Stan

Nu har jag, Karin, Åsa och Sara precis varit nere på stan för att fika och bara strosa omkring. Det var en varm och skön dag solen har lyst på oss hela dagen och det är bara toppen. Vi tog både en fika och en lunch på stan så det var mycket nice, plus att det var marknad i dag med så det var mycket folk i rörelse hela tiden. Det mesta är ju bara skit grejer på en marknad men det är bara härligt att gå omkring i titta lite på allt och alla som är där.

Nu ska jag städa mitt rum sen blir det lite party, eftersom att alla är tillbaka så ska vi hitta på något tillsammans. Det känns som alla är ganska peppade för kvällen så jag tror att det kommer bli en väldigt trevlig kväll=)

Äntligen tillbaka

Nu är mina kära vänner tillbaka, jag är så glad att dom har klarat av detta. Dom kom vid halv ett så jag och Kristoffer väntade på dom. Vi satt och pratade lite med Nicklas, Karin, Sara, Åsa och Kristian och dom berättade att det hade varit regn och nästan storm varje dag, vissa nätter känndes det som tälten skulle blåsa bort. Jag tycker synd om dom och jag är så glad att dom tog sig igenom detta, jag hade dock velat delta och varit med dom fast vädret, men jag förstår att dom haft det tufft. Men det är så skönt att ha dom här igen.

Nu blir det sova för imorgon ska vi fika alla som är här tror jag, det ska bli riktigt kul och höra om allt dom varit med om=) Så ska försöka sova så jag är pigg imorgon när alla ses igen.

Sov gott alla=)

Skolan

Det är ganska ensamt här på dagarna eftersom jag inte börjar föränns på måndag, men mina klasskompisar kommer tillbaka inatt det ska bli så skönt då. Vi ska försöka hålla oss vakna tills dom kommer för att kunna sig hej, men vi får väl se om vi orkar det. Dom kommer runt tre så det lär bli svårt hihi

morse vart vi väkte av branövning. Fy fan vad det tjuter det är helt makalöst. Men nu vet vi absolut att det fungerar och det kanske är bra, men det är inte så snälla att göra det på morgonen när alla sover, men man vaknar ju till iallafall=)

Nu ska jag städa lite här sen blir det stan med Jonna=)
Puss och kram

Tillbaka på internatet

Då hade man landat på internatet igen. Det är faktiskt ganska skönt att vara tillbaka igen, det är roligt att träffa alla som kommit nu. Man har endel att prata med och massor man måste göra. Jag har precis packat upp och städat lite fast att det inte var så stökigt eftersom jag inte har varit här så mycket. Nu hoppas jag på att få stanna lite längre hihi

Nu ska vi ut på en kvällspromenad sen blir det att krypa ner i sängen och sova lite. Måste samla krafter inför alla möten som jag har imorgon, sen blir det nog ner på stan och fixa lite grejer som man kan behöva när man är här=)
Hade bäst=)

Se upp för dårarna

Se upp för dårarna är en av dom roligaste filmer som jag någonsin har sett tror jag. Det handlar om två tjejer som vill bli poliser, och vägen dit kan vara ganska så lång ibland. Dessa tjejer Elin och Yasmine ska ta sig hela vägen till polisyrket, det är hur kul som helst. Det är absolut en film jag tycker alla ska se.





Skit väder

Det kan man verkligen säga att det är, fy och usch är allt jag har att säga om detta tror jag. Igår var det så mysigt väder och skönt med lite sol, men nu vet man inte vad man ska göra. Jag har varit och fikat med mormor en sväng, vi hade jättemysigt, vi satt och kollade lite på tv tillsammans med och det var trevligt. Det var längesen som vi hade en liten myseftermiddag och det kan mn behöva ibland med. Nu har jag varit och handlat till mamma så vi kan laga mat till imorgon antar jag att det är. Ikväll blir det att kolla på film " en prinsessas dagbok " går på fyran och den måste jag bara se. Den är helt underbart bra och jag har skrattat lika mycket varje gång som jag har sett den=)

Nu ska jag åka=)
Hade så bra.

Skärgårdsdoktorn











Bästa serien förutom Beck tror jag=) Jag önskar att det fanns lite fler avsnitt bara så jag hade lite mer att titta på.
Jag ska titta på lite nu innan jag ska sova=)

Slapp dag

Idag vaknade jag vid halv tio ganska tidigt ändå för att vara ledig eller vad man nu ska kalla det. John ringde mig och tyckte att vi kunde äta lunch ihop vilket jag inte protistera på, jag tyckte att det skulle bli trevligt och det kan jag lova att det blev. Vi satt i solen på terrassen och jag åt en bakad potatis med skagen och John tog en vegburgare. Det var mycket god och trevlig lunch.

Efter maten blev det hem till farmor en sväng med en inflyttningsblomma och så fick vi lite och dricka=) Vi satt dä ri köket och prata lite skit det var riktigt trevligt.

Hem en sväng till John fixa lite grann och så kom Johns pappa med en tv som dom fixade. Alla kanaler ska ställas in och, men dom skötte detta jättebra och allt fungreade när vi var klara=) Hoppas att tvn blir bra=)

Jag skulle fika lite med mormor på kvällen nu, men jag köpte med mig lite frallor och sen gick vi till farmor och farfar och fika med dom. Det är ju trevligare om alla kan vara med nu när dom bor så nära. Och jag tror dom tyckte det var trevligt med=) Vi satt där och prata och åt det var riktigt mysigt. Jag hoppas dom kommer trivas i nya lägenheten=)

Nu ska jag kolla lite på film sen ska jag sova=)
Bye

Kalas

Jaha då har man varit på kalas med. Det var trevligt och god mat, jag var hungrig eftersom vi hade hjälpt farmor idag med. Så när vi kom fick vi grillat kött och potatissallad mums. Efterätt blev varma hallon och glass väldigt gott måste jag säga. Jag och Erik var med Tove ner en sväng vid vattnet för hon ville bada och det gjorde hon med, både med och utan kläder haha, men hon hasde nog kul och tyckte säkert att det var varmt med. För mig räkte det med att sätta ner fingret så insåg jag att det var fruktansvärt kallt och inte värt att bada har ingen lust att bli förkyld med. Men det var ett trevligt kalas=)

Nu ska jag kolla på någon film, vet ej vilken det blir än men troligtvis blir det " skärgårdsdoktorn eller Beck " hihi
Bye

Kräftskiva

Mamma, pappa, Lena och Håkan hade ordnat kräftskiva för alla deras vänner och grannar och så. Det fanns ca 600 kräftor och nästan allt tog slut. Alla kom med ett väldigt glatt humör och många gick hem med större leende. För snappsa det kunde dom allt, och sjunga alla visor var dom inte heller så dåliga på, visserligen kanske det lät lite mer hellre än bra men det är väl det som är syftet med en kräftskiva. Alla hade med sig varsin snppsvisa och varsin hatt sen drog det hela igång, och efter några snappsar och kräftor så var det i full gång. Och jag hjälpte till att ta fram allt som behövdes och jag satt med och åt och tog kort, men dom hade nog himmla kul. Efter kräftorna var det dags för paj och sallad m.m och det tog slut det med, man skule nog kunna tro att det var ganska längesen som dom åt, haha men det är väl bra att dom åt vilket dom i princip gjorde hela kvällen. Sen var det kaffe och någon sorts efterätt. John kom och hämta mig, och det var ganska skönt att komma därifrån en stund. Men det var helt okej att vara med där med och alla hade roligt och det är viktgast tycker jag. Men som sagt det var underbart när John kom och hämta mig=)

Nu ska vi på kalas till farmor för hon fyller idag=) Så nu ska vi på grillparty med släkten kan bli trevligt det med.
Grattis farmor hoppas du haft ocgh får en bra dag=)
Ciao

Klädproblem

Okej snart kommer alla hit och jag har inte bytt om, inte fixat håret jag har i princip inte gjort nått. Jag blir så trött på mig själv ibland. Men jag vet verkligen inte vad jag ska ta på mig och jag orkar verkligen inte försöka hitta nått än. Men snart måste jag det men vad ska jag ha på mig. Jag tre klänningar som jag väljer mellan, men om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag känner för någon av dom, vad ska man göra. Men det får nog bli den som jag känner mig mest bekväm i, och trivs bäst i annars kommer jag byt kläder hundra gånger innan jag är nöjd. Det har ag inte tid med alls, och sätter jag inte fart nu så är det i princip kört för mig. Alla andra har redan bestämmt sig men inte jag . Men men jag hittar väl på nått hoppas jag haha såhär är de varje gång och jag kan inte förstå varför det bli såhär varje gång. Men jag vet dom som är värre än mig, hihi

Nu måste jag nog sätta fart så jag blir klar någo gång haha
puss och kram

Harrys

John ringde mig igår och tyckte att vi kunde gå ut e liten sväng, och det höll jag med om för det är alltid trevligt att bara sitta en stund med gott sällskap och prata lite skit. Vi möttes efter han jobb och så gick vi till harrys. Vi satt där en stund och prata sen dök Monica och Emma upp mycket trevligt, Monica var verkligen fin igår tyckte jag. Hoppas att dom hade en trevlig kväll. Vi stannade till ca 24.00 eftersom jag var tvungen att få upp tidigt för att vi ska flytta farmor och farfar idag så det var bäst att komma hem skapligt. Men Johns förslag med att gå ut en liten sväng var mycket god ideé, för det var skönt att komma ut en sväng och bara umgås=)

Nu ska jag åka iväg så vi kan få igång flytten=)
Ciao

Läkarbesök

Ibland kan det kännas ganska onödigt att åka hem för ett besök hos läkaren, jag tycker att dom skulle kunna ta vissa saker via telefon. Det ända han kom fram till var att ett läger var ganska uteslutet just nu, så vi var för en gång skull eniga om en sak hihi Men måste säga att det är väl bra att dom följer upp ibland, men det skulle vara smidigare om dom tog det när man ber om det istället för att ta det när det funkar okej liksom. Men men nu vet jag ju att det kommer rutin kollar minst en gång om året så det är väl bara att bita ihop dom gångerna.

Efter besöket på sjukhuset åkte jag och mamma för att fika och äta lite frukost på mc donalds, det är nog första gången som jag är där så tidigt men dom hade jätte bra saker för den som är allergisk mot mjölk och gluten hihi Så det var toppen gott och mysigt att bara sitta där och äta och dricka en kopp kaffe, plus att det nästan inte var nått folk alls och då är det inte så tokigt att sitta där.

När vi fikat klart vart det en runda inne på Ikea, vi skulle inte handla så mycket men det blev endel saker ändå. Jag behövde en matta, gardiner, lådor och ett cd fodral och jag hitta allt, så det fick bli det. Mamma köpte skohyllor, glas och kanske nått mer men det var bra saker som vi köpte plus behövliga saker. Så hela Linköpingsturen var inte onödig hihi Vi hade väldigt trevligt med och det är nog ändå det viktigaste tror jag=)

Nu ska vi äta lite mat sen ska mamma och Lena baka haha Hoppas det blir gott=)
Bye

Första dagarna i Värnamo

Tisadag åkte jag tillbaka till Värnamo alltid lika trevligt att komma dit på nått sätt. När jag kom hade det bara kommit fem till och det var vi som var där hela tisdagen. Vi kollade på film och bara myste vilket verkligen är jätte trevligt.

Onsdag alla andra började rulla in vid lunch tid. Det var bara så himmla roligt att se alla igen och prata med alla igen. Vi satt tillsammans nere på östbo och bara prata om sommaren och allt som hade hänt haha Vi hade så jäkla trevligt. Alla verkade glada och trivas med att vara tillbaka.

Torsdag skolan börjar, eller ja det skulle väl se ut så iallfall. Vi träffade dom nya ettorna och dom var bara ca åtta stycken, så det var inte så många men alla verkar trevliga och bra så det ska nog funka hihi Vi samlades med Micke som är våran nya klassföreståndare, han är toppen bra så det känna just nu som att det inte kunde bli så mycket bättre. Hoppas att det blir bra detta med nu. Vi pratade om idre resan som alla ska göra men inte jag eftersom jag inte får för min doktor, men men jag hoppas dom får det toppen bra och att dom har roligt. Efter skolan så var gick alla hem till Micke och Eva och grilla hamburgare, det var mycket trevligt och himmla kul att umgås utnaför skolan. Så det vart lyckat.
Nu sitter jag här hemma och hoppas på att läkarna har något vettigt att säga denna gång, har dom inte det blir jag galen. För jag börja bli ganska trött på alla dessa läkarbesök. Men men förhoppningsvis så går det bättre denna gång. Nu ska jag sova så jag orkar upp till besöket=)
Puss och kram


Finaste är ni




Grattis Tessan och Robin ni var verkligen underbart fina. Hoppas ni hade en trevlig och lyckad kväll. Ni var verkligen super fina.
Kram på er

Finaste brudparet

Igår var det dags för Tessans och Robins bröllop och det var så himmla vackert. Och dom två var nog det finaste jag sett som brudpar. Allt började i Nässja kyrka vid fem tiden. Jag sjöng " lycklig lycklig " för dom, och när dom stod där framme så vart man rörd, det var nästan så det föll en tår ner för min kind. Efter tog vi massor med fina kort på dom ute, solen lyste verkligen och dom hade verkligen tur med vädret, och så fint var det när dom stod där.

Vid sju gick vi ombord på kung sverker. Det började med en för drink där uppe på båten och där skålade vi för dom, hur fint som helst det med. Sen blev det hitta sina platser inne i båten och jag satt med Jompa och Jim, mycket trevligt. Jompa var han som jag sjöng med i kyrkan kan är verkligen hur bra som helst så det var bara roligt att sjunga med honom. Festen hölls på båten, och vi sjöng våran låt till paret, det var mångas om höll tal för dom. Jag och Jompa sjöng lite på båten med. Hela kvällen vart så himmla lyckad och dom var så fina. Det var verkligen roligt att se dom. Tessans klänning var nog den finaste som jag sett=) Jag hoppas verkligen att dom själva var nöjda med kvällen och hoppas dom tyckte att det vart kyckat=)

Bilder på brudparet kommer snart med=)

Fika

Idag har det blivit fika nästan hela dagen kan man säga hihi Först vart det en sväng hem till mormor och där tog vi en kaffe tillsammans, det var ganska längesen som jag träffade mormor så det var hur mysigt som helst. Mormor och jag tittade även lite på os det var väl helt okej, jag har inte tittat nått på os än så det kanske var bra att man såg lite av det nu ändå=) Haha  nu vet man ju lite hur det går i det med så det är väl positivt iallafall.
När jag hade varit hos mormor blev det en sväng in till stan, var tvungen att ha lite grejer till skolan, så var tvungen att köpa lite block och sånnt. När jag var klar på stan så gick ajg och Elin till Hugo och tog varsin fanta=) Det var mycket trevligt och så. Man sitter ju där ganska ofta men det är alltid lika trevligt tycker jag, det är skönt att ha någonstans där man alltid kan vara hihi Efter fikat blev det hem för min del.

Nu ska jag titta lite på Beck och snart ska jag sova, upp tidigt imorgon för att träffa Lotten vilket jag inte heller har träffat på länge. Så det ska bli hur trevligt som helst=)
Puss och kram



Mys dag

Idag har jag och John haft en riktigt myigs dag. Vi träffades hemma hos honom och prata lite och bara myste, sen gick vi en sväng till Hugo där vi träffade Elin en stund. Efter det så åkte vi för att handla lite mat sen hyrde vi en film och idag blev det " Nalle Phu " mycket trefvligt. Det är alltid kul att kolla på gamla filmer som man såg som liten, jag älskar det än idag. Närvi hade kollat klart på det så åkte vi till Lena och tog en kaffe och lite te, mycket trevligt. Jag har lovat att komma dit hela sommaren, men har liksom aldrig haft tid när hon haft det. Men nu kom jag och John på att vi bara skulle åka förbi och se om hon var hemma, och tur som vi hade så kom dom precis hem. Så vi fick oss en liten pratstund tillslut. Det var väldigt trevligt. Denna dag har varit helt underbar hur kul som helst, jag tycker om sånna dagar när man egentligen inte gör så mycket. Plus att det alltid är roligt att träffa lilla John=) Och en bra film är alltid bra.

Nu ska jag kolla lite på skärgårdsdoktorn det är alltid roligt det med=)

    






Tranås

Denna helg har jag spenderat i Tranås med min lilla vän Jessica. Vi började fredagen med att göra lite tacos och så satt vi och prata massa om allt som hänt denna sommar vilket inte var så himmla mycket, iallafall inte för mig hihi Efter maten och när vi hade pratat färdigt gick vi hem till Jessicas kompis Lena för att kolla lite på film och det var ganska mysigt faktiskt. Det roliga med Tranås är att i princip alla bor på samma gata, så när man ska till någon så är det oftast bara två hus bort eller granne, Lena bodde två hus bort så det var nära och bra när vi ville hem på natten. Vi satt och prata med alla hennes tjejvänner och dom var mycket trevliga och roliga. Jag tror att vi skratta nästan hela kvällen. När vi kom tillbaka till Jessica så tittade vi på "  Beck- hämdens pris "  Jessica älskar också Beck så det är gött vi låg och titta på filmerna hela natten, men kommer inte ihåg alla Beck för jag somnade ifrån tror jag hihi Men när jag är hemma så har jag för det mesta på en Beck film i bakgrunden så det var lite som vanligt hihi Men fredagen blev iallfall en toppen kväll=)

Lördagen började vi med att gå en sväng på stan med Denise mycket rolig brud. Vi skulle shoppa men hitta inte så mycket, jag hitta ett par byxor men det var typ det ända som vi hittade. Men det gjorde inte så mycket för vi hade trevligt plus att solen sken då som tur var. Jessica och jag gick och köpte köttbullar och makaroner som vi lagde till när vi kom hem. Mums det var faktiskt gott och vi var ganska hungriga med för vi var på stan nästan hela förmiddagen. Efter maten och så tittade vi på film och gjorde oss iordning lite då och då, det tog lite tid men det var skönt att inte stressa. Men när vi väl va klara så kom Denise och en tjej som heter Karin och satt och förfestade lite med oss. Vi kom inte iväg någonstan för vädret var kast, vi stannade i Tranås. Så vi följde med dom andra på fest och sen blev det att gå ut, det blev ett ställe som heter strandbaren. Det var helt okej ställe, ganska mycket folk och vi dansade och roade oss. Men i Tranås stänger det klockan ett så det vart och gå hem ganska tidigt ändå, men på något sätt var det ganska skönt. Vi gick hem och lagade lite mat innan vi somnde gott.

Söndag blev en dag framför tvn. Vi beställde mat och så låg vi bara och kollade på film, vi gick en sväng till Denise innan jag skulle åka hem. Men det vart en lugn och skön dag, man kan nog säga att vi har gjort ingenting hihi

Nu ska jag kolla på en film antingen Beck eller Skärgårdsdoktorn kan inte riktigt bestäma mig....men nått blir det=)
Sov gott

Poketligan

Mamma har haft sina poketliga vänner här ikväll, och jösses vilket fnitter det var på kvinnorna. Men roligt hade dom för det kan nog inte ha undgått någon. Jag pratade med Lelin i telefonen och hon hörde också, när vi pratade var dom igång med snappsvisor så det kanske inte var så lustigt att Lelin hörde men men dom sjöng på här. Jag tyckte att det var ganska roligt att bara lyssna på dom, och jag skratta lite jag med när jag lyssnade hihi Men som sagt dom hade roligt ocj det var väl tur det, men mamma säger att dom har det varje gång och det kan jag absolut tro om det är så här fnittriga varje gång=) Pappa och jag satt i köket en stund på kvällen med nu och både jag och pappa skratta när vi hörde dom, men som sagt det är ju roligt att dom också kan ha roligt. Hoppas deras nästa träff blir lika lyckad.
Nu ska jag kolla klart på " skärgårdsdoktorn " Jag har bara ett avsnitt kvar nu och det ska jag se klart ikväll tänkte jag. För sen är jag helt klar med denna serie, men det är nog väldigt troligt att jag ser den igen=) För man kan aldrig se för mycket av den heller haha

Sov gott

Skärgårdsdoktorn

Nu har jag snart kollat klart på hela boxen som jag köpte i måndags tror jag att det var. Men gud vad bra den serien är, jag tycker det är tråkigt att det inte var fler avsnitt. Jag tror jag har hittat en till serie som kanske snart blir en ny favorit. Men jag har kollat varje kväll och varje morgon jag kan inte släppa det riktigt, jag måste se hur det går och vad som händer, man blir så nyfiken om vad som händer i nästa så då måste man liksom se det med haha men snart är jag klar. Veckan i sig har varit ganska slapp inte hänt så mycket, har umgåts med min plumm, Lelin och Boj. Men det har varit en mysig vecka med, det är ganska skönt med semester måste jag npg erkänna hihi=) Imorgon bär det av till Tranås där jag ska träffa Jessica och det ska bli roligt, jag har inte sett henne på hela sommaren så vi kan nog få kul, plus att vi säkert har en massa och prata om. Så nu ska jag packa och sen åker jag halv två imorgon=)
Hoppas att alla ni andra har det bäst, och dom som går ut ihelgen hoppas jag får en mycket trevlig kväll=)
Puss och kram

Regnet det bara öser ner

Det gör det verkligen och det har gjort det hela dagen, börjar bli lite trött på detta nu. Men men det kanske behövs det med. Idag blev det en lugn dag, jag och Maria var på stan och fikade lite och efter en stund kom John med och då blev det en lite sväng på stan men det var ingen som ville gå något längte eftersom vädret inte var på våran sida. Vi åkte en sväng till maxi och kollade filmerna igen för mig blev det " skärgårdsdoktorn " hela boxen=) Hur bra som helst nu har jag nått att titta på ett par dagar frmåt hihi Efter maxi åkte jag och John hem till mig och kollade på film, idag blev det
" hjältar " Vi satt ihop kurade under varsin filt i soffan och bara myste. Det är sånnt väder nu och då får man mysa hela dagarna och det tycker jag är skönt ibland med=) Nu ska jag titta på " skärgårdsdoktorn " Hoppas jag orkar se ganska många avsnitt för det är ju kanon bra=)

Puss och kram

Riktigt skön dag

Idag kom John till mig och vi myste hela dagen. Först vara vi bara här hos mig och gjorde inget alls och det var ganska skönt. Efter en kopp te insåg vi att vi kanske borde hitta på nått så vi åkte för att se om Stina var hemma, men tyvärr var hon inte där. Så vi drog till maxi och köpte lite filmer och godis och lite smått och gott. När vi var klara på maxi så åkte vi en sväng till Elin för att säga hej det var trevligt det med=) Men vi var ganska hungriga och vi stanna inte sålänge hos Elin utan det blev hem för att äta kvällsmat hihi mycket gott och det blir alltid gott när man gott sällskap med. När vi ätit uppr så kollade vi på en av filmerna som vi köpt och idag blev det " hajen2 " den var faktiskt helt okej måste jag säga, den var ganska obehaglig vissa stunder. Men det var roligt att se en film där det händer lite haha, men lite rädd blev jag med måste jag nog erkänna haha Men det är ju lite vitsen med sånna filmer med=) Hela dagen blev en väldigt bar och mysig dag, det är skönt att inte göra för mycket ibland med=)
Tack plumm för en mycket trevlig dag=)
Natti natti

Dålig på uppdatering

Jag vet att jag varit dålig på att skriva här på ett tag, men jag vet inte varför men ska försöka bli bättre jag lovar=)

Igår blev det harry´s för min och Marias del. Det var inte mycket folk när vi kom och det är väl som vanligt när vi kommer, det är alltid någon som säger " gud vad lite folk, hoppas det kommer mera " Och när vi sen bara blinkar till så är det helt fullt med folk. Och det var helt okej kväll igår måste jag säga. Vi strödde mest omkring och kollade ¨på folk men det var ganska intresant att bara gå runt och titta.

Efter utekvällen skulle jag få åka med en person hem, men nä vi väl skulle åka så insåg jag att han hade druckigt så jag åkte inte med dom hem. Jag tycker inte att man ska köra när man ha brukat alkohol så jag gick därifrån. Jag gick tillbaka till Maria och Pelle och så följde dom med mig till taxin, och så stod dom och vänta tills taxin kom det var snällt tycker jag. Men men kvällen blev bra och vi alla kom hem ordentligt tror jag=)

Nu ska jag kolla klart på " pojken i glaskulan " som Maria köpte till mig när hon var på Ullared i onsdags. HIhi så nu har jag alla Beck förutom den första men den har jag beställt så jag hoppas att den kommer snart så jag kan kolla på den med lite nu hihi

ciao=)