Fika med memlis

Japp igår kväll när ag hade jobbat klart gick jag först på en långpromenad med Sofie, vi gick ungefär i två timmar så jag var skapligt trött när jag kom hem, och seg i mina ben. Men när jag kom hem skulle jag bara byta om lite för det vart en fika för mig och memlan=) Mycket trevligt var det. Vi prata om våran högstedietid och att man inte träffat vissa människor på väldigt länge=) Det var verkligen trevligt och vi satt länge och prata, men det gjorde inget för det var mysigt. Men idag är jag lite seg måste jag säga, men men det är sånnt man får räkna med=)

Nu måste jag rusa iväg till jobbet=)
Bye



Helgen

FREDAG: Maria ringde och väckte mig på morgonen och ville dra in till Linköping, först kännde jag väl jösses hur ska jag orka det. Men när jag hade vaknat lite så insåg jag att jag ville för jag hade väl inget bättre för mig. Så vi åkte in och gick lite på stan, när vi hade varit där en stund kom det världens åskskur så vi var tvungna att köpa ett paraply hihi vi var så jäkla blöta, men som tur var hade båda köpt mysbyxor så det vart att byta kläder. När vi kom tillbaka gjorde vi oss iordning och tog kvällen på Hugo, mycket trevlogt och väldigt mycket folk. Men det var rikitgt roligt.

LÖRDAG: Ringde mamma och väckte mig och tyckte att jag kunde vara social med henne och gå på stan, och jag tänket att det var bra längesen som jag och mamma gjorde nått så jag följde med. Vi gick och gicl och ingen av oss kännde att det fanns nått speciellt för oss så vi gick och fika istället. Mycket gott var det=) Efter fikan så gick jag hem och sov en stund mycket skönt, jag behöver sova ibland men det vet ni ju såväl. När jag hade vaknat så var jag tvungen att göra mig iording att göra mig iordning för det vart Harry´s mycket folk var det och väldigt roligt. På natten så följde jag med Sofie och körde hem folk hmm det var väl helt okej, sen följde vi en av Sofies vänner så hon inte skulle gå själv, jag var hemma klockan fem och då var jag så trött, men det gjorde inget för kul var det.

SÖNDAG: Blev verkligen en sov dag för mig, jag gick inte upp före tre tror jag, inte helt säker men jag tror det var nått sånnt. Jag satt och lata mig hela dagen mycket skönt. Kvällen vart en promenad med Sofie det var så skönt att komma ut en lite stund, jag tror att jag behövde det=)

Ja detta var min helg, mycket har jag gjort och roligt har det varit=)
Hade gött

Lördag och Söndag=)

Igår var jag jag hemma hos Sofie, vi kollade på tv och lyssna på massor med musik. Vi hade verkligen jättetrevligt. Det vart mycket sjungande för oss båda hihi Efter vi vart hos Sofie mötte vi Maria och så blev det Harry´s. Först tyckte vi att det var kast med folk men det vart fullt lite senare. Vi träffade Klas och Krille där inne och vi dansa lite med dom, sen kom Cissi och umgicks med oss lite grann. Maria satt mest och prata med Bella och Robban=) Men det var verkligen en jättetrevlig kväll. Innan vi gick hem vart det en sväng upp till drottning kebab för Cissi var lite hungrig så då gick vi dit, sen satt vi oich prata fram till halv fyra så det vart en lång natt, men det gjorde inget eftersom det verkligen var trevligt.

Idag vart det en väldigt lugn dag, jag sov hur länge som helst tror jag, pappa, mamma och mormor väckte mig när dom kom från kryssningen. Så då ficka jag gå ner till mormor och prata lite med dom. På kvällen blev det en långpromenad med Sofie mycket skönt var det, och nyttigt när man bara legat och vilat hela dagen. Vi gick i ca en timma, så det var mycket bra gjort av oss tycker jag. efter promenaden vart det en stund nere hos mormor, vi prata lite om deras resa och så, och hon ville veta lite vad som hänt här hemma men det är ju inte allt för mycket. Men det är väldigt skönt att ha dom hemma igen måste jag säga=)

Nu ska jag fixa lite innan jag kolla klart på Beck=)
Bye

Promenad

Tvätta var det första jag var tvungen att göra idag, inget roligt alls men man måste ju tyvärr. Sen vart det stan för jag var tvungen att prata lite med Björn så det vart en kaffe med honom på synsam mycket trevligt.

Nu på kvällen vart det promenad med Sofie, det är tur att hon och jag har börjat gå ut i gå lite grann tror jag=) Men det är ju så jobbigt att komma ut på det ju, men det är skönt efteråt så nyttig känner jag mig iallafall. Vi gick hela kanalbanken idag så det var mycket bar gjort av mig.

Nu ska jag göra mig iordning för jag ska till Sofie snart och mysa lite,sen bli det garanterat Harry´s=)


Fredag

Vilken dag det varit idag. Sofia ringde mig vi lunch och sa "vi ska på folkrace gumman ska du me" Jag funderade en stund, och kom fram till att jag ändå inte skulle ha nått bättre för mig så jag följde med. Vi var där runt kvart över tolv och då säger Albins morfar "det börjar ju visserligen inte föränns vid två" Då tänkte jag herregud vad jag vi då här så tidigt. Men dom tyckte väl att det var bra att vara där i tid och så vad vet jag. Men det var väl inte det roligtaste jag varit med om, men det var trevligt att göra nått istället för att bara sitta hemma. Men jag kommer nog aldrig mera åka på folkrace, jag kännde att jag inte riktigt passade in bland folket, men nu har man sett det med=)

Kvällen blev en trevlig kväll på terassen men John, Sofia och Maria. Men Sofia och Maria gick hem ganska tidigt vilket var lite tråkigt, men Sofia skulle ju upp tidigt och jobba. Jag och John kännde att vi lika gärna kunde sitta kvar ett tag och det vart verkligen jättetrevligt. Det var lite lustigt folk men det var kul att se=) När vi skulle gå hem vid ett så mötte vi Robban och han var inte lika sugen på att gå hem så vi stannade och prata med honom. Vi gick mot brygget och där stod vi ett tag. När vi stod där kom det ut en kille från brygget och han var så full så han kunde knappt stå, han gick och kissa vi kyrkan men han ramlade ihop och bara låg där. Efter en stund tyckte vi att det vart lite obehagligt så vi ringde polisen, efter ett tag kom dom och skulle hjälpa honom upp, men hans kompisar tg över det hela så jag hoppas att han kom hem skaplig=) Vi satt vid kyrkan en stund och prata lite, men sen insåg vi att klockan var två så då tyckte vi att det var dags att gå hem. Och det var skönt att vi gjorde det för det vart lite kallt att bara sitta där, men det var verkligen jättetrevligt. Hela kvällen och hela dagen vart jättebra=)

Men nu är det dags att krypa ner i sängen, för det är upp tidigt för att tvätta=(
God natt och sov så gott

Mysig kväll=)

Ja igår kväll var jag memlan och Robin på Sjövik och åt mat mycket gott och mysigt. Efter maten satt vi där och prata en stund sen skulle Robin och memlan spela minigolf med Robins syster så då åkte vi dit, jag spelar dock inte så jag satt och kolla på hihi men det var kul för dom har ju verkligen en tävling mellan dom så det var rätt kul att lyssna på dom.Men det var mysigt=)

Efter det så körde Robin in mig till stan där jag träffade Fia och Carro vi gick ner till hamnen och drack lite vin och bara satt och små prata. Sen gick vi upp till Harry´s vilket jag aldrig mer gör på en onsdagsklubb för det var så dåligt med folk så det var inte sant. Det var nästan pinsamt dåligt tycker jag. Men vi stanna där en stund och prata lite grann och så. Men det vart hem ganska tidigt iallafall.

Men nu måste jag skynda mig lite för jag ska ju iväg till Sofia=)
Ciao

Jobba hela dagen

Igår vart det en mysig fika med Carro U på kvällen, tanken från början var nog att vi skulle ta en lite promenad men latheten kom fram och det blev en kola på Hugo istället. Men det vart väldigt mysig måste jag nog säga. Vi satt där och bara prata om allt och inget lixom soft. Det är skönt och bara sitta tycker jag hihi

Nyss ringde min kära faster och va precis genom förkyld, hon kunde knappt prata så hon undra om jag kunde jobba hela dagen och det är var klart att jag gör det när hon är så dålig. Jag skulle bara jobbat förmiddag men jag kan ju lika gärna fortsätta hela dagen med=) Jag har ju ändå inget att göra på dagarna nu så det spelar ingen roll.

Memlan och Bojtis

Jaha då hade man ledigt då inget roligt alls, jag hade jätte tråkigt. Men jag ringde boj och kollade vad hon var någonstans och hon så att hon skulle vara hem om en timma, vad bra tänkte jag då kan ju hon underhålla mig lite=) Och det gjorde hon gladerligen. Vi var på Hugo och fika sen var vi på stan ett tag sen bliev det maxi för att köpa lite nya filmer hihi sen åkte vi till mc donalds och åt glas mums=)

Efter svängen med Boj så gick jag en långpromenad med Sofie mycket revligt och skönt var det. Jag behövde en promenad och hon kännde det med eftersom stackaren har ont i ryggen. Vi gick där och bara prata en massa med skit och det var bara så skönt att gå där och prata om inget=)

Efter promenaden vart den en fika med Memlan och Bojtis mycket mysigt. Vi satt på Hugo först men då helt plötsligt stängde dom vid tio vilket det aldrig brukar göra, så vi traka ner till hamnen och satte oss med varsin kola och fortsatte prata, efter hamnen insåg vi att vi inte alls var sugna på att gå hem så vi satte oss på torget och prata skit igen. Alltså det vart så mysigt och bara sitta där, och det vart konstigt med väldigt trevligt. Så det kan jag föreslå till er som inte har något att göra, sätt er på torget vid bänkarna och prata för det är faktiskt mysigt.

Nej nu måste jag dra för jag ska faktiskt jobba lite extra idag=)
Bye

Regnet det bara öser ner

Vilken skit sommar vi har alltså. Jag tror inte jag varit med om en sommar där det regnar så mycket som det gör i år, det går ju nästan inte en dag utan att det ska regna det är deprimerande. Man vill ju inte göra ett skit när det är som det är och hur kul är det när det är sommar och semester som snart är slut ändå, men det gör mig inget jag kan mycket väl jobba när det är såhär.

Stina ringde för ett tag sen och kolla vad jag gjorde, och jag satt ju hos mormor och prata lite grann mycket mysigt var det. Det är så skönt att bara pysa ner till mormor ibland och bara sitta där lixom jaja iallafall så fick Stina sluta tidigare idag än vad hon brukar göra, och det beror ju självklart på detta regn. Så hon tyckte att vi kanske kunde hitta på något, så vi bestämmde oss för att dra in till stan och kolla läget och kanske ta ett glas vin någonstans=)

Så nu är det bäst att jag skyndra mig iväg så jag inte blir sen till min kära lilla vänn!
Ha en trevlig kväll=)

Diggiloo

Carro U och jag var på Diggiloo igår kväll, det var bara för bra måste jag säga. Det var på slittsgården och det var massor med folk, och vädret höll sig ju faktiskt vilket också var helt otroligt bra. Det blåste bara lite grann så vi frös lite men det gjorde verkligen inget=) Både jag och Carro tyckte att Benjamin Wahlgren var så söt och så jäkla bra för hans lilla ålder, han är ju ändå bara nio år och han gör det verkligen bara så bra. Pernilla var där och tittade på sin lilla som hon borde vara väldigt stolt över honom=) Och när Lasse Berhagen sjön "Stockholm i mitt hjärta" då var både jag och Carro så lyckliga för den är ju så bra, och det är Lasse som ska sjunga den. Alla sjöng ju snuttar av sina egna låtar och det känndes toppen att höra alla låtar, dels dom gamla godingarna. Sen sjöng ju Lasse och Lasse ett medly där dom hade gjort om lite text i gammla godingar och det var bara så roligt, man blir nästan lite rörd när man hör dom sjunga alla bra låtar=) Ja den kvällen var helt toppen måste jag säga. Molly sjöng Gabliellas sång vilket är en låt som jag älskar och alltid blir rörd i så jag vart nervös när hon skulle sjunga den, för jag tänkte att den låten får man inte sjunga om man inte kan....men hon gjorde den så jävla bra så tårarna fanns där när hon sjöng och det var så bra, för det är verkligen en av dom finnaste låtarna som jag vet=) Jaja hela diggiloo var bara för bra, jag hoppas verkligen att jag kan se det nästa år med.

Efter diggiloo så hämtade min bror oss i Vadstena och ködrde oss in till stan där vi mötte upp Maria. Vi satte oss på terassen och det var mysigt, men Carro gick hem ganska snart för hon skulle upp tidigt och jobba idag så hon orka inte vara ute hela natten. Men Maria och jag var inte ensamma länge för helt plötsligt dör Leila och Emma upp och vi satte oss med dom, det var mycket trevligt. Och i slutet dansade vi endel vilket också var riktigt kul. Efter Hugo så gick jag och Leila hem till henne och jag sov där det var en riktigt mysig kväll igår. När jag och Leila vaknade gick vi in till stan och tog varsin räksallad på ströget det var riktigt mysigt. Så denna dag vart med en mysigt dag. Men nu öser det verkligen ner där ute, dom andra ska till Harry´s men i detta väder så ska jag nog fundera lite grann på det innan, jag har ingen lust att gå ut i detta väder!

Nu ska jag fortsätt lite här med städningen=)
Bye


image63

Torsdag

Japp då hade vi torsdagen klar mycket skönt måste jag nog säga. Jag och mamma var i vadstena i dag, men det var en lugn dag för mig. Mamma hade ju provningar i princip hela tiden. Stina kom in till mig på eftermiddagen och tog lite fika med mig, det var väldigt trevligt att hon gjorde det. När hon ändå va inne fixa vi till hennes nya glasögon så dom inte skulle kasa ner för henne=)

Kvällen blev väldigt lugn för mig måste jag säga. Jag gick hem och åt lite mat och efter maten gick jag ner till min mormor och min moster. Mycket mysig kväll och min moster gav mig massage igen och det var verkligen behövligt, för så ont i ryggen som jag har idag har jag inte haft på länge tror jag. Men nu efter massagen känns det lite mer avslappnat, men det gör ju självklart fortfarande ont men det känns lite bättre! Så det kan jag verkligen rekomendera för dom som har ont i ryggen=)

Nu ska jag göra mig klar för sängen, jag är så trött så ögonen går väl i kors snart hihi
Natti natti=)

Mysig kväll i hamnen

Vadstena jobba jag igår herregud säger jag bara, vi hade i princip inget att göra det var så lite folk. Men det har nog aldrig varit så rent som det är nu, för städa funkar ju alltid=)

Efter jopbbet umgicks jag med min moster som är hemma och mormor, vi gick ner till hamnen och mötte upp mamma och pappa. Så satte vi oss på wätternmagasinet och drack lite vin mycket gott, och det är ju så mysigt där nere i hamnen, men det var lite synd att det var kallt men dom hade ju filtar och det älskar jag när dom har=)

Men idag verkar det ju som solen tänker vara uppe, vi får hoppas att den tänker vara det hela dagen och kvällen=) Nu ska jag fixa det sista och sedan gå iväg och jobba=)
Bye


Beck

Nu har dom börjat med Beck igen på söndagar jag blir så lycklig. Igår var det Beck-hämdens pris en mycket bra film måste jag säga, men jag tycker ju om alla så jag kommer väl säga det varje söndag nu att det var en mycket bra Beck hihi men men jag älskar ju alla filmer så det kanske inte är så konstigt. Gunvald är helt otrolig, lite smått aggressiv men det gör inget för han är bäst och snygg tycker jag med att han är=) Nästa vecka är det mannen utan ansikte då hoppas jag att alla tittar på den!

Nu ska ja ner till mormor för min moster har kommit på besök!
Bye

   image58

Vilken kväll

Kvällen började med 50 årsfest för Karin mycket trelvigt. Det var väldigt kul dom klädde ut henne i kläder så hon såg ut som en liten tant hon vart så söt, hihi jag tror hon trivdes i det lite senare under kvällen. God mat var det också.

Efter ett tag åkte jag in till stan och mötte upp Petra och Maria på terassen, där satt vi en liten stund och prata lite om allt. Senare för flyttade vi oss upp till Harry´s mycket folk var det. Det var roligt där inne, men folk var ju mer än lugna det flög glas hela tiden. Och många var väl förfriskade måste jag nog säga. Men men vi hade trevligt och det är ju det viktigaste.

Klockan två vart det Pecka kön för Maria skulle ha cigg och Petra var hungrig. Men det var ju bråk överallt, Jösses säger jag bara. Maria bråka med en kille som inte var klok någonstans, han mucka verkligen med alla och dom flesta vart grymt irriterade på honom, och många försökte sig på att slå han men jag vet inte vad jag ska säga. Petar försökte prata med han och säga att han kanske inte ska ge sig på vem som helst och inte mucka med alla för då får han ju lixom skylla sig lite själv, men jag tror inte att det hjälpte tyvärr för han hade inte alla hästar rätt. Polisen var där men dom gjorde inte så mycket, men dom såg ju inte allt heller, men men det är jävligt tragiskt att folk inte bara kan stå i en kö och vänta på sin tur istället för att slåss. Vid halv fyra kom Micke och fråga om vi göra sällskap hem och absolut sa jag, jag ville bara hem orka integ med mera tjaffs. Så kvällen vart väl både bra och inte så bra kan man äl säga.


Nu ska jag lägga mig i soffan och vila=)

Ciao


Mysig terass kväll

John och jag gick till terassen vid elva hur mysigt som helst och bara sitta och prata om allt och inget=) Vädret vart ju även bättre nu framåt kvällen så det var väldigt behagligt att bara sitta där. Mycket ganska mycket folk ikväll tycker jag allt. När vi suttit där en stund kom I till oss och slog sig ner med några vänner, det var trevligt fast vi inte kännde dom. Men det var verkligen en mysig kväll och jag hoppas vi gör om det snart!

Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng, för imorgon ska jag tvätt tjoho eller inte!
Sov så gott

Sista dagen innan helg

Ja nu jobbar jag sista dagen innan jag får helg det ska bli så himmla skönt för jag är så trött, vet inte om jag orkar hela denna dag men det måste jag ju göra. Jag och Kicki är i vadstena och det är sommarknäppen där så det lär väl bli ganska mycket folk idag, men det är väl kul för lilla vadstena om det blir folk. Sen kan det ju vara skönt för oss men för om det blir mycket att göra så går ju tiden väldigt fort vilkte den inte gjorde igår. Men vi får väl se hur det går.

Men nu måste jag kila jag ska till min kiropraktor innan jag ska åka så det är bästa att jag skyndra mig lite=)
Hejdå

Onsdag

Ja då har vi haft en mysig kväll på Hugo jag john och memlis. Det var riktigt trevligt och mycket folk måste jag nog säga. Men jag tyckte att det var mycket yngre först men det fyllde på bra med folk=) Lilla Dille, Lotten och Maggie dök upp och slog sig ner mycket trevligt. Sen kom Stina som fyller 21 idag och hon skulle festa men det kan man ju förstå att hon ville göra=) Hon och jag ska luncha imorgon men vi får väl se om hon dyker upp, jag kan nog tänka mig att hon är ganska bakis imorgon så hon kanske håller låg profil. Så jag tar nog m,ed mig mat ifall hon inte kommer man vet ju aldrig hihi men jag hoppas verkligen att hon får en bra fördelsedag. Jaja roligt var det ikväll iallafall, men det blir inte så sent när man ska upp och jobba imorgon=)

Nu är det sova som gäller för mig!
Natti

Väder och vind

Vilket skit väder det är nu då. Det har regnat i två dagar nästan det är inget kul alls, men det är ju skönt att man inte har semester när det är så tråkigt, jag tycker verkligen synd om dom som har det nu för att det har ju inte varit toppen väder. Men det kasnke bara är skönt att koppla av lite kanske.

Idag har jag skyltat om på jobbet i vadstena och jag och Kicki har verkligen städat hela butiken, inget roligt men det är ju ett måste. Men det vart väldigt fint i skylten så jag är ändå nöjd med mitt jobb idag måste jag nog säga hihi Det var ju inte så mycket folk på stan idag så vi kunde verkligen göra iordning och det var skönt att få det gjort.

Nu ska jag göra mig iordning för jag john och menlan ska till terassen ikväll och ta en lite fika eller nått=) Men idag blir det mycket kläder för jag har ingen lust att frysa hela kvällen, så jag får se om jag hittar nått passande. Och jag måste ringa till memlan med för hon ska nog komma hit och prata lite innan vi ska möta upp John. Så nu ska jag sätta fart=)

Bye


Söndagsklubb

Idag vart det först kalas för farfar som fyller imorgon. Vi grillade och åt hasselbakspotatis mycket gott måste jag säga, och så blev det jordgubbstårta mums men vad mätt jag blev på det.

Efter middagen gick jag och Stina på promenad mycket skönt var det efter all denna mat. Vi gick ända till charlottenborg och tillbaka mycket mysigt=)

Efter promenaden blev det Hugo med John och memlan mycket trevligt. Det är ju kul att dom börjat med söndagsöppet, för har man inget att göra så finns det ju Hugo. Jag hoppas att det kommer gå runt för dom nu när någon verkligen vågar sig på en sån grej. Det vart en mycket trevlig kväll=)

Nu ska jag gå och natta för man ska ju upp och jobba imorgon=)
Kram och godnatt

Festivalen

Vi gick till festivalen men vad lite folk det var där ikväll. Frågan är hur mycket vinst det går med i år. Det är ändå tio årsjubileum i år så dom borde ha sattsat på bättre band, det var ju inte så många som man kännde igen tycker inte jag och det är synd för det märktes att det inte drog mycket. Det är en gång om året och då är det väl kul om det kan dra masser med människor men men jag vet inte ajg tycker nästan att det var en flopp. Bandet i öltältet var mycket bra idag så det var positivt och Rydell och Quick var skitbra igår men resten av allt vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Jag fick iallafall mina remmar och det var viktigt hihi och John köpte marknadsgodis=) Vi gick till Hugo vid tolv typ och där var det full satt det fanns inte mycket platser kvar alls men vi stanna bara en timma för vi var rätt trötta allihoppa och Maria mådde inte så bra plus att jag frös som bara den, men jag hade verkligen trevligt ikväll och det är väl ändå huvudsaken=)

Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon är det kalas!
Natti