Fika

Idag har jag varit ledig och det har varit en lugn och skön dag. Jag var på trollis och hälsade på alla mina söta barn hihi det var så roligt att se dom. Men vad vissa av dom ahde blivit stora, jag saknar dom faktiskt. När man träffar alla igen så inser man att det är lite tomt utan alla barn, framför allt när man kan vara ute med dom hela dagarna=) Men vem vet jag kanske hamnar på dagis igen när jag är klar i skolan=)

Efter besöket hos alla barnen gick jag till synsam och hjälpte Hanna med sina glasögon hon vart verkligen så fin i dom. Det var bara hon i dom bågarna så det var roligt att lämna ut dom till henne. Jag hoppas hon blir nöjd med dom.

Sen vart det en lite shopping runda medans jag vänta på Boj som skulle komma in till stan. Jag köpte en liten outfit till en av kvällarna i helgen jag tror att det kommer bli skit bra. Det känndes bra iallafall.

Sen blev det en tripp till Hugo där jag och Boj åt lite god mat och prata masser skit idag med hihi Men det var verklogen jätte trevligt denna fika med. Jag gillar Hugo det är mysigt där och personlaen är super trevliga så det är ett toppen ställe.

Nu ska jag säga hejdå till pappa som åker till fjällen. Det är bara han, Håkan, Gustav och bror min som inte har kommit iväg än. Dom andra åkte vi lunch tid. Så nu ska pappa och gänget åka, hmmm kommer bli lite tomt här nu. Men jag hoppas dom frå det trevligt. Bäst jag rusar och säger hejdå nu=)
Ciao

Hungrig

Nu är jag jätte hungrig det bara kurrar i min mage. Men mamma vill inte komma hem nu och hon har min mat i bilen =( Men hon sa att hon skulle komma snart iallafall och det känns ju himmla bra=)

Mamma, pappa och brorsan ska till fjällen men inte jag för jag ska plugga tjohooooo eller inte. Men jag måste skriva klart mina två tentor, jag är snart klar med den ena men jag har fortfarande fallbeskrivningarna kvar och det känns ju mindre roligt när man är i grupp. Och våran bedorande lärare har lottat så ingen hamna med någon som bor nära vilket är jävligt surt eftersom vi måste skriva dom ihop. Men det går säkert bra kan vi hoppas på.

Nu ska vi äta sen ska jag på möte med dagis. Det var längesen som jag var där så vi får hoppas på att alla småt sötnosar mår bra=)
Puss och kram

En trevlig dag

Jobbat hela dagen idag, men idag var det ganska roligt eftersom det var något att göra hela tiden. Och när det finns saker att göra så går tiden ganska fort och då tycker jag om att jobba. Mamma hade gjort pizza till mig på lunchen och det var mycket gott hihi Alltid gott när man få äta nått.

Efter jobbet blev det att träffa lilla Bojtis jag följde med henne på träningen först och jag fick ta hand om alla barnen eftersom hon var försenad med lastbilen. Men det gick ganska bra tror jag barnen fick dansa och sköta sig själva och jag titta på så att dom var delaktiga=) Men som tur var kom Boj efter en stund så hon kunde styra upp detta själv.

Efter träningen blev det en fika på Hugo mycket nice. Vi satt och prata om allt som hänt och allt som inte hänt om det nu hade hänt nått alls det vet jag inte. Jag vet inte änns om jag lyssnade så mycket men jag tror det hihi men alla vet ju att jag inte alltid lyssnar på vad folk säger. Men trevligt hade vi ändå.

Nu ska jag försöka plugga lite och prata lite med Plumm=)
Puss och kram

Empty room

Jag hörde precis Sannas låt och herregud jag ryser varje gång jag hör den låten. Jag bara älskar den, texten är så fin och hennes röst är ju otrolig. Jag gillar verkligen den, den blir bara bättre och bättre för varje gång=)

image114

image115 

Diet

Nu börjar jag bli fruktansvärt trött på denna diet som jag håller på med. Allt smakar likadant och choklad kommer jag inte kunna titta åt när jag är färdig. Jag fattar inte varför jag bara fick choklad och några jordgubb det är inte så roligt att bara dricka dessa smaker, choklad funkar väl men jordgubben är så äcklig så det går bara inte att få i sig den. Men men jag hoppas att jag snart är klar så jag kan börja så smått äta ordentligt igen.

Nu ska jag jobba det var nog bara idag som dom trodde jag behövdes eftersom Ewa är ledig. Och någon mer skulle vara hemma idag så då rycker jag in lite extra. Men det är väl helt okej tror jag. Hade jag inte jobbat hade jag pluggat så det är väl lite vilket som då egentligen hihi Men jag tycker visserligen plugga är kul, så det hade inte gjort nått=)

Ikväll blir det nog bara lugnt tror jag. Måste nog skriva klart min praktikrapport sen blir det nog ganska lugna puckar hihi Vi får väl se vad som händer. Men nu ska jag fixa klart det sista innan det är dags att ge sig av.
Puss och kram

Road tripp

Jag hade lite tråkigt idag så jag slog en pling till Botis och tyckte att vi kunde åka en sväng, och hon aldrig omöjlig. Vi drog iväg och prata massa skit men det var mycket trevligt. När vi satt i bilen ringer min sötis Jessica från skolan och ville träffas i mjölby. Det var bara så roligt att se henne igen. Jessica ska komma ihelgen hihi vi ska festa och hon ska träffa alla mina sötnosar här i motala=) Jessica tjejen jag saknar dig!

image113

Skärgårdsdoktorn

När jag kom hem från stallet satte jag på tvn och skärgårdsdoktorn var i full gång. Jag älskar verkligen den serien man blir så glad på nått sätt när man ser de. Hur mysig miljö och vilket mysigt liv dom lever där på något sätt, jag tycker verkligen om dom alla. Jag måste nog fixa boxarna så jag kan titta mycket på det=) Det är ett program som man aldrig kan tröttna på för man blir verkligen lika glad varje gång=)

image112

Vilken morgon

Annie ringde mig första gången vid halv elva och tyckte att jag skulle vakna, men jag var så trött så det fanns inte en chans att jag skulle kunna ta mig upp över huvudtaget då. Så hon skulle låta mig sova en liten stund till, vi halv ett ringde hon nästa gång och tyckte att det verkligen var dags att stiga upp. Och jag kan nog hålla med henne om det kanske, men fy vad det tog imot att gå upp idag. Det var längesen som jag var så trött så jag knappt kom upp=) Men nu är jag på bena igen gud vad skönt tror jag, men jag hade nog kunat sova lite till tror jag.

Snart ska vi äta upp alla rester från igår och det ska bli ganska gott hihi. För jungrig kan jag lova att jag är och jag behöver mat känner jag. Men jag hoppas att resterna tar slut idag så vi slipper äta det i en vecka eller två haha

Nu ska jag ut och ta en promenad och bara ta lite luft det ska bli riktigt skönt=)
Hade gött

Hatar mobiler

Min mobil skulle jag kunna slänga åt helvete, det går ju inte att ringa till den det går inte att skicka sms till den ingen kan få tag i mig på den. Jag vet inte vad jag ska göra. Min bästa vän John har försökt att ringa mig ikväll men han kommer aldrig fram, och jag blir så ledsen eftersom det inte går. Jag ber om ursäkt till alla som försökt att ringa till mig och inte kommit fram, jag ska lämna in denna telefon med. Det är andra mobilen som verkligen inte fungerar för mig. Jag har sådan otur med det tekniska så det finns inte. Such inte igen känner jag bara.

God natt.

Glad påsk

Nu är det påskafton och allt hihi jag blev väckt av pappa och mamma som kom in med ett påskägg till mig. I ägget fanns det masser med tuggumi och pengar så det var absolut inte fel=) Jag hoppas att alla får en fin påskafton.

image111


Hugo 1 år

Igår firade Hugo ett år på övervåningen så dom hade ordnat ganska mycket där. Jag Carro Lotta och Annie var där. Maria skulle komma men hon valde att sova istället vet inte varför man gör så men hon kasnke var trött. Men men vi andra gick dit vi kom vid halv tio det var inte så mycket folk då. Men framåt elva halv tolv var det ganska mycket ändå som var där. Alla som jobbade hade anordnat lite lekar där man skulle dricka så mycket som möjligt och våran lilla vän M fick i sig ganska mycket och hon van den ena tror jag. Men hon var duktig för så mycket skulle jag absolut inte få i mig alls. Men vi hade jättetrevligt och kvällen i sig vart lyckad, jag tror verkligen att alla hade skit roligt=) Det hade iallafall jag=)

Nu ska jag försöka ta mig upp ur min sköna säng, men jag känner inte för att röra mig många knop idag faktiskt. Jag är så himmla lat idag så jag vet inte hur jag ska kunna komma igång idag, kanske måste ut och springa eller nått i den stilen vad vet jag men nått måste jag göra kan inte ligga här óch lata mig mer nu. Kanske ska kolla om mamma har tråkigt då kan hon följa med mig ut ocg gå kanske eller så måste hon städa vad vet jag, men jag ska se vad hon pysslar med ändå=) Sen får vi se vad som händer idag långfredag ska det inte hända så mycket på ju=)
Ciao

Påskakärringar

Idag är väl dagen då alla ska klä ut sig och springa runt överallt=) Undrar om man får se några söta barn utklädda till påskakärringar eller påskharar. Barnen är väl bara för gulliga när dom springer runt och busar med alla. Jag hoppas att barnen får en toppen dag iallafall.

image110

En mysig fika

Efter jobbet kom Plumm och hämta mig och vi gick till Hugo och åt=) Efter en stund kom boj och Annie och gjorde oss sällskap. Det vart verkligen mycket skratt och håll igång=) Det blir alltid trevligt när man är med vårat kända kompanie=) Vi har alltid mycket att prata om och det blir alltid mycket skratt och det är så skönt att bara få va ibland=)

Lång promenad

Idag ska jag gå e lång promenad hihi det ska faktiskt bli ganska skönt=) Mamma och pappa har åkt till göteborg för att hämta lite grejer till jobbet så jag måste ta mig till jobbet själv. Jag har bestämmt mig för att gå och det ska bli underbart.

Vädret känns lite bättre idag iallafall , kanske kan använda mina mina nya solglasögon hihi Jag hoppas verkligen det för det skulle behövas lite bra väder nu så att humöret kan bli lite bättre. Man blir ju inte så positiv när vädret är grått eller snöigt.

Nu ska jag fixa iordning mih lite och sen är det dags att ge sig av=)
Puss och kram

Snart är det påsk

Gud vad det ska bli mysigt med påsk, jag hoppas verkligen på denna påsken. Middag med familjen plus att mina kusiner kommer hem och jag har inte träffat som sen julafton så det ska bli kul att träffa dom igen. Och när man tänker på påsken så tänker man på påskägg fylda med godis hihi Visst blir man lite sugen när man ser detta lilla ägg=)


image109


Vilken konstig dag

Denna dag har varit ganska jobbig, jag vet inte varför egentligen. Men ibland kan det kasnke var så vad vet jag. Jag har iallafall jobbat och det var mindre lyckat, skit tråkigt inte mycket att göra vilket det var igår med. Men vad ska man göra det är bara att jobba på antar jag.

Efter jobbet så träffade jag min älskade väm plumms. Hjärtat dig har jag mycket att tacka för, du är nog det bästa stödet som jag någonsin haft och du får mig att se på saker på ett annat sätt och det uppskattar jag verkligen. Utan dig hade jag gjort många galna misstag. Så tack plumms för att du är den bästa vännen på jorden.

Lycka till Pillan

Fick veta idag att en vän till mig i Värnamo ska hoppa av, hon läser till behandlingspedagog. Men hon tyckte inte det gav henne så mycket och hon lägntar för mycket hem, så tyvärr kommer hon inte att gå klart med oss. Det kommer bli tomt och jag kommer sakna henne=) Men jag hoppas att det går bra för henne.

image108

Denna dag

Idag är en sånhär dag som man inte vet vad man ska säga om, allt känns bara surt liksom kan inte förklara men det känns så. Det är garanterat detta förbannade väder som man blir ganska ledsen på, nu vill jag ha ljusare tider och varmare dagar jag tror att vi alla behöver det=) Hoppas på att det blir bättre lite längre fram i veckan kanske till påsk=) Man kan ju hoppas iallafall.

Dagen på synsam var väldigt lugn, nästan för lugn. Men det gjorde inte så mycket vi han med att städa i föråden och vi kunde plocka lite med allt som man inte hinner annars och det kan vara ganska nyttigt ibland och få känna att man någon gång är i kapp med allt man faktiskt kanske är efter med=) Så på så sätt var det väldigt bra för oss alla.

Ikväll blir det nog lite film tror jag, men jag undrar vilken jag ska titta på idag, kanske en beck film idag hihi Lite sugen är jag allt på en slapp kväll med lite popcorn och en bra film. Så det får nog bli en skön film kväll. Men nu ska jag först äta säger min lilla mamma så det kanske är bäst att göra det.
Bye

Snö

Hur gick detta till nu då, hur fan kan det snöa jag fattar inget. Jag vill inte ha mer snö nu jag vill ha vår och fint väder. Det är depremerande när man vaknar på morgonen och tittar ut och får se att det snöar det är inte möjligt, such vill inte det. Men vi får hoppas på bättre väder imorgon och till påsk vill vi ha bra väder.

Inatt kollade jag på Wallander bröderna en mycket bra film, det händer ganska mycket hela tiden i filmen och man blir liksom aldrig besviken. Jag gillar den=)

Nu ska jag till jobbet usch känner inte för det idag, känner mest för att ligga i sängen och inte göra nått. Men det tycker inte mamma och pappa att man ska göra så det kanske är bäst att ta sig i kragen och göra något vettigt. Så det blir att jobba i eftermiddag även fast jag inte vill de.

Kvällen blir någ en liten fika med botis hihi det ska bli mysigt. Vi får väl se om hon orkar efter sin träning men det tror jag nog att hon gör!!!

Jaja nu måste jag fixa iordning mig lite och så=)
Ciao

Mysdag med Plumms och Annie

Jag och mamma plockade upp lilla plumm och så pkte vi till shape eftersom att mamma behövde en ny duk till påsken, vi ska ha den traditionella påskmiddagen hemma hos oss iår. Och mina kusiner kommer hem vilket ska bli väldigt trevligt jag har inte träffat dom sen i jul. Så det ska bli underbart=) Mamma hittade någon liten söt historia som säkert blir aldelles perfekt till middagen. Jag hoppas att det bli riktigt bra.

Efter lilla turen till shape blev det maxi, vi behövde mat som vi kunde laga. för mig blev det risnudlar och cornbitar det var väl inte direkt en lyxmiddag men det funkade. Plumms åt veg korvar och grönsaker vilket såg betydligt godare ut måste jag säga hade helst sett att jag med kunde få ät det, men som alla vet så skulle nog inte det bli så bra=) Men det vart en mycket trevlig middag, och det smakar alltid bra när man är med sina nära=)

Efter en stund dök Annie upp på cykel vilket var mycket bra gjort av henne=) Vi satt och prata en massor med saker både jobbiga och mindre jobbiga, men trevligt hade vi och det är huvudsaken i allt=) Vi kollade på Wallander en mycket bra film, jag gillar Wallander väldigt mycket. Filmen har jag sett några gånger men det gör verkligen inget för dom är värda att ses om och om igen.

När jag kom hem hade pappa kopplat in min tv och fixat min dvd så nu kan jag ligga i mitt rum och kolla på alla mina filmer hihi mycket bra. Kan nog kanske inte bli bättre just nu. Jag tror att jag ska krypa ner i sängen och kolla på en till Wallander när jag ändå är i farten, som sagt man kan inte få för mycket av det=) Men undra vilken jag ska titta på inget lätt val, ska fundera medans jag ska göra mig iordning tror jag. Film blir det iallafall. Ni ska få en update imorgon om vilken jag så=)
Sov gott och dröm sött!


Hero

Ja det kunde väl inte blivit så mycket bättre tror jag=) Hon var absolut en favorit så, nu hoppas vi att det går hela vägen. Men det var ganska spännande igår och man blir ju nervös när alla ska säga sina röster hihi Men det vart bara så bra=) Jag gillar låten och jag tycker att Charlotte gjorde ett fantastiskt jobb igår hon var verkligen värd att ta hem sergern. 


                                                                                 

Praktiken slut

Nu har jag gjort klart min praktik. Sista dagen vart ganska bra tror jag, vi hade fotboll i borensberg så vi fick åka in med nio lag så bussen fick åka två vändor. Så innan vi hade kommit in vart det lite att pussla med, men när alla väl var inne så drog det igång=) Vi stod med alkoblås och vi fick slänga ut några från motala, för det känndes lång väg att dom ahde druckit och våra mätare lyste rött=) Men men så är det dom vart inte glada men vi kan inte släppa in dom när dom är onyktra. Förutom det så gick nog cupen ganska bra tror jag=) Men jag var riktigt trött när jag kom hem.

Nu ska jag duscha och göra mig iordning för jag ska träffa plumms i stna=)
Puss och kram

Sista dagen praktiken

Nu är det sista dagen för mig på praktiken det känns faktiskt ganska tråkigt för jag trivs verkligen där, men visst det ska bli skönt med. För vissa dagar är ju våra barna och ungdomar inte roliga att ha och göra med=) Men jag kommer absolut att sakna alla. Men jag är glad att jag fått fem veckor med dom iallafall för man har lärt sig väldigt mycket och man ser ganska mycket saker på ett annat sätt än när man läser om det i skolböckerna. Praktik är väldigt nyttigt för oss, man kommer till insikt med väldigt mycket=) Och jag tycker det känns bra när man får ut så mycket av praktiken. Jag är glad att jag valde att vara här i fem veckor=)

Nu ska jag fixa iordnong mig för att åka iväg på fotboll i borensberg hihi Hur ska detta gå för mig=)
Puss och kram

Förkyld

Usch och fy nu börjar jag att känna mig förkyld inte roligt. Man känner sig liksom lite hänig och trötter över huvudtaget. Men men inget att göra åt, det är inget man kan stanna hemma för och ligga kvar i sängen för, det är bara att upp och hoppa=) Men det är helt okej för mig eftersom att jag inte gillar att ligga hemma.

Nu är det dags att ge sig iväg til praktiken, undra vad som händer idag. Man kan ju hoppas att våra söta ungdomar håller sig lite ligna idag, för idag har jag ingen lust med världens liv=)
Bye

En mysig dag

Idag blev det en mysdag med Annie och Frida vilket var mycket trevligt. Vi har bara slappat hela dagen. Vi kollade på skräckfilm och självklart har jag glömt vad den heter, men den var förbannat bra. Jag vart faktiskt jätte rädd när jag kollade på den, så man måste nog säga att den var bra eftersom att vi blev lite smått rädda allihoppa=) Men det är ju så en äkta skräckfilm ska vara hihi Så jag ska ta reda på vad den heter så att alla kan kolla på den=)
Ciao

Wallander mastermind

Kvällens Wallander film är alltså mastermind den är grymt bra. Jag tycker och hoppas att alla kommer att titta på den, för jag kan nästan säga att det är en av dom bästa som gjorts tror jag. Så sett er framför tvn klockan nio och kolla på Wallander=)

image101          image102        image103

Melodifestivalen

Jag satt hemma hos annie och kollade på festivalen det var mycket trevligt. Men vad var det som hände egentligen hur kunde det gå på detta sättet då. Varför röstade inte folket på Carola och Andreas varför fick dom inte en chans. Jag röstade iallafall, jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att det gick som det gick för dom.

Efter festivalen vart det harry´s och det vart faktiskt riktigt roligt, jag dansade i stort sätt hrla kvällen med Carro och Boj, Annie fick vi upp en gång på dansgolvet precis innan vi skulle gå men det var kul att hon dansade någon gång iallafall. Kvällen vart lyckade och jag hade jätte trevligt. Mycket folk var det och bandet som spelade var helt okej denna gång faktiskt. Dom spelade mycket gamla godingar och det gillar jag=)

image99               image100


ikväll gäller det

Ja ikväll är det andra chansen och d gäller det. Jag hoppas Carola och Andreas har stödet med sig inför kvällen, men man vet aldrig. Jag säger bara ge dom en chans=) E-type och the pudels tycker jag nog också om så jag hoppas lite på dom med tror jag=) Det skulle vara kul att se dom i melodifestivalen i globen med hihi Men först och främst hoppas jag att Carola och Andreas har en lite chans iallafall=) Lycka till inför kvällen.


image97

image98

Jaha snart jobba

Nu ska jag snart jobba på synsam vilket jag inte har gjort på ganska länge känns det som iallafall. Hoppas att det är ganska lugnt idag jag orkar inte med massor med stress i dag.

Efter jobbet ska jag mysa med mina sötisar John och Annie. Det ska bli trevligt, hoppas på lite lets dance eller så ska det låta hihi nått av det kanske det blir.

Senare inatt eller kväll blir det bolaget med mins kollegor hoppas det blir trevligt med. PMS spelar så det kan nog bli livi lådan haha

Nu ska jag rusa iväg.
Ciao

Hemma på lunch

Ja idag blev det att åka hem på lunchen, hmm det är nog första gången jag gör det under praktiken men men det kan vara skönt det med.

Jag sitter här och lyssnar på mina favoriter inför melodifestivalen. Jag undrar vem som kommer ta hem allt denna gång. Jag hoppas bara Carola och Andreas tar sig vidare på lördag, låten är faktiskt bra om man ger den e ärlig chans och lyssnar på den.  Snälla låt dom klarar detta nu=)

Av dom som är vidare har jag fyra favoriter tror jag. Sanna, BWO, Frida och Charlotte jag gillar alla deras låtar. Och alla fyra har så olika typ av låtar så det kan nog bli spännande. Men jag hoppas på någon av dessa och om Carola och Andreas går vidare så är dom också en favorit=)


image92    image93

image94    image95

   


Sista praktikdag denna vecka

Jaha då var snart denna vecka klar då. Jag kör sista praktikdagen idag, men imorgon blir det en sväng på sysam på eftermiddagen.

Idag har vi rastverksamheten mellan halv tio och tio med mellanstadiets 6:or det kan bli ganska roligt. Brukar bli ganska mycket innebandy då men det är alltid kul att se på. För spela med dom göra jag helst inte igen för dom kör så förbannat hårt.

Senare under eftermiddagen blir det hela mellanstadiet och då blir det fotboll kan jag tänka mig. Dom har ju lite olika turneringar och jag har för mig att det var fotboll idag. Hoppas inte personallaget ska spela=) Men dom kanske är lite mer försiktiga i fotboll än i innebandy , men det är nog knappast troligt=)

Nu ska jag och pappa åka iväg.
Bye

Laserdome

Vilket spel det är eller vad man nu ska kalla det för. Vi spelade ju igår med det vinnande fotbollslaget. Vi delade in oss i lag och det blev jag, Jim, Peller och en av ungdomarna som spelade med oss. Men dom vart ju precis vilda där inne, vi höll oss i ett av rummen och skyddade varandra det var liksom våran taktik men tro det eller ej vi van inte ändå. Vi kom som lag på andra plats och som person kom jag sist. Jag vart träffad mest och träffade dom andra minst. Men jag kan inte sånnt spel och jag han aldrig träffa någon för alla träffa mig först=) Men vi hade väldigt roligt iallafall så det känndes väl helt okej.

Nu ska jag fixa lite mat snart sen är det bara att ge sig iväg till praktiken igen. Det är ju min näst sista dag idag=)
Puss och kram

Vilken skön morgon

Dagen började med att jag gick upp vid halv elva underbart att sova ut lite=) Sen vart det lite frukost vid tvn idag, jag kännde för att mysa lite grann innan jag skulle börja göra mig iordning. Det var verkligen skönt att bara sitta där i soffan och äta lite.

Sen blev det att städa för mitt rum var ganska dammigt så det började bli dags för lite städning. Det är ju mindre roligt med ett måste hihi. Sen blev det att slänga i en tvätt i maskinen.

Duschen väntade på mig när jag var klar med allt detta, för nu var det dags att komma i form inför praktiken=) Och idag ska jag spela laserdome med de laget som van på fotbollsnatta=) Herregud jag kan se mig själv springa omkring som en stolle där inne och inte veta rikigt var jag ska ta vägen haha men det blir nog kul får vi hoppas.

Nu ska jag fixa maten till mig och mamma=) Eller rättare sagt ställa fram den.
Ha en toppen dag!

Trötter

Vet inte vad det är med mig idag, jag har varit så himmla trött hela dagen. Men jag har sovit bra inatt så jag kan inte fatta, men det kanske är detta tråkiga väder eller något sånnt=)

Jag jobbade eftermiddag idag och först hade vi mellanstadiet där och vi spelade innebandy. Och idag hade vi personal lag så jag var tvungen att spel, men tro det eller ej jag gjorde faktiskt ett mål vilket aldrig har hänt förut. Men det var faktiskt ganska roligt, men gud vad vissa ungar spelar hårt. Jag kommer få ett blåmärke på mitt ben. Men men man kanske får räkna med sånnt.

På kvällen hade vi tjejkväll och en tjej från oriflame kom dit och visade sina produkter. Hon sminkade även en av tjejerna vilket var roligt att se, det känndes som många av tjejerna uppskatta denna kväll. Efter fick alla prova att sminka varandra och man kunde även beställa vissa produkter av henne. Vi hade även lite disco där tjejerna fick prova på att vara dj, det tyckte dom var mycket roligt det syntes på dom, det är mest killar som är dj så det var kul att alla våra tjejer fick vara det för en kväll. Hela kvällen vart riktigt mysig och tjejigt.

Nu ska jag äta lite och sen blir det nog att plugga, inte roligt med ett måste=)

110 års kalas

Farmors syster fyllde 70 och hennes dotter blev 40 så dom satte ihop det till en stor fest. Alla var verkligen där och det var bara så jävla roligt att träffa alla igen, herregud vilket drag det var på det redan från början. Men så är det ofta när alla träffas igen, men det var så roligt att träffa dom igen. Jag sjöng för Monica och det belv fångad av en stormvind och pappas kusin Ing-Marie var fläkten så hon stod och blåste mig i håret och i ansiktet, jösses vad roligt det var. Jag kunde knappt sjunga eftersom jag skratta åt henne för hon är ju bara så förbannat rolig och galen, men det är det som är det bästa med henne. Ing-Marie vilken pärla du är=)
Monica och Gittan jag hoppas ni fick en fantastisk kväll med många skratt=) för roligt det hade vi allihoppa =) GRATTIS!

Efter festen följde jag men Maria in till stan och hon ville gå till harry´s men det ångrar jag att jag gick med på, för jag hade verkligen inte roligt alls. Det var bara mycket folk och Maria försvann det var bara en stor miss, men det var ändå kul att träffa alla.

Puss och kram

Hugo

Det vart hugo igår kväll med mina söta vänner John, Carro och Maria det var mycket trrevligt. Det har nog aldrig varit så mycket folk på hugo som det var igår men det var ju kul att det kommer mycket folk någon gång hihi Men vad vissa människor var i gasen då. Det var även kul att se lite gamla bekanta också. Vi träffade Jimmy som jag inte har träffat på år och dagar, jag vet inte när jag såg honom sist. Det var roligt att se att han måsse bra och prata lite med honom om livet. Men vad roligt det är näe någon kommer ut från toaletten och har trampat i toapapper som fastnat under skon, jag skrattar lite mycket varje gång. Jag kan inte låta bli men det ser så roligt ut. Kvällen vart verkligen trevlig och det var mysigt att gå ut vi tillsammans igen. Jag hoppas det blir snart igen=)

Nu ska jag göra mig iordning för snart är det dags att bege sig iväg på 110 års fest i Jönköping. Jag hoppas på en trevligt=)
Puss och kram