfarande att den i vissa falla kan vara ganska svår att förstå, men på något sätt tycker jag ändå att den är väldigt bra. Jag tror att jag måste fixa den och kolla på den igen och verkligen kolla för att försöka förstå hela.

Dagen i sig har varit mycket lugn men det har inte gjort ett dugg, det har varit ganska skönt. Idag var en sån dag när man kännde att man inte ville göra för många knop hihi Hoppas på en piggare dag imorgon eftersom att min lärare från skolan kommer på besök med. Vi får väl se hur det går.

Nu ska jag fixa lite inför morgondagen=)
Bye

Melodifestivalen i Linköping

Jag följde med John och hans föräldrar till linköping för att kolla på en delfinal i melodifestivalen. Det var verkligen hur trevligt som helst och mysigt. Det var verkligen så lyckat bara=)


image84 Frida med upp och hoppa en ganska bra låt jag tycker att man drigs med lite i låten så jag
                           måste säga att jag gilla den stilen på låt som hon hade.



image85   BWO klart bästa låten under kvällen=)

Efter festivalen vart det en sväng till harry´s mycket roligt. Mycket folk och mycket dans det gillar jag. Hela kvällen i sig var helt fantastisk. John och jag gick vid tjugo i två jag behövde komma ut lite hihi Men annars var det baar roligt och alla verkade ha ganska kul iallafall så jag måste säga att hela kvällen var toppen=)

Tack John och dina föräldrar för en super trevlig kväll=)
Puss och kram  

Mysig fredagskväll

Det vart en skön fredagskväll tillsammans med mina sötnosar John och Annie. Vi gjorde inte så mycket vi bara umgicks med varandra och det var verkligen bara så trevligt, ibland är det skönt att bara sitta och ta det lite lugnt. Vi kollade på lets dance det var ett helt okej avsnitt måste ajgs äga, dom dansade bra alla tyckte jag. Men ett par ska ju ut tyvärr. Sen blev det lite hjälp någon serie som går som ska vara ganska rolig men jag fattar nog ärligt talat inte den humorn för jag tyckte inte det var speciellt roligt. Den ända som var rolig var Filippa, henne kan jag skratta åt men hon är nog också den ända jag skrattar åt haha. Men det var mysigt att bara sitta där och bara finnas=)

Ikväll blir det linköpning meg John och hans föräldrar, vi ska kolla på melodifestivalen och det ska bli så himmla roligt. Jag är så glad att jag ska få följa med hihi Tack John du är en ängel=)


Fotbollsnatta

I natt jobbade jag till två på natten eftersom att vi hade fotbollsnatta för högstadiet. Jösses säger jag nog bara. Det är säkert jättekul för ungdomarna att få göra detta varje år, men det är ju mindre kul att jobba där måste jag säga. Man får vakta på dom konstant och man måste ha alkoblås vilket jag kan förstå att man måste ha, men vi hittade alkohol på olika ställen så jag menar dom lyckas ju få in det iallafall. Men det var ändå skötsamt igår, alla höll sig på bra humör och ingen flippade ur under spelat, men efter matcherna så var det några som började slåss utanför så vi fick ändå tillkalla polisen tillslut men men det är ju sånnt som kan hända. Tråkigt bara att dom inte kunde sköta sig hela vägen. Jag hoppas att dom ahde roligt under spelets gång ändå och att dom tycker att det är något att fortsätta med. Kvällen i sig var en lyckad kväll men fy vad trött jag var när jag kom hem, man var helt tom i huvet och ont i fötterna för man fick ju stå och gå hela tiden=) Men jag tycker nog att det var värt det, det var roligt att få vara med på denna aktivitet med.


image82                                               image83





Bättre och bättre

image80           image81


Jag älskar deras låtar som dom har i melodifestivalen. Sannas låt är nog en av mina nya favoriter bland balader, hela texten och låten i sig är så himmla fin. Jag tror att hon skulle kunna ta Sverige ganska långt=)

Carola och Andreas låt blir bara bätter och bättre ju mer man lyssnar på den. Jag tror att jag älskar denna låt faktiskt. Jag tycker att alla ska lyssna på den några gånger och verkligen ge den en chans för att den är fantastisk=) Jag hoppas att dom klarar andra chansen för jag tror att dom två kan bli ganska farliga=)

Ciao

Sjuk idag=(

Inget praktik idag har legat hemma hela dagen fy fan vad tråkigt det är. Men ibland måste man ju det med kanske.

Igår hade vi fotbaoll för låg och mellanstadiet det var ganska roligt men också segt. Jag satt i sekretariatet hela dagen och det var mindre kul plus träsmak i rumpan. Men det var roligt att se alla knattar springa omkring på planen. Dom är ju så gulliga.

Imorgon har vi fotboll för hagstadiet hela kvällen och natten, vi börjar fyra och håller på till två på natten hihi snacka om att man kommer att vara trött. Jag hoppas att det blir lyckat och bra. Jag ska sitta i sekretariatet så jag kommer se planen kalas bra hihi

Men nu ska jag sova så jag orkar med morogndagen=)
Jag ska bli bättre på att uppdatera här jag lovar!!!
Natti natti

Första veckan på praktiken

Ja då har jag snart gått hela första veckan på praktiken. Det har faktiskt varit riktgt kul. Jag har fått se hur hela verksamheten fungerar och gått med på alla aktiviteter som dom har och det har verkligen varit en helt okej vecka.

I tisdags natt fick jag åka ambulans för första gången i mitt liv det var i nget roligt alls. Jag fick sånna kramper i magen så mamma fick ringa efter hjälp och det var verkligen mindre kul. Vi kom till lassarettet vid tre på morgonen och vi fick inte åka hem innan elva, så det bleb tyvärr ingen praktik på igår, men men det är väl sånnt som händer tyvärr. Men nu är det bättre och skönt är väl det=)

Idag började jag inte föränns vi halv två, så jag och pappa var på stan och handla presenter till mamma som fyller imorgon. Efter det mötte jag upp mamma och mormor så var vi på lilla hem och tog en fika mycket roligt att träffa lilla mormor igen. När vi hade flängt omkring lite på stan åkte jag och mamma till maxi för jag behövde en ny plattång och som tur var jobbade John så han hjälpte mig. Tack för det hjärtat=)

När jag hade handlat klart vart det hem och äta mums vad gott det var. Mamma hade gjort något med kyckling och nudlar med curry smak, det var verkligen toppen. Sen blev det praktiken och hela kvällen har varit mycket lugn och skön, vi hade bara fem ungdomar så det var inte så mycket att göra.

När jag kom hem vid halv tio hade mamma bakat en sockerkaka till mig och den var suveränt god. Man blir lite bortskämd med mat och allt men det är så skönt att komma hem och bli det ibland hihi

Nu ska jag sova annars orkar inte jag gå upp klockan halv sju imorgon=)
Natti natti

Första dagen på praktiken

Helt okej dag måste jag säga, lite trött i huvudet men det man kanske vara efter en dag. Jim som är min handledare håller lite i fotbolls cupén så jag har följt med honom på masser med olika möten. Men det var intressant att se hur det fungerar och hur man håller i saker som en fritidsledare. Men efter en dag med möten vart jag trött i huvudet. Men det känns som att det är en bra praktik=)

Nu ska jag till nästa möte herregud säger jag bara, nu ska det vara kvällsmöte här hemma hos oss med hela synsam skaran. Jag kommer nog somna gott ikväll. Men detta möte har jag ingen ork med längre men jag ska försöka härda mig igenom det med. Jag tror inte det blir så tungt, jag hoppas inte det.

Sen vart jag så arg på min bror för han tog allt mitt pålägg till mina mackor, så nu när jag kom hem och såg fram i mot en god macka med korv på så fanns de inget kvar. Hur kan man ta med sig en hel jävla korv förpackning till jobbet, jag blir så sur. Han kan väl tänka på att jag med vill ha korv på mina mackor. Men men vad ska man göra, fick äta en ost macka, det funka absolut. Men min kära bror kan aldrig tänka.

Jaja bäst att jag förbereder mig till nästa möte nu, och skriver lite på min praktikrapport idag med.
Puss och kram

Melodifestivalen

               



Hur kunde detta hända jag fattar inte. Båda dessa två var ju absolut inget bra. Det var faktiskt ganska tråkigt att det blev så, men men dom ska väl kanske ha ett grattis.



                  


The Poodles och E-type skulle ha vunnit dom var bara så himmla bra. Jag röstade på dom iallafall jag tyckte dom var klart bäst=)

Men men nu ska jag fixa lite=)
Bye

Harrys

Igår jobbade jag en sväng på dagen först, det var ganska tråkigt men det är ju pengar=) John kom inte en sväng och hjälpte mig att titta ut ett par nya glasögon, dom var snygga. Det var bra med hjälp för det hade nog inte gått annars.

Praktiken hälsade jag på en liten sväng och det var ganska kul men väldigt livat måste jag säga. Man är inte van vid det heller, men jag hoppas att det blir bra. Det känns väldigt bra just nu så det ska nog inte bli några problem med det.

Hem för att äta lite man och sen byta om för att åka till John och kolla på lets dance. Jag har aldrig sett det ordentligt förut men jag tyckte att det var helt okej måste jag säga. jag tyckte Tina var riktigt duktig, mycket bättre än vad jag trodde att hon skulle vara=) Det var riktigt mysigt att bara sitta där och prata om inget och bara mysa lite=)

Vid elva förflytta vi oss upp till harry´s. Det var en ganska intressant kväll måste jag säga alla var så full och det var bara så kul att titta på hur vissa människor höll på=) Det var faktiskt ganska roligt ute denna kväll, och vi träffade memlan som vi inte har sett på ett tag så det var kul att sed att hon levde fortfarande=) Haha hela kvällen vart lyckad och det var skönt=) Tack för en fin kväll John=)

Nu ska vi ha kalas för pappa och mamma, så det är dags att byta om och bli lite vackrare iallafall hihi

Hade toppen=)
Ciao


Mys förmiddag

Idag ska vi ha en mys förmiddag och det känns väl bara så gött=) Vi ska äta mat från olika kulturer och vi ska lära oss lite om varandra även med seniorerna. Jag tror att det bli skit trevligt. Vi ska få paj, greksallad och ostkaka. Hoppas att det blir bra. Sen ska även Micke våran gympa lärare komma in och sjunga med oss. Snacka om slappt och skönt.

Eftermiddagen bli det annat med, då ska vi har föreläsning med Christer Fjodervik. Vi har redan haft honom en annan gång förra terminen så det känns väl sådär. Men vem vet det kanske bli kanon det med=)

Nu ska jag hjälpa Jessica med hennes uppgift, hon har inte orkat göra den så hon gör den i sista hand. Men det går bra för henne och hon är faktiskt duktig=)

Ciao

Internet funkar

Nu har internet funkat i en och en halv dag här det är ju ett under=) Jag fattar inget, hur kan det funka nu när det inte har gjort det innan, jaja det är väl bara bra att det för en gångsskull funkar.

Skolan igen då, idag ska vi jobba med våra grupparbeten och sen ska vi utvärdera Thorsten Laxvik som var här förra veckan. Det finns inte så mycket vatt säga om honom, mer än att han var speciell och det han prata om var ganska okej liksom. Det fanns stunder då det var riktigt intressant, men ibland var det ett sömnpiller haha. Man förstod inte hur den människan tänkte, och hur han kunnde jobba på vissa sätt. Jaja vi måste iallafall utvärdera om vad vi tyckte om hela den dagen med honom.

Nu ska jag sätta mig med ett arbete som ska vara inlämnat i morgon om det mångkulturella samhället. JAg är nästan klar så jag borde hinna bli hel klar idag, vi har sovmorgon till klockan ett idag så det finns ju tid att sitta med det nu.

Bäst att jag springer ner och gör klart det, kommer inte orka sitta med det hela kvällen=)
Bye

Harry´s

Igår jobbade jag först på förmiddagen det var väl helt okej, de är ju pengar om inte annat liksom=) Min moster kom in för att titta ut sig ett par nya glasögon och det hittade vi några jättefina.

Efter jobbet hem för att äta lite mat, mamma gjorde pannkakor till henne och mig mycket goda var dom måste jag säga. Jag vet inte vad det är med mig nu förtiden men jag vill alltid ha pannkakor när jag kommer hem, jag bara älskar pannkakor=)

Sen blev det en tripp till mormor där min moster var, John kom efter en liten stund och han färgade Annes hår vilket vart mycket bra. Vi kollade på göta kanal två och den är ju bara så bra, jag skrattar lika mycket varje gång som jag ser den. Vi satt där och drack lite vin och hade det bara så mysigt.

Vid elva gick vi hem till John och lämnade av lite saker. Sen blev det harrys. Det var verkligen mycket folk där inne, många var ganska fulla. Men det var kul att träffa folk igen. Vi hälsade på Sofia, Petra och Sofie det var mycket trevligt att träffa dom igen, jag har inte sett dom på ganska länge, Sofia och Petar var verkligen evigheter sen som jag såg. Mycket kul att prata en liten stund med dom. Kvällen vart mycket lyckad och trevlig. När vi väl hade kommit ut så gick vi hem till Joh igen där jag väntade på mni taxi innan jag kunde åka hem.

Idag har vi varit på Bella notte och ätit en väldigt god måltid. Det var jag, Anne, mormor, pappa och mamma, vi åt en italiensk buffé den var suverän måste jag säga. Till efterätt vart det glass med jordgubbar. Efter maten var det dags för mig att möte Oskar i mjölby för att åka tillbaka till Värnamo. Så nu är vi äntligen tillbaka.

Dags för att kolla på film med alla här=)
Puss och kram

Hugo kväll

Riktigt nice blev det igår kväll måste jag säga=) Det vart först en lugn och skön middag hemma med familjen och det var hur mysigt som helst.

Klockan tio mötte jag mina kära vänner plumms och Boj, vi gick till Hugo och det var ganska längesen som ajg var där, så jag tyckte att det skulle bli ganska kul och bara komma ut och träffa lite folk. Men det tråkiga med Hugo är att det mest är 18 åringar där så man känner sig lite gammal ibland hihi men det kanske man börjar bli vad vet jag. Men vi kvart över tolv kännde vi att det var dags att dra hem, upp och jobba=)

Idag blev det synsam, jag som trodde att jag skulle få komma hem och vila upp mig, nej vad fel jag hade med det. Jag fick jobba extra idag mellan tio och halv två, men det gör egentligen inte så mycket eftersom att jag behöver pengarna. Men det var ganska roligt att träffa några från jobbet med.

Min moster titta hit nu med, lilla Anne fråm Norrland. Alltid trevligt när man får besök av henne. Så jag hjälpte henne och titta ut ett par nya bågar, dom var jättesnygga faktiskt=) Så jag hoppas att det bli bra med dom till henne nu.

Nu ska jag göra mig iordning för att dra hem till mormor och Anne, plus att John kommer om en stund med vi ska färga Annes hår och jag ska fixa naglarna och sen ska vi kolla på Göta kanal 2 haha Den är bara så himmla rolig så det går inte att beskriva. Jag bara älskar dessa filmer. Och så blir det nog ett glas vin kanske med hihi

Kvällen kommer vi sluta på harrys, det ska bli skit roligt att gå dit. Jag hoppas att det är många som man känner där ikväll för det är alltid lika kul att prata med alla igen=) Så jag hoppas att kvällen bli en lyckad kväll=)

Puss och kram

Spontan tripp hem

Ja idag efter skolan så satt vi ett gäng och prata lite och helt plötsligt kom vi bara på att vi ska hem. Så vi stack upp och packade och sen var det bara att bege sig hemåt=) Det var ganska kul att bara göra något sådär fort liksom.

Nu sitter jag vid min dator hemma och funderar på varför inte den andra datorn funkar här heller, men men jag får använda min gamla när jag är hemma helt änkelt.

Kvällen bli hugo med John och Maria och det ska bli riktigt kul. Det var ett tagsen vi var ute tillsammans så det ska verkligen bli riktigt kul.

Mmmm vad gått det var med mammas mat idag, den satt verkligen fint. Mycket gått och komma hem till dukat bord och god mat, men blir faktiskt lite trött på skolmaten ibland måste jag nog säga hihi

Nu ska jag fixa lite och lägga mig och vila lite innan jag ska byta om och dra iväg=)
Ha en trevlig kväll allihoppa=)
Bye