Trevlig kväll

För mig blev det verkligen ingen fotboll, jag tröttna efter en minut helt sjukt vad man kan vara ointreserad av saker. Men jag fick en väldigt trevlig kväll ändå måste jag absolut säga. Våran Vän Alena som är från Tyskland hade sin kompis här som bor i Österike. Det vart att prata engelska hela kvällen men det var både nyttigt och väldigt bra för mig. Vi hade så trevligt och massor att prata om, jag vet inte hur det kom sig att vi hade så mycket säga men vi har suttit och pratat till nu och det är sjukt. Men gud vad roligt vi har haft. Men man lär ju jobba med sin engelska för den var absolut inte för bra och man tappar ord när man ska säga nått, men hon förstod och det var skönt. Men det vart rikgigt trevligt. Hon kommer även vara kvar här på söndag när vi kommer tillbaka så då får vi träffas igen vilket ska bli mycket kul.

Men nu är det nog dags att krypa ner i sängen annars kommer jag absolut unte upp imorgon till gympan, vi ska spela frisbygolf låter ganska skumt men det är säkert roligt vad vet jag. Men det vill man nog inte missa=)
God natt och sov gott

Cykelträning

Testet gjorde vi idag på alla små söta högstadie elever. Det roligaste av allt var nog att alla var längre än mig och det är ju lite pinsamt kan man kanske säga. Men det var roligt och dom var riktigt duktiga för att vara så små, egentligen ska testet göras på dom som är 15 och uppåt, men många av våra som var 13 hade hur bra resultat som helst. En annan skulle inte orka så mycket som vissa av dom gjorde, men det var roligt att se och eleverna tyckte att det var kul att göra det så man kan nog säga att det vart en lyckad dag för både dom och oss.

Kvällen blev en tripp med Jessica till stan det var tjejkväll där idag så det är öppet tilöl nio. Dom hade lite små erbjudanden och lite fika här och där, så vi tog oss en liten fika i solen riktigt trevligt. Nu ska vi förbereda fotbollskvällen som vi ska ha här på bokullen ikväll. Jag kommer garanterat tröttna efter en kvart eller så, men vad fan man kan ju ge det en chans kanske. Vi får väl se hur mycket folk det blir och om det känns kul, men men kan man inget om fotboll så är det nog ganska meningslöst att titta på det med dessa fotbollsgrabbar. Men jag och Jessica ska sitta där ändå, vi kommer säkert bli utskickade av dom men det gör inte så mycket.

Men först ska vi se andra avenyn som börjar typ snart haha lite kul måste väl vi med få ha kan man tycka ju. Så nu ska jag pina mig iväg till nästa korridor=)
Hade det gött

Redovisning

Idag fick jag göra min redovisning som jag låg efter med. Det var att redovisa praktiken allt man har gjort och varit med om under praktikperioden. Jag tyckte att det gick ganska bra ändå och min lärare gav mig mycket positiv kritik efter den plus att min praktikrapport som jag skrev under praktiken var bra så det känndes himmla bra efter det. Det var ganska svårt att berätta allt man hade gjort eftersom det var ett tagsen som jag var på praktik men jag tror jag fick med det mesta i den iallafall och det är ju huvudsaken i det hela=)

Kvällen här blev ganska lugn och skön vi var nere vi västbo och spelade lite kubb och så. Det har varit så skönt väder här idag och kväll så det var ingen av oss som hade lust att sitta inne hela kvällen, så det blev att vara ute sålänge som det gick. Nu blev det lite film med "Bernie" någon komedi som jag sett föut den är helt okej, lite lustig humor måste man nog ha för att gilla den men den funkar absolut.

Nu måste jag sova för imorgon ska jag och fyra till ha lektion med 30 stycken högstadie elever i fyspass hihi Dom ska få cykla för att kolla konditionen och även pulsen testet ska göras två gånger per person så det kommer nog bli roligt hoppas jag. Vi får väl se hur det går, vi känner väl oss sådär förberedda men vi får göra vårat bästa. Jag tror nog att det blir bra, vi har ju våra lärare om det bli svårt=)

Nej nu måste jag krypa ner och försöka sova lite=)
Natti natti

Solen lyser himmlen är blå

När jag och Oz vakna och kollade ut genom förnstret så insåg vi att vi faktiskt kommer få en fin dag igen. Hur skönt som helst det är underbart med detta väder, vi ska nu ner och försöka få i oss lite frukost hoppas på en god frukost. Morgon kaffet ska bli gott att få i sig nu.

Blir bara jävligt less på denna kropp som jag har eftersom den aldrig kan vilja bli bra. Inatt sov Jag hos Oz eftersom jag ahde så jävla ont överallt och det börjar gå för långt nu, man ska inte ha såhär ont som jag har nu. Jag har ingen lust med detta en gång till inte när det percis har blivit bättre, men men det är väl iget att göra åt antar jag. Hoppas bara på att det släpper efter frukost.

Nu ska jag klä på mig nått och hoppas på det bästa idag=)
Solen lyser ju iallafall och det känns ändå bra för då kanske vi kan vara ute lite!
Puss puss

Vilken lång dag

Idag känndes det som att dagen aldrig skulle ta slut, jag förstår inte hur dagar kan vara så himmla långa. Jag var uppe med tuppen trött som bara den. Karin och jag tog oss lite frukost innan vi skulle ta hand om intervjudagen. Mitt jobb var parkeringsvakt med en ful jävla gul väst fy fan s'ger jag bara. Där stod jag, Yasse och Gustav som tre fån från halv tio till kvart över ungefär sen hade vi jobbat klart. Men våran lärare tyckte att vi skulle hålla oss på skolan under hela dagen, vilket blev att vi satt i solen och gjorde inget i ca fyra timmar. Men det var ganska skönt och slappt att bara sitta men tiden går ju därefter med.

Marknad hade vi i Värnamo idag med, så vi gick ner ett gäng för att kolla på den. Det var faktiskt riktigt mysigt att bara gå omkring och titta på den lilla staden liksom. Vi satte oss på ett utefik i solen igen men denna gång med en glass i handen mycket gott. Alla bara satt där och njöt och prata lite om vad som hänt under denna dag, vi kom fra till att det hade hänt ingeting idag haha

Pizza kväll blev det med. Vi gick till våran kära pizzeria och åt för ingen av oss var på humör för att laga mat idag, själv tog jag en räksallad mums mums. Mycket gott och trevligt var det. Kvällen blev lite kubbspel igen och kortspel nu på kvällen. Men jag orkade inte spela kort så jag titta på, alla är ganska trötta och lite små slitna idag så man får ta det lite för vad det är kan man kanske säga eller nått sånnt vad vet jag=) Men vi har haft en väldigt mysig eftermiddag och kväll, fast att det varit en långdag. Jessica sa till oss vid fyra "får vi sova snart" och då bröt vi alla ihopp eftersom människan sovit hela dagen hihi

Men nu får vi faktiskt gå och sova, och vet ni vad det ska vi alla göra. För nu somnar vi snart stående om vi inte tar oss till våra sängar haha
Sov gott och dröm sött

Uppe med tuppen

Kanske inte riktigt men det känns så. Fy fan vad trött ajg är idag och ändå måste jag stå och le och se glad ut hela dagen jippi eller inte. Men hoppas på att det kommer lite folk nu så att vi är sysselsatta annars så somnar vi väl alla stående haha. Vi hade roligt igår iallafall tills rektorn kom och vi hade lte diskussion med honom, men jag tror att det var ganska givande och att det gav lite ändå. Vi får väl se. Haha vi hade trevligt och det är viktigast=)

Nu ska jag ner till matan och äta frukost och dricka kaffe och hoppas på att man kanske piggnar till lite grann.

image120

Skulle vara skönt och slappa framför tvn, erkänn det ser ganska skönt ut haha

Parkeringsvakt

Tro det eller ej men jag vart parkeringsvakt idag och gode gud vad tråkigt det var. Det kom typ tre bilar som vi visade vägen så det var inte mycket att jobba med. Men det var kul att se vilka alla var som skulle söka till linjen nästa termin. Loffa en kille från motala har sökt hoppas han kommer in, det var den ända som jag kännde igen. Det är alltid kul när man känner igen någon. Imorgon kommer resten och då är jag parkeringsvakt med hoppas det kommer roligt folk då med=)

Vi började en ny kurs idag med "kris och utveckling" och det var grymt intressant måste jag säga. Vi har fått en ny lärare med och hon verkar hel skön så jag tro detta kommer bli kanon. Kris och utveckling är väldigt nyttigt att vi har för vi kommer möta mycket olika människor vilket gör att vi garanterat kommer dra mycket nytta av denna kurs. Upplägget verkar kanon med och alla i klassen tycker det verkar toppen så vi hoppas på detta nu.

Nu ska vi ner till stan och handla mat inför kvällens matlagning och grillning. Alla är ju kvar denna helg så vi ska försöka hitta på nått alla tillsammans, så det blir ute med lite mys mat och kubb igen. Hoppas bara på en fin kväll nu=)

Skolan

Ja då var det snart dags att gå och äta frukost och sedan gå i skolan för sörsta gången på många veckor. Det känns faktiskt ganska roligt, vi ska börja med en ny kurs som är kris hantering och det verkar som att det kan vara ganska kul. Vi får väl se, men först har jag mitt möte med rektorn och Carolina hoppas på att det går smärt fritt och som det ska=)

I eftermiddag har vi intervjudagarna så då kommer det massor med elever och ska kolla på skolan vilket kan vara ganska intressant eller så. Vi börjar klockan ett med det och håller på fram till ca tre. Det ska bli kul att se vilket folk som har sökt till nästa termin hihi Vi ska få platser utdelade idag som vi ska stå på så vi får väl se vart man hamnar någonstans. Hoppas på att man inte hamnar som parkeringsvakt eller nått sånnt, men vi får se=)

Nu är det dags för frukost=)

Vilken trevlig kväll=)

image119


Mycket spel blev det och roligt hade vi verkligen=) Nu ska vi byta om och gå iväg en sväng till västbo och njuta av att bokullen inte vann haha men hoppas på bättre tur nästa gång.


Kubb turnering

Ikväll ska vi ha kubb turnering mellan alla internat haha fan vad roligt det ska bli. Först ska vi äta lite mat tillsammans sen blir det kubb. Det är så skönt att vara här i stämmningen igen, nu när sommaren börjar komma lite så händer det lite. Alla kommer även vara här i helgen eftersom det är intervjudagarna så det blir en hel helg med alla. Och det ska verkligen bli så underbart att ha helg där alla kommer stanna. Så denna helgen kommer bli mycket kubb och fotboll haha hoppas det går bra=)

Nu ska jag göra mig klar så vårat internat kan vinna över dom andra haha

Framme hihi

Äntligen är jag tillbaka i Värnamo jösses vad roligt det var att se alla igen. Jag har verkligen saknat dom massor. När jag kom nu så hade dom slutat för dagen så nu blir det att gå till stigs och ta en kaffe i solen JIIIPPPPPIIIIII det ska bli helt underbart. Alla var så glada när jag kom och jag fick hur mycket kramar som helts och det känns så himmla bra måste jag säga. Nu ska jag bara byta om lite och packa upp det sista sen beger vi oss iväg=)

Hade gött alla där hemma och ta hand om er=)
Puss och kram

Värnamo

Imorgon bär det av för mig tillbaka till alla små söta stållar i värnamo. Jag saknar dom och det ska bli roligt att komma tillbaka och göra lite nytta igen. Hoppas inte jag tappat för mycket och att jag inte ligger jätteefter. Jag prata med skolan idag och dom sa att det såg ganska bra ut och att jag inte hade så jättemycket som jag var tvungen att ta tag i men nått är det säkert. Men det gör inget för det ska bara bli skönt att komma tillbaka och träffa alla igen=)

Nu ska jag fixa och dona lite sen blir det en tripp till stan där jag ska fixa lite mer saker och sen säga hejdå till några=)
Hade gött i solen=)

Solen lyser

Gud vad underbart det är nu när solen börjar visa sig allt mer och mer. Man blir så mcket positivare till allt när man kan vara ute i solen och slippa ha så mycket kläder på mig. HIhi vad skönt det är.

Nu ska jag packa allt som ska med på torsdag för då blir det Värnamo igen JIPPI det ska bli så roligt att komma tillbaka till skolan och försöka komma igång lte grann med allt. Men problemet är min väska är förliten jag får inte ner allt som jag vill ha med mig och det stör mig ganska mycket måste jag säga, för allt vill man ha=) Men jag får sätta mig på väskan och hoppas på det bästa.

Senare blir det en sväng till Annie, ska ska sola lite och bara slappa vilket ska bli förbannat skönt. Jag hoppas att solen håller i sig ordetligt idag så man kan få mycket värme på sig. Ja det är underbart tror jag faktiskt att jag tycker=)

Men nu är det nog bäst att jag sätter lite fart på tillvaron och får lite saker gjorda. Måste bli klar med allt packande.
Hade bra i solen nu allihoppa=)

Spa helg

Denna helg har varit riktigt skönt måste jag erkänna hihi All synsam personal åkte lördag till spat som ligger i vadstena där vi under lördagen bara låg i slappa. Alla hade varsin behandling i en timma, jag hade en ansiktsbehandling hur skönt som helst. Det är så skönt att bara få ligga där och bli ompysslad. Efter behandlingarna var vi i bubbelpoolen och bastun hihi Snacka om att man verkligen känner sig hur avslappnad som helst.

Kvällen blev en fyra rättresmiddag och det var bara så gott. Men gud vad mätt man blev av det. Plus att man var redan ganska trött när man gick och satte sig för att äta vilket gjorde nog att man var lite mätt när man kom dit. Men det var bara skönt att sitta där och njyta av god mat och många trevliga skratt.

Idag blev det en konferans för oss, där vi prata om allt möjligt. Det var helt okej det med, man lärde sig lite nytt om olika saker vilket kan vara bra kanske=) Men det var trevligt iallafall. Hela helgen vart jättelyckad och jag tror att alla hade trevligt och trivdes bra där.

Nu är det dags för att hoppa in i duschen och sen åka iväg på kalas. Emil, Lukas och Björn fyller ju år så det är dags att vara lite trevlig med släkten med. Det blir säkert trevligt det med hoppas jag=)

Jaja bäst att sätta lite fart kanske så man inte blir klar försent=)
Ciao

Morgon

Jösses klockan är sex på morgonen och jag kan inte sova, jag blir galen vad är det för fel på mig. Jag brukar aldrig vakna såhär tidigt. Jag har legat vaken sen halvsex och stirrat upp i taket. Visst det kasnke är skönt att inte sova hela dagen men jag kunde väl fått sova till nio eller nått=) Men men jag ska väl lägga mig och kolla på lite Beck kanske det är aldrig fel på morgonen när man är pigg såhär tidigt, då får jag ju vila lite till iallafall hihi Men det verkar som vi kommer få en fin dag ändå, och det känns väldigt skönt.

image117

Skön dag

Dagen började med en lite tripp till linköpings sjukhus, vilket gick ganska bra tror jag. Jag fick iallafall lite medeciner och tips inför nästa besök som antagligen kommer ske ganska snart hoppas jag på.

Efter besöket träffade jag John och vi gick en lite svväng och uträttade några ärenden på stan mycket trevligt. Sen blev det en sväng till Hugo där vi mötte upp Annie och vi fikade och pratade massor.

Efter Hugo åkte jag hem för och åt lite fixade lite med skolan eftersom jag har en uppsatts tenta snart som jag var tvungen att förbereda mig lite till=) Jag tror att det kommer att gå ganska bra, det känns som att jag vet på ett ungefär vad jag ska göra.

Myskväll hos Annie slutade kvällen med. Det var jag, John, Maria och Annie vi spelade lite kort och kollade på tv, det var riktigt mysigt. Hela dagen vart en lugn och skön dag mycket underbart=)


Mysdag

Lördagen var en mysig dag plus utgång. En lyckad dag och kväll. Började att åka hem till John där vi tittade på en beck film hihi Vi kollade på "gammen" den är hur bra som helst, jag gillar den men vilka gillar jag inte.

Efter filmen blev det en tripp hem till Annie där vi satte in hennes nya soffa och spelade sällskapsspel. Det var mysigt det med, men jag förlorade ganska stort. Men det gör inget det brukar bli så haha men det var trevligt iallafall.

När vi spelat lite så fick sms av Maria och då var det dags att ge sig av till harry´s. Herregud vi stod på dansgolvet hela kvällen, jag tror vi kanske tog två pauser för då var det baren som gällde för lilla boj. Annars flyttade vi inte på oss från golvet hihi men jag hade verkligen skit kul. Det var knappt nått folk ute men det gjorde absolut inget då kunde man dansa av sig ordentligt.

Hela lördagen vart en lyckad kväll måste jag säga=) Jag hade hur kul som helst.
Nu ska jag ge mig av för jag och Petra ska ut på lite äventyr.
Puss och kram


Hur svårt kan det va

Linda Bentzings låtar är nog bland dom bästa att dansa till när man är ute tror jag faktiskt. När hennes låtar kommer kan jag inte vara still. "Hur svårt kan det va" det är en av mina nya favoriter när jag är ute hihi

image116

Sjunga

Gud idag har jag träffat Peter och vi har varit och sjunigt det var bara så roligt. Allting gick så himmla bra så det var helt underbart. Jag har verkligen saknat att bara få sjunga, det är bara för roligt. Vi ska ses nästa vecka igen och sjunga hihi

Va uppe hos Sophie en sväng efter och prata lite med henne, Annie och Oskar det var riktigt trevligt det med måste jag säga. Dom skulle spela tv-spel ikväll och bara slappa tror jag, men jag orka inte kolla på när dom spela igen så jag drog mig hemmåt istället. Men jag tror nog att dom får en trevlig kväll iallfall.

Nu ska jag sova så att jag orkar med läkaren imorgon. Hoppas på det bästa nu=)
Natti natti

Läkare

Nu har jag äntligen fått prata med en vettig läkare som faktiskt lyssnar. Det känns bara så bra, men jag vill inte börja om från början med allt vilket kanske är ett måste. Men förhoppningsvis så hittar han något som man kan gå på. Jag tror att han är bra iallafall det känns bra och han tror på mig och lyssnar.

Umgåts med mina sötnosar Plumms, Botis och Annie det blev en fika på hugo, det var trevligt. Efter fikan följde jag och Plumms med hem till Annie en luten sväng och prata lite där. Det vart en trevlig och lugn kväll det gillar jag=)

Nu ska jag sova så ajg orkar upp imorgon.
Ciao

Värnamo

Då var jag tillbaka i Värnamo för en dag=) Fy fan vad kul det är att träffa alla muppar här, jag har verkligne saknat dom måste jag erkänna hihi. Det var faktikst även skönt att komma tillbaka till sitt lilla rum, för det är verkligne litet men roligt att ha det. Jag ska träffa alla i klassen i matan, fast att jag inte kan äta kan det vara gött och bara sitta där och prata skit med alla och se om det hänt något nytt här. Men troligen har det inte hänt mer än vanligt haha men då är det som det ska vara med andra ord vilket är skoj.

Nu ska jag sätta mig och prata med lite lärare och ha lite möte om allt som måste lämnas in och så. Hoppas att det går bra att lösa det på detta sättet sålänge.
Hade gött=)
Bye