VIP kväll

Igår kväll var det vipkväll på stan och jag jobbade självklart=) Jag jobbade med Nicklas på torget vi hade hand om scenen och signeringstältet, det var ganska kul men snöstorm och skit kallt. Artisterna som kom var Agnes, Nordman och the fantastic four. När Agnes sjön var det lite folk som tittade, Nordman hade massor folk han lockade flest. The fantastic fuor hade otur det var nästan inga alls som kollade på dom, jag tyckte dom var skit bra, dom bjöd på sig själva och var roliga på scenen. Det värsta var kylan för den trängde in ordentligt, man var helt genom frusen efter allt var klart.
Kvällens bästa var lätt Nordman jag tycker han ät stört skön. Agnes var helt okej. The fantastic four hade bäst show på scenen det var synd att det var många som missade dom bara. Det tråkiga var också att det snöade in på scenen så det blev ganska halt, stömavbrott en gång för Nordman annars gick det galant. Kvällen i sig var helt okej men aldelles för kallt för en vipkväll med artister.




Amanda Jensen

       


Hörde hennes låtar på radion i morse och gud vad grym hon är. Det är helt sjukt, jag gillar henne som bara den. Hon har så speciell röst och hon har speciella låtar och det är det som jag gillar hon henne=)

Mamma Mia

Bästa filmen jag någonsin sett. Det är absolut min nya favorit helt klart. Jag skulle kunna se den hur många gånger som helst, musiken är bra, dom spelar bra allihoppa och hela upplägget är så bra. Man både skrattar och gråter sig igenom hela filmen. Jag och mamma såg den nyss, jag har sett den en gång innan men mamma hade ldrig sett den och hon tyckte med att den var toppen=) Jag måste se den igen snart=)


Harrys

Igår blev det harrys löne helg, vad ska man säga om det. John kom hem till mig först och vi bara va helt underbart måste jag säga. John är min bästa vän det var så underbart att träffa honom igen. Vi åkte till Pia och Janne på kvällen för vi hade inget att göra och ingen ville umgås med oss innnan hihi så vi våldgästade dom. Men det gjorde nog inte så mycket. Vi drack lite te med dom och pratade lite skit, mamma var också där. Vi mötte upp Carro, Maria och Lotta vid harrys, men som vanligt försvann Maria efter en liten stund. Men det gjorde inte så mycket vi är vana vid det nu haha Men det var trevligt ute lite för mycket folk kan jag tycka kanske men det är väl så det ska vara. Men det gjorde inget för det viktigaste var att jag fick träffa min plumm för jag har verkligen saknat honom=)




Denna bild har jag haft förut. Men jag tycker om den så mycket=)

Hemma

Ja äntligen var man i motala då=) Gud vad skönt det är att vara hemma igen. Jag hade min första praktik dag idag, vi delade ut tårta på torget eftersom centrumföreningen firade 100 år eller något åt det hållet. Jag har aldrig frusit så mycket som jag gjorde idag, jag för frös både tår och fingrar mycket kallt. Jag trodde inte att det skulle vara så kallt som det var, blåsten var värst. Vårat tält höll på att blåsa sönder och vi fick stå och hålla fast tältpinnarna, men det gick bra tillslut. Tårtan tog slut iallafall och vi fick gå hem vid ett så det var v'ldigt skönt, det var skönt att få värma sig lite=) Nu vilar jag lite för kvällens utgång med mina vänner=) Jag hoppas på en trevlig kväll med mycket glada sktatt. Hoppas på ganska mycket folk med, men det borde det bli eftersom att det är löne helg nu med=)
Nu ska jag sova lite till=)
Puss och kram

Tusenbröder

Vi har börjat kolla på " tusenbröder " jag trodde inte jag skulle gilla den men det gjorde jag. Det är en ganska lustig serie men den är faktiskt bra. Vi kollar just nu på ett varje kväll, eftersom fimen är över fem timmar lång så orkar man inte titta på hela på en gång, det bara går inte. Jag är så trött nu på kvällarna så jag kan knappt hålla mig vaken längre känns det som. Men det är värst när man ska gå upp. Så nu kollar vi på ett avsnitt varje kväll det ska jag nog klara av ikväll med ska ni se=)

Gympa

Idag har vi haft idrott hela dagen tror jag. Vi hade först vanlig idrott med klassen och dagens pass var lekar, och det blev självklart indiansmyg det är så jädra kul. Men man slår sig lite då och då under lekens gång. Jag krockade med Åsa så nu har jag fått en bula i huvudet igen, men som tur är så syns den inte alls vilket jag tycker är skönt. Förra bulan jag fick syntes ju ganska väl om man säger så. Men iallafall så lekte vi det hela förmiddagen och det var kanon kul.

Friskis vart det halv fyra till halv fem. Micke höll i det denna måndag med, vi som gick här förra året kan hans pass utan till nu, men det är ganska skönt att kunna det med. Men fy vad det var jobbigt idag, vet inte varför jag tyckte det men det var konstigt. Jag brukar inte tycka att det är så förbannat jobbigt, men idag var jag helt slut efter detta pass. Men det var ganska skönt att bli det med på något sätt jag vet inte. Det var roligt iallafall så det var väl bra det.

Nu ska jag plugga hela kvällen så jag får allt gjort innan det är dags för praktik. Så kvällen blir det sociologi inte roligt alls men ett måste. Måste läsa kapitel 16 för diskussion imorgon, och det kan vara ganska skönt att hänga med lite hihi.
Men men måste sätta igång. Hade gött

Lugn helg

Denna helg har nog varit den lugnaste som jag haft. Jag har i princip bara pluggat och legat i soffan framför en film, alla vi i denna korridor vilket bara är tre har bara tagit det lugnt. Men jag tror att vi alla behövde en sådan helg eftersom det varit så mycket. Det värsta är att jag har tenta på måndag i idrott och jag fattar i princip ingenting, men det är inte jätte många som gör det, men jag hoppas att jag kommer klara av den. Jag har pluggat men det känns som att inget fastnar i mitt huvud liksom. Men jag ska plugga imorgon med och hoppas på att jag fattar lite mera då. Men helgen har varit skön, imorgon blir det plugga, städa och kanske kolla på lite film om klockan tycker det. Det beror på när jag är klar med plugget. Haha men det ska nog gå bra detta.

Nu måste lilla jag sova annars kommer jag inte upp imorgon=)
Sov gott alla smo gullungar=)

Stickor

Idag när jag efter lunch var på väg upp för att prata lite snabbt med våra lärare så hittade jag ett paket i mitt postfack. det är alltid roligt med paket så jag öppna det med glädje och insåg att jag fått nya stickor. Dom var från Pia och jösses vad glad jag blev. Det är alltid roligt att få lite presenter skickade och stickor kunde väl inte ha passat bättre eftersom jag stickar en del nu. Tusen tack Pia=)

Friskis och svettis

Idag var det ett helt nytt pass på friskis och svettis och jösses vilket jobbigt pass det var. Jag har sådan tränningsvärk så det är inte sant, vad ska man göra ajajaj känner jag just nu. Men det var roligt så pass så jag hoppas vi kör det fler gånger, när man har kört det ett par gånger så får man inte samma värk efter och det är bättre haha Hoppas det har gått över lite tills imorgon.

Stickcaffe blev det idag med och idag har jag börjat på en halsduk som jag hoppas blir bra. Åsa sålde garn idag med för lite billigare än i affären och det var ju bara toppen, så nu har jag garn så jag klarar mig ett litet tag. Eller det beror ju på hur fort jag stickar den, men jag hoppas att det tar lite tid iallafall så jag har något tills nästa vecka med. Sen får jag köpa garn när jag kommer hem, för det finns ju en liten bod som har mycket fint garn i som jag tänkte köpa på mig lite där. Men det blir ju omm ett par veckor. Så jag måste ha lite kvar till nästa vecka med=)

Nu ska jag plugga det sista inför redovisningarna som vi ska ha imorgon, hoppas det går bra. Vi är inte speciellt förberedda eftersom vi har så himmla mycket så hinner man inte sätta sig ner helt och hållet och bara fixa en sak. Man måste göra allt samtidigt vilket inte är så roligt alla gånger, framförallt inte nu när vi måste redovisa ett halvdant arbete. Men vi har ju varandra så vi för stötta upp varandra och improvisera en hel del i detta, men jag hoppas att det ska gå bra=)

Men men snart väntar sängen med för jag är så fruktansvärt trött så det finns inte. Ögonen vill bara sova, men jag måste orka en timma till allafall så jag kan fixa lite till på redovisningen. Men men hade gött alla=)
Puss och kram

Handboll

Karin fyller 23 år idag så jag och Oskar hade bakade en liten tårta till henne och så sjöng vi för henne och fikade på morgonen=) Jag tror hon blev glad hon åt av tårtan iallfall. Vi hade lagt ner mycket på den.
Handboll har vi spelat idag med och herregud vad trött jag är hur ska jag orka hela eftermiddagen med psykologi hihi men det måste gå, det är bara till tre men efter det har vi friskis och svettis med. Men det ska nog gå bra=)




Grattis gumman=)


Pluggar

Varför känns det som att man aldrig blir klar med pluggandet, när man väl känner att man kommit i kapp så får man tio saker till. Nu har jag suttit sen nio med examensarbetet och sociologin vilket har gått ganska bra ändå. Men det är förbannat tråkigt att man har en miljon saker till. Nu har vi redovisning på tisdag och vi kommer inte fixa den så bra som vi vill att det ska bli, för vi hinner inte komma iordning med allt som ska göras. Men vi kom överänns om att vi får göra det så got som det går och hoppas på det bästa. Men det blir nog bra det med. Just nu vill jag bara ha prkatik så man kan komma från skolarbetet lite grann iallafall, v´då har vi bara rapporten och examensarbetet att arbeta man och det känns skönt för då kanske man kan bli klar ändå hihi.

Nu ska vi snart baka tårta för Karin fyller imorgon så vi måste ha nått till henne när vi ska sjunga=) Vi ska baka marsipantårta till henne hoppas den blir god=)
Puss och kram

Filmdag

Idag har det blivit en filmdag för oss. Vädret har varit kasst så vi har nästar hållt oss inne framför tvn hela dagen. Jag, Kim och Fredrik gick ner en sväng på stan för Fredrik behövde nya gympaskor, vi följde med så han skulle slippa gå ensam. Men efter det har det blivit en " Wallander " dag hihi Det är fler än jag här som gillar dom. Jag har Beck och Fredrik har Wallander filmerna så det blir kanon när vi bara kollar på film. Kvällen avslutade vi med exorsisten fy för fan vad äcklig den är. Jag ska inte kolla på sådanna filmer tror jag eftersom att dom är så läskiga. Men likt föbannat ska jag kolla på dom. Det är visserligen lite kul att se sånnt med, men egetligen gillar jag det inte. Så därför ska jag kolla på en Wallander film till nu bara för det så jag kan sova gott sen hihi " Wallander. blodsband " blir det nu, den är skit bra jag har den hemma så jag kan den med, men vilka kan jag inte känner jag nu när jag tittar på dom. Men men dom är alltid lika bra fast att man har sett dom några gånger.

Jaja nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på den filmen, kanske somnar gott innan den är slut idag med, man vet aldrig. Sov gott alla godingar=)
Puss och kram

Bilder från förra helgen

Här kommer lite bilder från förra helgen som jag skulle lagt ut lite tidigare, förlåt.








Födelsedagsfest

Jaha då har vi haft fördelsedagsfest mycket trevligt. Vi firade Andreas, Oskar och Karin som alla fyller denna månad. Oskar fyller idag till och med. Jag och Karin bakde tårta till han och jag tror att den blev god. Karin fyller på mpndag så vi ska baka i helgen till henne=) Men festen vart lyckad det var många som kom och vi åt tårta och parta. Jag, Jessica, Fredrik och Kim gick upp för att kolla på film, vi skulle inte ut med dom andra så det blev lite skräckfilm istället för harry´s. Men det var trevligt det med, jag somnade i skräckfilmen för det var inte äkta skräck det hände inte mycket så det gjorde inget att jag sov lite. Efter det blev det " rena rama Rolf " och det är riktigt roligt tycker jag. Man får sig ett riktigt gott skratt hihi Men det vart en lugn fredag iallafall och det är skönt för jag hade inte klarat en ute kväll så trött som jag är=) Men nu blir det snart sängen...
Natti natti

Aktivitetsdag

Nu har vi haft våran aktivitetsdag för handikappade. Det var en helt suverän förmiddag, dom ville att vi skulle ha fler aktiviteter med dom. Vi delade in dom i tre grupper, jag, Karin och Åsa gick runt med varsin grupp. Jag började på stationen fem kamp där dom fick hoppa höjdhopp, kasta boll i hink, hoppa rep, bowling och rockring och det var fullt ös på dom. Efter det vart det fika som vi hade ordnat på morgonen. Sen blev det dans i aulan och till sist var det innebandy. Dom körde på som bara den, jag tror min grupp gillade innebandy mest för där var dom i full fart hela tiden, förstår inte att dom orkar. En annan var ju död efter bara lite dans känndes det som. Men det vart en väldigt lyckad dag för dom och det var roligt att se att så många ändå var igång. Dom var 35 stycken plus 11 personal så det vart några stycken. Men det är alltid roligt att få göra liter saker istället för att bara sitta i skolbänken=) VI hade också skit skoj.

Nu ska jag ha ännu mera idrott, nu har vi friskis och svettis mellan ett och halv fem. Jag kommer inte kunna stå efter denna dag. Tränningsvärk lär jag få. Men men hoppas på att det går bra=)
Hade gött

Mycket nu

Jaha det blir att plugga hela helgen. Hade tänkt en extra sväng hem först eftersom jag inte träffade mor och far när ajg var där sist. Men vi har så gräsligt mycket att göra så det går inte. Vi har allt tentor, redovisningar och stora grupparbeten som ska vara klara näst vecka, så en av dom grupper jag är i kommer nästan få sitta hela helgen med allt. Inte kul, man gör inget annat än att sitta i böckerna känns det som. Men det är väl det man ska när man går i skolan hihi Men det blir ganska tufft när det är många olika saker i olika grupper. Det blir säkert bra när det är klart. Det som känns mest tugnt är sociologin, min del vart fel eftersom vi fattade allt galet så vi måste göra om och få det klart för att redovisa på tisdag. Det som känns värst var att vi var klara tills idag när vi förstod att vi gjort fel, men men våran lärare sa inget om det utan bara att det händer alla och man kan inte förstå allt och det är ganska skönt att höra när det blivit fel. Men vi ska fixa det imorgon för vi har inga lektioner då. Så imorgon måste det bli socioligi och examensarbetet, ingen vila för mig imorgon men det gör inget. Det är skönt att vara igång lite med hihi

Min sista mössa är klar iallafall, men nu har jag fått flera beställningar så det blir nog ett par till tror jag. Jag har lovat två stycken så två till måste det bli, men det får bli en annan dag för nu ska jag sova tror jag. Mycket trött är jag idag, vet inte varför för jag har sovit massor....och pappa jag äter vitaminer hela tiden men jag vet inte om jag kan hålla med dig om att dom hjälper=) Men men ska förtsätta med dom det kanske ger resultat om ett tag eller om ett par år vad vet jag haha
Godnatt och sov gott =)
Puss och kram

Stickning

Nu har jag precis varit på stck caffe´och det var mycket trevligt. Vi stickade och fikade som vi brukar, men det är alltid trevligare när man sitter några stycken tillsammans. Nu är jag inne på nästa mössa som jag nog ska behålla själv, dom flesta jag stickat har vart på beställningar. Men någon kanske kan vara roligt att ha själv. Sen vet jag att det är några hemma som vill ha, så jag måste ha med mig några hem i olika färger så den som vill han välja färg själv. Men jag måste skaffa mer garn snart, men hittade en bra garn affär hemma i motala som jag måste besöka nästa gång jag kommer hem för då kan jag sticka massor under praktiken. Måste köpa mer av samma färg så jag kan göra halsdukar som hänger ihop med samma färger, annars är det inte alls lika kul tycker inte jag.

Nu ska jag snart sova för vi har mycket att göra imorgon och har även pluggat halva eftermiddagen, mitt huvud orkar knappt mera nu. Men lite sömn på detta så ska det nog bli bra tills imorgon=)
Puss och kram

Redovisning

Idag hade min grupp som bestod av KG, CJ, Oskar och jag en lektion med dom andra i klassen. Det gick faktiskt bra tyckte vi nog och vi fick ganska bra respons av våran lärare med. Våran handlade om andra sammankomsten och det handlar om att man ska lära känna varandra på ett positivt sätt och man ska våga vara liksom. Så vi hade massa med lekar och övnongar, en vad att känna käsnslor vilket innebär att man ska beskriva hur det känns när man är arg, ledsen, upprörd eller glad kanske. Där fick man säga vad man själv fick för känsla inom sig då. Jag tyckte att det var ganska roligt faktiskt och alla var riktigt duktiga, det är ganska svårt att berätta precis hur det känns i kroppen när man tillexempel är arg, för man reagerar olika för vilken händelse det handlar om, och då kunna beskriva vad man känner är väldigt svårt. Men vi fick det att fungera bra. Och alla tyckte vi gjorde det bra så det känns väldigt bra nu efteråt faktiskt.

Ikväll blir det stick caffet, har inte bestämmt mig än för vad jag ska sticka. Men det kanske får bli en halsduk som hänger ihop med mössan jag gjorde till mig själv. Jag har ganska mycket garn kvar av det så jag tror att det kommer att räcka till en halsduk och det kan nog bli ganska bra. Det är ju roligare att ha det om det stämmer i färger och så ju. Men vi får se, har lovat att göra lite fler mösser så jag kanske måste börja med dom med snart hihi Vi får helt enkelt se hur det bli med detta ikväll. Först måste jag bara vänta på att tvätten ska bli klar=)

Helgen

Jag åkte hem torsdag kväll eftersom det inte var så mycket på fredagen=) Men det började väl sådär, när mitt tåg ska gå säger dom att det är inställt för att ledningarna är trasiga hmmm kul eller inte. Jag ringde Andreases och tack gode gud så kunde han skjutsa mig till jönköping så att jag han med min buss. Det var ren tur att jag kom hem helt enkelt och jag är glad för det måste jag säga, allt tack till Andreas=)

Fredag blev en dag med förat mormor vi var ute och åt middag på bellanotte mycket nice. Efter maten blev det fika hos farmor ocg farfar mycket trevligt och tur att dom var hemma. När vi fikat klart åkte jag hem och bytte om för kvällens utgång som blev tillsammans med John och Monika. Vi började hemma hos John med idol, mycket bra tycker jag. Vi satt hemma hos honom till 23.00 sen var det dags att bege sig till Hugo=) Det var en toppen kväll men mycket lustigt folk, men det känns som att det alltid är det nu förtiden. Men vi hade trevligt och träffade mycket folk, vissa människor är det bara roligt att lyssna på. Men iallafall så blev det en lyckad kväll.

Lördag började med en lugn och skön dag hemma, jag gjorde verkligen ingenting på dagen och det var så underbart. Jag låg i min säng och kollade på tv. När klockan började närma sig tre så insåg jag att jag måste göra mig iordning inför kvällen. Jag åkte in till stan vid halv fem där jag mötte upp John och vi skulle gå toll resturang ming, men det var stängt. Så vi mötte upp Maria, Lotta, Carro och Elin utanför Balkan istället och vi fick äta Marias 25 års middag där. Men det gick lika bra det med. Mätta och belåtna gick vi vidare hem till Maria som hade fått så fint i sin lägenhet, verkligen stålt över henne. Vi fortsatte kvällen där med hennes vänner fårn linköping. Vi hade trevligt. När klockan blev 23.00 var det dags för harry´s, men det blev bara jag, John och Maria som gick dit. Men det gjorde absolut inget. Väl inne dök det upp mycket bekanta ansikten, vissa var mycket trevligt att träffa igen=) Maria blev rund under fötterna ganska snabbt, men men hon fyllde år så vad gör det. Alla hade nog en trevlig kväll och Maria tyckte att det vart en lyckad födelsedag. VId halv två orkade inte jag och John mer så vi drog oss hemåt igen=) Det var skönt att komma hem till sängen och krypa ner, man klarar knappt två utekvällar, man blir så sliten och trött känner jag. Men men man kanske ska bli det då med hihi Helgen blev en bra helg med många goa skratt och det är viktigt tycker jag=)

Söndag middag hos farmor och farfar, Pia, jag och bror min var där. Farmor hade gjort min favo kyckling curry och det var helt underbart gott. Men det blir alltid bara när farmor gör det. Och jag åt så mycket, det var längesen jag fick i mig så mycket mat, men det var nog för att det var toppen gott hihi Efterrät med och det vart glass och kaffe. Mango glass det är också hur gott som helst, och jag kan lova att mätt det blev jag verkligen. Pia fick även sin mössa som jag hade stickat klart till henne, jag hoppas att den kommer användas=) Den vart fin och hon passa i den färgen. Efter maten kom Maria och Elin ut till mig och fikade med mig och bror, Jonte gjorde en latte till mig i nya maskinen och den var så god så jag ska ha massa kaffe latte när jag kommer hem nästa gång=) Det var en mysig fika och vi prata om allt och inget. Vid fem skjutsa Maria och Elin mig till mjölby där jag mötte Oskar, Veronica och Emma och vi gav oss iväg till skolan. Nu är man här, och i helgen hade det varit lugnt och skönt sa dom. Nu ska vi baka kladdkaka för Kim och Fredrik var sugna på lite kaka innan läggdags=)

Bilder från helgen kommer imorgon=)
Hade bra, och tack mina sötnosar för en underbar helg=)
Puss och kram

Shoppat

Idag när jag är hemma i motala så kunde jag inte låta bli att shoppa lite grann. Jag kanske inte skulle ha gjort det, men jag tyckte att ja kunde få unna mig lite=)

Snart kommer min plumm och då ska vi gå och shoppa presenter till lilla eller ska man kanske säga gammla Botis hihi Hoppas vi hittar något fint=)

Ciao

Examensarbetet

Nu ska jag snart ha ett nytt möte med Marie angående mitt examensarbete. Jag har faktiskt fått ganska bra tips av henne men jag har kört fast kan man säga. Hur kommer jag vidare nu känner jag. Men förhoppningsvis kommer jag vidare idag när vi har haft möte. Så det känns ändå ganska okej tror jag.

Ikväll ska jag åka hem till motala, och det ska bli så himmla skönt. Det ska bli underbart att träffa alla sötnosar där hemma, jag saknar er verkligen. Det som är mest tråkigt är att mamma och pappa inte är hemma när jag kommer, men det är inget att göra jag får iallafall träffa min lillebror. Och det kan faktiskt också vara ganska roligt =)

Nu ska jag iväg på mötet=) Men vi ses hemma sen haha
Pöössss

Onsdag

Denna dag har vi till att göra våra arbeten klara, vi är lediga alla onsdagr fram till jul eftersom att vi har ett stort examensarbet. Men vi hinner aldrig skriva något på det eftersom vi har en miljon andra uppgifter hela tiden. Nu har vi suttit sen halv nio och försökt komma någonstans. Men vi har inte kommit så långt, en uppgift är i princip klar, men allt annat mpste också göras. Men man vet inte riktigt vart man ska börja heller. Men men vi kommer nog bli klar med det mesta idag vilket är sociologin för det är nästan bara där vi får arbeten. Dom gillar när vi har mycket att göra=)
Men men det kanske är lika bra att fortsätt med detta nu så jag kommer lite längre innan maten=)
Puss och hej