Måndag

Usch måndag igen inget kul alls känner jag. Måndagar är så sega så man blir ju knäpp efter ett tag=) Idag ska jag vara på synsam och bara färga linser för tessan är i Frankrike med nån leverantör till oss, så hon behövde tydligen lite hjälp med det. Jag skulle vartit ledig annars eftersom det är valborgsmässoafton och vi skulle bara ha ca fem barn idag. Men nu är ju jag så snäll så jag går in och jobbar ändå=) Men men vad ska man göra det är kanske bättre att man gör det än sover bort halva dagen vad vet jag. Ikväll ska vi kanske grilla vid varamon med i varamon, vi får väl se hur det blir=) Berättar senare om vad som händer ikväll=)

Nej nu måste jag göra klart här innan det är dags att rusa iväg till jobbet!
Bye


Rydell och Quick=)

Kvällen började hemma hos Carro och Jimmy på med lite förfest. Dennis och Krojman hade med sig en kareoke maskin så vi satt och sjöng lite grann. Botis var nog hetast med att sjunga, först vägrade hon sen kom hon allt igång och sjöng. Uhlwan sjöng med rätt mycket så det var väl dom två som var mest heta på gröten när det handlade om sången=) Senare drod vi vidare till Harry´s jösses vad med folk det var där inne helt otroligt att det går in så mycket. Vid tolv började Rydell och Quick spela å herregud vad bra dom är, helt otroligt bra. Jag, Carrooch Botis stod typ längst fram och det kan jag lova att jag aldrig mera kommer göra för fy vad sönder trampad jag blev. Alla äldre män som hade druckit vart ju som tokiga på dansgolvet dom bara hoppade och kring och ramlade hela tiden. Jag som är ganska kort och inte så stark klarade ju knappt av att hålla balansen där inne man flög lixom som en liten vante ibland. Alla hoppade på mina fötter dom knuffade så mycket så man ramlade ju nästan ner på golvet. Det var så trångt där inne så det var helt otroligt, men Rydell och Quick dom är ju underbara och dom drara en massa människor. Harry´s tjänar nog rätt bra när dom tar in bandet=) Kvällen var lyckad och vi hade verkligen jättekul. Jag kan dock knappt stå på vänster foten idag men det var nog värt det lite grann iallafall.

Men vi får ju snart se dom igen för dom ska ju spela på vätterfestivalen=) Och då ska jag verkligen vara där, men jag ska inte stå längst fram då=)

Ledig dag

Igår hade jag en ledig dag=) Det var så behövligt måste jag nog säga, det var så skönt. Jag var med Botis på maxi för att handla lite grann vilket var ganska nödvändigt. Sen drog vi ner till stan för att Botis behövde en ny out fit till ikväll nä vi ska på Rydell ocg Quick. Hon hittade en skit snygg rosa klänning som jag verkligen hoppas att hon tar på sig nu och ett par ganska snygga pumps som hon tyckte att hon skulle ha.

Senare på kvällen så insåg vi att vi inte bara ville sitta hemma så vi drog en sväng till Hugo med Uhlwan och tog en cider. Vid elva ville Botis och Uhlwan dra vidare till Harry´s för att festa lite men jag insåg att jag hellre ville gå hem så jag gick hem och la mig. Det var faktiskt riktigt skönt att gå hem tidigt och sova. För jag skulle ju jobba=)

Idag hade vi vårfesten i stan och vi på synsam hade en leverantör där som visade Gucci och YSLs nya kollektion och så hade vi 30 procent på bågen så det var fullt ös. Men jag tyckte inte att solglasögonen var så anorlunda mot allt annat som redan fanns tyvärr så visningen var väl sådär måste jag nog säga. Men det var kul att få se. På torget hade dom Jimmy Jansson, Anna Book, Sara Dawn Finer, Sebastian Karlsson och Elin Lanto så det var mycket folk på stan för att lyssna på dom med. Dom signerade ju sina nya singlar med så kön dit var hur lång som helst=) Men det är ju kul för dom att det blir folk och det är kul när det händer nått annat i stan med=)

Nej nu måste jag verkligen göra mig iordning för ikväll=)
Hoppas många kommer ikväll och lyssnar på Rydell och Quick!

Bye bye

Mobilen=)

Idag var jag inne på the phonehouse för och kolla varför dom inte har hört av sig till mig. Jag lämnade in den igen för en vecka sen för att den inte funkar som den ska och då sa en av killarna att dom skulle ring till nokia och kolla med dom vad som skulle hända eftersom det har varit så mycket strul med den. När jag kom in där så hade dom ju givetvis inte ringt till nokia då blev jag riktigt sur på dom. Men butikschefen gick direkt in på datorn och kollade vad som höll på att hända med min telefon, han tyckte det var pinsamt att dom inte hade fixat det till mig som dom lovade. Men det stod iallafall att jag skulle få en ny telefon nu och att dom bara väntade på att den skulle komma fram till butiken och det känndes så bra bara=) Jag blev så glad eftersom att det händer nått nu, och att dom försöker lösa det på bästa möjliga sätt för mig nu, det är ju bara synd att det hela tiden ska ta sån tid innan det händer saker. Men nu hoppas jag att den andra telefonen kommer snart.

Jaja nu måste jag ringa Boj och kolla vart hon tagit vägen någonstans. Vi ska ju vidare till maxi, sen blir det nog en tripp till stan kan jag tänka mig!

Hejdå sålänge=)


Ming ding ding

Där har jag och plumms precis varit och ätit mycket gott var det=) Jag åt kyckling curry och plumms åt wokgrönsaker i sötsur sås, det var hur gott som helst. Dom är ju så roliga där " vill ni ha mera lis" haha skit kul, det frågar dom oss alltid. Det var mysigt att bara sitta där med plumms en stund och bara prata=) Nu ska jag göra iordning lite innan efterlyst som är om en timma.

Hade så bra=)

Schlager fest

Ja det hade gallerian igår hur kul som helst. Alla som jobbar i gallerian var bjudna men alla kom inte och det brukar ju bli så, men vi var runt 85 personer ändå så det var helt klart väldigt lyckat. Först minglade vi runt utanför Brio, och vi fick öl, vin eller cider. Under minglet tackade vi av Krobbe som varit ordförnade i gallerian så länge jag kan minas, det kommer bli tråkigt utan honom men men han ville inte mer och det kan man förstå. Efter det gick vi ner till folketshus där det var uppdukat till buffé hur god som helst tycker jag. Under tiden så underhöll revyn oss riktigt trevligt faktiskt. Dom hade lite tävlingar och så sjöng dom massor olika schlager och dom var utklädda så gott som det gick, det var så himmla roligt faktiskt=) Sen vart det lite kareoke men den var väl sådär, ingen från synsam sjöng, det var mycket trevligare när dom höll i unerhållningen det vart lixom riktigt drag på det så man ville inte riktigt att dom skulle ha slutat, men dom ville väl ha kväll dom med=) Jag hoppas verkligen att vi gör om detta snart igen för ddet var verkligen så kul!!!

 Revy gänget

 Alla dansade

 Två från revy gänget

 När bild på mig

Otur

Ja det har jag verkligen. När jag satt på min ballkong och fika och solade så helt plötsligt gled min hemtelefon iväg och ner på Malins ballkong. Jag sprang ner och bankade på men givetvis så var människan inte hemma, jag blir så trött på mig själv ibland. Jaja  inget att göra åt den får väl ligga där tills hon får för sig att komma hem.

Klippning=)

Nu har jag kommit hem från klippningen hos Sandra=) Det syns inte så mycket för jag toppade bara håret. Men det var skönt att få lite ordning på ruffset hihi
Här kommer några bilder på hur det ser ut=)

          



Ledig dag

Ja det var skönt att ha det måste jag säga. Så idag har jag varit lite på stan och tittat runt lite med mamma, sen åkte jag upp till Lovisa och vi åt mat och kollade på film mycket trevligt. Vi kollade på "wallander mörkret" skit bra verkligen. Sen satt vi mest och prata skit det var jättetrevligt måste jag säga. Sen gjorde jag och Lovisa sällskap till stan för båda skulle på möten fast på olika=) Vi hade kvällsmöte med synsam mycket tråkigt men det är väl ett måste antar jag eftersom vi har möten så ofta.

Men nu ska jag hoppa ner i sängen och sova för ajg öppnar på dagis imorgon=)

Titanic

Tittade jag och Lotten på igår kväll, den är ju bara så bra men väldigt hemsk med. Leonardo Dicaprio är ju hur bra som helst och han är rolig hela tiden. Det jag bli väldigt upprörd över i filmen är när dom ska fylla livbåtarna. Man kan fylla en båt med 65 personer och det är ju ganska många tycker jag, men i filmen så fylls inte båtarna till hälften viss är det vara 12 personer i ochd et är ju fruktansvärt, man låter människor dö, och det är skamligt hur man kan göra så. Hade dom fyllt båtarna fullt med folk så hade så många fler människor blivit räddade. Sen när alla ligger och skriker på hjälp i vattnet så är det bara en båt som vänder tillbaka för att plocka upp människor och det är gräsligt tycker jag. Hur kan man bara sitte i sina båtar och se på hur folk fryser i hjäl en efter en och inte känna det minsta med dom. Det är helt otroligt för mig att ingen i stortsätt ville vända tillbaka eller att vakterna fyllde båtarna från början. 1500 människor dog den natten fast man kunde ha räddat hur många fler som helst. Det gör mig så irriterad när jag ser filmen. Men annars tycker jag att filmen är riktigt bra men jag blir ju så rörd när Rose springer till Jake och hjälper honom och när hon hoppar ur livbåten för "hoppar du så hoppar jag" det är ju bara så gulligt, det måste vara kärlek=) Sen gråter man ju en skvätt när Jake försvinner ner i vattnet. Jag tycker om denna film men den är lite lång men väldigt bra=) 

Min mobil

Den har varit inlämnad typ fem gånger nu eller nått jag är så trött på det. Jag vill verkligen kunna använda den ju. Jag hämtade den i tisdags och jag fick lämna tillbaka den igen i torsdags jag är så less på detta, varje gång den har varit inlämnad får jag tillbaka den likadan och den här gången var det mer fel på den när jag fick den. Varför kan den inte bara hålla och vara bra, jag har knappt använt den dom senaste månaderna för den har ju som sagt bara varit på lagning hela tiden. Som tur är så får jag låna en mobil av plumms just nu, och den telefonen älskar jag, den är skit bra. Så det är ju skit bra att jag kan ha hans ena sålänge medans jag väntar på den adra igen.....menmen det kanske blir bra denna gång som jag får den, man kan ju alltid hoppas på det iallafall. Jag fattar bara inte att saker inte kan hålla, jag menar en telefon ska väl hålla. Jag vet inte riktigt vad dom gör när dom ska laga eftersom den är i sämre skick efteråt än innan. Jaja jag hoppas på att det går bra denna gång=)



 saknar min lilla telefon=)


Nu måste jag snart göra mig iordning, för idag är det kalas för min farbror och min ena kusin så vi ska dit och käka lite och så. Hoppas det blir trevligt!

Myskväll=)

Ja myskväll hade vi igår mycket trevligt. Vi satta hemma hos Annie och Lovisa dom hade lagat jättegod mat tíll oss och så kollade vi på film "sällskapsresan" Hur bra som helst jag bara älskar dom filmerna dom är så roliga! Sen satta vi bara och prata hela natten, det var verkligen en myskväll=)


Väskan och skorna

Här är bilden på väskan och skorna som jag fick av plumms igår=)
Visst är dom fina!!


image12

Synsam

Japp då var man klar för en ny dag på jobbet, men idag är det synsam som gäller hmmm inte så kul men det ska nog gå bra=) Idag skiner ju solen med jippi så vi kan hoppas att det finns några som vill kolla lite på solglasögon idag. Men vi få väl se hur många som vill besöka stan i dag=) Ikväll blir det nog lugnt för min del tror jag, jag är så trött så=)

Nej nu är det bäst att jag ger mig av så att jag inte kommer försent till jobbet!
Hörs senare kanske!

Trevligt kväll på Hugo

Det blev en jättetrevlig kväll på Hugo med plumms=) Vi var där och åt mat, det var helt underbart gott. Jag åt kycklingspett med ris och sallad, plumms åt vegitarisk burgare med pommes. Det var så mysigt vi satt och bara små prata det var längesen vi gjorde det, så det känndes så bra=) Efter gick vi hem till plumms där jag fick ett par skor och en väska jättefint var det och jag blev så glad. Det kommer en bild på det imorgon!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova!
Godnatt och sov så gott=)


Vårdcentralen

Japp då hade man gjort det imorse med då=) Jag fick masser med ny medecin. Jag tycker inte om att ta dessa men jag blir så mycket bättre om jag tar den, så det är ju lite positivt med=)

Efter vårdcentralen fick jag träffa John en liten stund, vi tog en lunch på Hugo mycket gott var det=) Vi åt buffé båda två sen gick vi en lite runda på stan och så hämtade vi min cykel som varit inlämnad. Så nu äntligen har jag en cykel=) Jag behöver en fast det inte är så roligt att cykla!
Eftermiddagen har jag spenderat på dagis det var mycket kul men vilket liv dom små liven kan föra ibland=) Man är ju helt slut när man kommer därifrån. Men dom är ju så söta dom små liven=)

Nu är det bäst att jag kilar iväg för jag ska iväg och träffa Annie en stund idag det ska bli mycket trevligt=)

Pollen

Jag hatar pollen det kliar överallt och man bara nyser. Det finns inget jobbigare när våren kommer för då kommer den här jäkla pollenallergin inget roligt alls. Jag och mamma ska till vårdcentralen snart och kolla om jag kan få sprutan som jag brukar få=) Jag hoppas verkligen att jag får den nu för detta nysandet och kliandet går ju inte. Jag kommer ju snart inte kunna gå ut om det fortsätter såhär ju=) Men men hoppas på sprutan så lugnar allt ner sig och jag kan andas ordentligt igen=)

Film dag

Ja då fick man en dag hemma inget kul alls. Det ända man kan göra är att ligga i soffan och bara kolla på film. Det blir ju absolut flest Beck alltså för det finns ju inga bättre filmer....eller ji Wallander är ju faktiskt också bra så det bli väl dom två först iallafall. Men det blir rätt så långtråkigt att bara sitta här hemma men vad ska man göra då när man är sjuk lixom, och det var ju inte så värst längesen som ajg var sjuk. Men det blir väl så ibland antar jag=)  Men det är faktiskt lite skönt med att ta det lugnt ett par dagar med så man kommer igång ordentligt igen. För jobba det vill jag ju och då vill jag ju orka med det helt fullt lixom=)

Hoppas att alla andra har haft en toppen dag=)
Kram så länge=)

Vänner

Ja hur ska en bra vän vara=)
Jag tycker att en vän alltid ska finnas där vad som än händer, en vän ska stötta i vått och tort. En riktig vän vänder aldrig ryggen till dig.
Jag har min bästis som har stötat mig i allt och han har alltid funnits där, han har lätt mig in på rätt spår. Han har alltid sett mig för vad jag är! Vill bara tacka dig för allt du har gjort och för att du är den du är=)
Älskar dig plumms=)

image11

Är sommaren här

Ja det kan man verkligen undra vädret är ju på topp. Det är helt underbart med denna värme och det är skönt att slippa alla hemska kläder. Idag satt jag och Pia en stund på torget och bara solade det var helt underbart och varmt solen tog verkligen på oss där vi satt. Jag hoppas verkligen att det håller i sig nu så vi kan vara ute i solen och bara njuta av värmen=)
Nu på kvällen har jag och Carro  kollat på en film som hette Hunting den var helt okej men lite konstig, men det var trevligt det med=)

Jag hoppas verkligen att alla ni andra har haft en underbar dag i solen=)
Kram kram!




Harry´s

Japp lördag igen och en kväll på Harry´s med John, Carro och Botis mycket trevligt=)
Det kom fram folk hela tiden till oss, jag tror inte vi satt själva någon gång under hela kvällen.
Först kom P och F mycket goa tjejer som alltid är lika glada och fulla=)
Sen hade vi en kille som carro och John känner tror jag som satt med oss han är lite underligg tycer jag nog men han var trevlig.
Efter ett tag kom P, M, S och M och pratade en stund men dom tyckte att det var alldeles för lite folk vilket jag verkligen kan hålla med om. Det var några av alla vi träffade.
Dom hade även ett live band i kväll men dom var ju kassa tycker jag, dom spelade för högt för inne harry´s plus att alla låtar dom spelade var typ så rockiga så det gick lixom inte att vara där för man vart ju nästan döv. 
Kvällen var helt okej men för lite folk för en lördag tycker jag nog=)

Hoppas alla andra haft en trevlig kväll!
Kram kram 

Hugo

Japp hela kvällen slutade på Hugo. Mycket trevligt var det, men väldigt mycket konstigt folk.
Modellen var helt galen hon var på allt och alla, hon hade hela tiden en ny kille och dansade med och hon var full som vanligt. Jag tycker den människan är väldigt skumm. Hon är alltid lika full och hon stötter på allt jag tycker mest hon är pinsam. Sne kom M och ocså var skit full och ville dansa med J tillslut fick han med honom upp på dansgolvet och dom dansade för fullt, men M är extremt jobbig när han blir sån. Sen kom ju lilla R och han dansade själv som alltid annars han hade en lite v'n med sig men han satt mest i ett hörn och tittade på, han såg inte så road ut där han satt. Helt plötsligt försvann han vän och R vart kvar helt själv men han brukar ju oftast vara själv verkar det som. R är också en knepig människa. P och D var på Hugo med och dom är alltid lika mysiga båda två men rubda om fötterna det var dom så jag undrara hur det har gått på jobbet idag=)
Kvällen var mycket trevligt och det var mycket kul att kolla på folk coh deras olika stilar!

Hoppas att alla ni andra hade en trevlig kväll=)
Kram på er!!

Fredag igen

Då var det fredag igen det är skönt faktiskt behöver helg nu känner jag!
Kvällen blir först lite vin med min kära plumms och lilla botis det ska bli trevligt. Sen blir det nog en sväng till hugo tror jag, det brukar ju sluta där hihi men det är skönt att bara sitta och prata lite skit och även kanske dansa lite för dom har ju dansgolv nu vilket jag tror dom tjänar på=) Jag hoppas det funkar för dom det behövs någon förändring i denna stad. Jag hoppas verkligen det blir en bra kväll.
Hoppas ni andra får en bra kväll=)

Kycklingar

Har man dom som husdjur i vardagen? Jag vet inte om jag tycker det. Dom som bor på landet kan jag absolut förstå att dom har kycklingar och höns och sånnt men inte dom som bor i stan. Jag har en kollega som har två stycken hemma som husdjur och dom är verkligen jättesöta och hon visade alla barn dom små liven och alla tyckte om dom. Men jag vet inte om jag tror att det funkar att ha dom i stan, jag hoppas verkligen för hennes skull för hon älskar dom små liven mer än nått. Så jag hoppas dom klarar av stan lixom så det inte blir för mycket för dom=) Men söta det var dom, men jag skulle inte vilja han  dom själv. Men hon som har dom är en helt fantastisk människa och den största djur vän så dom kommer bli bortskämmda ordentligt Rut och Knut som dom nu heter. Jag tycker hon är snäll som tar hand om dom och jag vill och hoppas verkligen att det bli bra för henne och dom=) Men som sagt det finns ingen större djur vän än henne så det blir nog säkert jättebra tror jag=)


                                                                                                image8

Jösses

JA det är det ända jag kan säga idag tror jag. Jag vart ensam idag med fjorton barn på em det var rätt tufft måste jag säga! Men som tur var fick jag hjälp av en annan avdelning och tur var väl det. Man blir väldigt nervös när man står där själv med alla, lixom om det händer nått så är det ju absolut inte så kul. Men vi var ute hela dagen och det var även dom andra avdelningarna så då kan man ju hjälpas åt och tur var väl det.

Sen fick jag ett jättefint mms av plumms där jag fick se hunden som hans föräldrar har köpt.
Den var bara så söt jag är faktiskt lite avundsjuk på dom jag skulle också vilja ha en så fin och söt vove, men jag skulle nog inte klara av att ta hand om en hund själv men jag skulle vilja, Man kanske kan fixa en hund lite senare i livet=) Man kan ju alltid hoppas på det.

Hoppas alla andras dag varit toppen!
Kram på er=)

Hannibal

Japp det blev det. Å herregud säger jag bara den var vidrig men ändå bra lixom. Det var jag Danne och Maja som såg den dom andra vågade inte. Mamma sa att hon skulle få mardrömmar av det och jag tror henne för hon kan ju knappt se Beck så!!!

Det som var bra med filmen var att man fick en förklaring till vad som hade hänt när han var liten och allt som han hade gått igenom. Den var väldigt bra gjord och efter filmen förstår man varför han blev som han blev efter allt som hänt och allt han vart med om.
Jag tycker verkligen att man ska se den om man har sett dom andra Hannibal för man förstår mycket bättre varför han gör som han gör och varför han är psyko!

image6                                                 image7

Vilken dag=)

Idag har barnen varit helt galna, det fanns inte nått lugn i dom alls! Men efter lover kan man väl kanske förstå dom eftersom dom inte träffats på länge så dom har ju masser att berätta för varandra. Men det blir ju så fullt ös lixom och det är lite mycket kännde jag....men det är ju samtidigt så himmla mysigt att träffa dom igen=)

Nu ska jag göra mig iordning för vi på synsam ska på after work och gå på bio=)
Jag kan bara inte bestämma mig för vilken jag vill se. Dom man kan välja på är music and lyric eller Hannibal.
För mig blir det nog Hannibal tror jag för jag gillar ju när det händer lite så jag hoppas att det finns fler som vill gå på den=)

Men jag skriver när jag kommer hem och berättar vad jag sett för någon=)
Kram på er så länge!

Ute på vift

Japp idag har jag varit ute kört med pappa=) Det gick ganska bra idag, det var inte min bästa dag på vägen men så kanske det ska vara ibland.
Vi körde upp till Bondebacka och ut till borenshult och sen tillbaka. Det är ju skit kul att köra men ibland är det svårt att hålla koll på allt som rör sig. Fan det är ju både andra bilar, folk som cyklar och går, det är inte lätt att vara med på allt! Men man lär sig väl det med när man är riktigt van=)
Men roligt att köra det är det verkligen!

När vi hade kört klart så åkte vi hem till mamma som hade lagat mat till oss, köttfärsås och ris. Det var mycket gott och det behövdes mat i magen!

Hoppas alla andra haft en trevlig dag!
Kram

Saknar mina söta elefanter

Ja när man tittar tillbaka på alla bilder så längtar man verkligen, skulle kunna åka dit imorgon om det hade funkat=) Det är ett lite paradis där och jag skulle verkligen vilja bo där tror jag och jobba med alla söta elefanter!
Jag tycker dom är så otroligt fina och jag är lite beundrad av dom, skulle verkligen vilja ha en egen!



  Lilla bebisen






  Våran lilla ridtur









  Efter turen

Baolaget

Middagen var helt underbart god. Mamma hade verkligen lagat mycket mat och speciell till mig så det var bara så bra och gptt.
Efter middagen drog jag till C där vi satt och drack lite vin ich pratade och efter en stund kom B upp och prata och drack med! Sen blev det vidare till bolaget där vi möte upp A, L och I! Pms spelade hela kvällen dom var klockrena. C och B var på Hugo hela kvällen så jag såg inte så mycket av dom. Men jag A, L och I dansade och sjöng hela kvällen. Allt vart lyckat och kul känner jag men jag är lite väl seg i dag kan jag lova!
Hoppas alla andra hade en glad påsk!!

Påskafton

Japp påskafton och allt hihi det blir nog en kul dag=)
Det är snart dags att dra till mor och far och äta påskmiddad med några fler från släkten det ska bli gött med lite mat. Sen blir det utgång till hugo och bolaget tror jag!!!!!
Berättar om kvällen senare=)

GLAD PÅSK på er alla!!


Långfredag

Det vart en middag med pappa, mamma, bror och mormor på bella notté helt fantastiskt gott=)
Till förrätt blev det lax mmm och till varmrätt blev det fläskfilé med klyft potatis helt underbart. Det är verkligen hur god mat som helst där!!!!
Sen fick jag jättefina påskpresenter av dom.....av mormor fick jag underkläder skit söta och av mamma och pappa fick jag en klänning, ett par röda leggings och ett rött linne och en jättefin påskblomma. Allt var jättefint.

Efter maten blev det en myskväll hos A och L vi tttade på sista "så ska det låta" bästa programmet som finns och nu är det tyvärr slut för denna gång=(  Sen tittade vi på "Göta kanal 2" den är ju bara så rolig så det är inte sant!!
Jag skrattar i nästan hela filmen hihi

Jaja nu är det dags att krypa till sängs!
Natti och sov så gott=)


Torsdag kväll

Ja min lilla John kom till mig med ett jättestort påskägg med massor med bra grejer och jag blev så himmla glad, det var så bra grejer och sånnt som jag verkligen behöver. Men min plumms vet precis vad det är som är bra för mig och det är så bra att jag har honom, det var det finnaste jag fått på länge=) Tack plumms det var så underbart och jag blev verkligen jätteglad!!!!

Senare gick jag och C upp til A och L och drack lite vin och bara prata skit det var jättemysigt. Men vid elva bar det ner till stan till bolaget där Bingo höll hus, det är en mycket knepig människa måste jag säga men roligt det hade vi! Jag och L dansade hela kvällen och vi lyckades få med oss A och det var skit kul att hon ville dansa med oss! Och hon sa att det var roligt efteråt så förhoppningsvis kommer vi nog få se henne lite oftare på dansgolvet=)
Kvällen vart lyckad och vi hade riktigt trevligt!
Hoppas att alla andra hade en trevlig skärtorsdag=)


Inget torg

Nej det blev inget sjungande för mig på torget idag. Det var bara dom stora som fick gå dit och se för dom orka inte med att ta dom små också tyvärr, dom hade nog med tyckt att det var roligt. Jag och några till stannade kvar på dagis med dom små och sjöng lite själva med dom och så dom popcorn vilket dom älskade=) Men vem älskar inte popcorn. Alla stora hade också haft en bra dag på torget och dom hade fått jättestora påskägg som var till hela avdelningen mmmm mycket gott=) Det var inte så konstigt att barna inte åt så mycket mat idag som dom borde ha gjort kanske men ändå det måste ju få ha lite lyx dom med!

Jaja nu måste jag fixa iordning mig för det ska bli myskväll hos A och L=)
Kram på er alla andra

Strax jobbet

Ja usch och fy känner jag idag för att jobba....jag är inte alls sugen på detta idag!
Idag ska dom ju verkligen fira påsken med så det blir nog full fart hela dagen och jag som inte gillar påsken så där överdrivet mycket. Det kan vara mysigt på påskafton men allt tjaffs innan kan lixom kvitta lite känner jag.
Men men barnen tycker ju om detta så det är val lika bra att bita ihopp för deras skull och så, vi får väl se hur många det är som har klätt ut sig med till på köpet. Sen får vi väl även se om vi ska på blåkulla festen på torget och se när två små stållar sjunger för barnen=)

Jaja det är väl bäst jag rusar iväg till mina små sötnosar då!
Kram kram

På vägen igen=)

Ja just det idag har jag suttit framför ratten igen det var så kul och det gick bara för bra. Pappa tyckte att jag var en klippa bakom ratten och det var skönt att höra. Vi körde först till maxi för mamma var tvungen att handla så då träffade jag på lilla plumms som hade lite bråtom till kassan när vi kom så vi han inte prata så mycket precis då=) Sen åkte vi vidare till Micke och Karin där mamma och pappa stannade och pratade en bra stund om helt ointressanta saker men det gör väl dom typ alltid. Efter det körde vi hem mamma och sen åkte jag ich pappa til Vadstena och tillbaka och det gick jättebra och det är verkligen roligt att ha börjat övningsköra igen=)

Vilken kväll

Ja herregud vilken kväll det blev för oss på Harry´s. Allt började hemma hos mig, C kom vid halv åtta och då var hon lagom rund om förtterna för hon hade druckit rosapantern hemma när hon gjorde sig iordning=)
När hon kom hit delade hon och jag på en flaska vin hihi mycket gått, M kom lite senare och drack ifatt så det kom igång. Väl framme på Harr´s träffade vi några killar från Norrköping som vi började prata lite smått med och sen hamnade vi vid deras bord och dom bjöd hela kvällen så det vart ju billigt för oss men inte för dom!
Efter ett tag kom det fram en äldre karl som var lite cp eller nått och ga mig en lappa där det stod att jag var söt sen hade jag honom stirrande på mig hela kvällen, fy usch och blä ville inte riktigt ha honom i hasarna. Men stackarn hade tydligen jobbat på Harry´s i disken men han fick bara vara där eftersom han är lite speciell så han hade det nog inte så lätt men ändå varför ska alla märkliga människor komma efter mig va!!=)
Vi dansade en heldel med  det var jättekul och min kära vän C klarade av hela kvällen i pumps så jag är stolt över henne faktiskt, för förra gången vet vi nog alla hur det slutade när hon hade pumps.....hennes älskade pojkvän fick bära hem henne vilket han slapp denna gång, bra gumman=)
Men iallafall så var det en lyckad kväll=)