Usch vilken morgon

Nu ska jag snart rusa till Synsam för att jobba. Mamma hämtar mig vid halv tio för att vi ska köra i Vadstena idag suck, jag har så ont i huvet och jag är så trött så jaga vet ärligt inte hur detta ska gå. Men det måste ju bara gå för det finns ju ingen som kan jobba för mig nu, så jag måste bita ihop och köra fram till två tror jag att det är. Jag har inte lust att köra längre, jag har ingen lust alls idag. Jag har haft ont i huvet sedan jag vakna så det var väl inget positivt denna morgon, men men jag hade ju jävligt roligt igår kväll så jag får väl ta smällen idag haha

Nu är det nog bäst ajg kilar iväg vill inte börja morgonen med att komma försent=)
Kramen

Vätternfestivalen=)

Dagen började väl sådär för mig. Jag var på dagis och jobba för sista gången idag=( Det var mycket jobbigt att säga hejdå till alla barnen jag kommer verkligen att sakna dom så otroligt mycket, men jag har lovat att komma och hälsa på dom så mycket jag bara kan. Men tårarna var inte långt borta när det var dags att gå ifrån dom. Men men det blir nog bra hoppas jag.

Efter jobbet var det bara hem och duscha och åka iväg på personalfest med dagis personalen. Gud vad roligt vi hade. Vi va hos Mariann nästan alla kom och det var bara så kul. Dom hade gjort tipspromenad och vi var uppdelade två och två, jag var med Marie och vi hade alla rätt=) Men det tog tid för oss alla för det var verkligen riktigt klurigt, men kul var det. Sen fick vi jättegod mat, olika sallader och jordgubbar och glass efter mums vad gott det var. Sen var det bara att säga hejdå till dom med vilket också var otroligt jobbigt och jag kommer sakna dom otrloigt mycket med.

Maria hämta mig från festen för att vi skulle givetvis ner till ormådet och kolla på Rydell och Quick=) Men innan satt vi i öltältet och vi besökte en äcklig bajamaja ikväll igen och jag lovar er alla den var värre än igår. Jag förstår inte vad folk gör där inne men det var grymt. Klockan kvart över tolv drog det igång och herregud vad bra Rydell och Quick är. Vi sjöng och skrek hela tiden och jag bara älskar dom massor. Dom spelade massor med egna låtar som var riktigt bra, visserligen spela dom dessa på Harry´s när dom var där så vi hade ju hört dom innan, grymt bra är dom verkligen=) Dom släppte sin nya skiva idag, och man kunde köpa den där men kön kunde vi inte stå i då hade vi inte varit hemma före tre, men jag ska bara ha den skivan. Och nästa gång dom spelar ska vi verkligen försöka att åka, för jag vill bara se dom igen, men dom kommer ju självklart nästa år hit så=) Ja gud dagen började skit kast men den sluta så himmla bra=)

Nu ska jag verkligen skynda mig till sängen för jag ska ju jobba imorgon, vi får väl se hur det går=)
Natti

image52    image53    image54    image55    image56

Öl tältet hihi

Ja jag John och Zandra gick till området för att sitta lite i öltältet hihi Det var jättekul tycker jag allt. Jag buggade för första gången ofentligt herregud men det var ganska roligt men det syntes nog väldigt tydligt att det var första gången för mig, Zandra har ju dansat så hon kunde ju men det var nog inte så lätt att föra lilla mig som flög som en vante. Det var Casanova som spela kanske jag ska tala om med verkligen pojkband men men dom ska ju spela dom med. Det var mycket människor där för att dansa så dom som verkligen var bugg galna kunde verkligen dansa idag=) Sen vart ju jag grymt kissnödig och var tvungen att gå på en bajamaja vilket jag nog aldrig ska göra om, för herregud vad det stank där inne jag trodde jag skulle spy. Jag vet ju vilken jag inte ska välja imorgon om det nu skulle bli kris=) Jag skojar inte när ajg säger att det var det värsta jag varit med om, jag förstår inte hur folk kan gå på dom frivilgt alltså...men men måste man så måste man kanske. Jag fick iallafall mina älskade remmar också som garanterat kommer vara slut senast lördag=) Men det är ju så gott så man måste lixom bara ha några stycken. Det var väldigt kallt ikväll tyvärr, jag frös verkligen om mina stackars fötter men det får man försöka glömma bort när amn är där. det värsta är när man kommer hem, nu sitter jag verkligen och fryser och mina fingrar är så stela så det är nästan svårt att skriva hihi

Men nu måste jag gå och lägga mig måste ju upp imorgon=)
Kram kram

Kvällsfika

Ja igår vart det en kvällsfika på terassen mycket trevligt men det var gräsligt kallt. Fast jag ahde klätt på mig ordentligt så frös jag verkligen och det är inget kul att frysa. Men men det blir så ibland. Det var jag John, Maria och Zandra som fika, det var kul att Zandra följde med henne har vi inte sett på länge så det var roligt att prata lite med henne igen. Zandra berätta om hur det kan vara att jobba som telefonförsäljare och om hur folk kan vara mot dom. Och vissa kan vara riktigt otrevliga vilket jag kan med ibland när dom ringer och tjatar på mig, men nu kanske man inte ska vara det när Zandra berätta hon har ju rätt i att dom bara försöker sköta sina jobb men men jag får väl se hur det blir nästa gång som någon sån ringer till mig hihi. När vi suttit där en stund dök han som vi tror är JR upp, men jag blir lite fundersam för han beter sig lustigt han hälsar knappt och jag menar vi ska ju känna varandra en jag vet inte. Han kanske är blyg vad vet jag, men han har ju hälsat förut så jag vet inte om jag tycker att han borde vara det. John kollega I kom med hon är så rolig tycker jag och trevlig och hon satt med oss en stund och prata lite skit=) Vi stannade inte så länge för vi alla skulle upp tidigt för att jobba, men det var mycket roligt att vi kom iväg på en fika. Ikväll kanske vi ska ner till orådet en sväng och ta en öl eller nått hihi men vi får se hur det blir med det=)

Nej nu måste jag rusa iväg till jobbet och ta hand om alla mina söta små barn.
Bye

Företag

Jag börjar bli smått galen på dessa människor som sitter hela darana och ringer runt och talar om hur bra deras grejer är, alltså har man inget bättre att göra, visst det är ett jobb men jag vet snart inte vad jag ska göra för detta börja bli fruktansvärt. Idag har Ventelo ringt för att prata om deras ungdoms erbjudande som dom började med i mars, och dom ringer till alla under trettio år och erbjuder en prov månad. Men alla vet ju att det är inte en provmånad man blir fast och sen tar det ca ett halv år att bli av med dom. Jag vet tro mig jag har haft mycket med dom att göra och dom lura mig och sa att det var så bra och det skulle bli så billigt, men det blev inte alls billigare en innan och jag hade kvar dom ett halvår för det gick inte att bli av med dom, för varje gång dom sa att jag var borttagen så kom det en ny räkning efter en månad, så jag fick tillslut ringa och vara skitförbannad och otrevlig för att dom skulle fatta att jag inte ville ha med dom att göra. När jag hade lagt på med dom så ringer Vitalas och jag bara tänkte herregud jag ska aldrig mera vara hemma en förmiddag. Men iallafall så sa dom att jag var en utvald ungdom hos dom så jags kulle få hem en provmånad av en massa olika saker kommer inte ihåg för jag lyssnade tillslut inte, men dom tyckte att det var så bra och det skulle lugna stress och ja allt var det nu var. Men jag bara blev galen och sa att jag är inte interesserad av sånna här grejer kan inte ni bara lämna mig ifred, kanske dock inte var så trevlig men ajg kännde att jag blir inte av med dom annars, och alla vet ju som känner mig att jag har gått på deras sätt förut så jag ska passa mig för dessa. Och ett tips till alla för fan tack inte ja till något via telefonen för du vet aldrig vad det är du ger dig in på.

Jaja nu är det bäst att jag sätter lite fart jag ska iväg och möta en från dagis nu.
Ciao

Hugo

Kvällen blev på Hugo med John, memlan och botis mycket roligt var det. Vi prata verkligen om allt och inget. Våra samtal handla mycket om att köra bli och lastbil vi fick veta mycket regler och allt möjligt om hur det är att köra för botis. Det var ganska nyttigt vissa grejer, sen prata vi endel om att köra på djur om vad som kan hända och vad man ska göra i vissa situationer hur bra som helst. Jag och John har ju inte körkort så det var mycket kul att höra dom andra två prata. Sen kom vi in på poliser och sånnt och vad man kan bli stoppad för och att poliser ibland kan ha tråkigt på jobbet så dom kanske kollar lite väl ibland, jag vet ju inte om dom gör det eftersom jag inte vistas lika mycket i trafiken som boj och memlan gör men jag tyckte verkligen det var interessant att lyssna på vissa saker som dom prata om. Sen kom vi sabbt in på dessa jävla mufflonfår som ingen av oss vet hur det ser ut, men det samtalet avbröt jag väldigt fort eftersom vi har varit och letat på omberg efter dom men det talar vi inte om som vi brukar säga haha. Tiden gick så himmla fort bara tyvärr men det blir väl så när man har roligt antar jag. Men för att avsluta så hoppas jag verkligen på flera kvällar som blir som denna=) Tack för ikväll flummisar!!

Nu ska jag verkliegn natta!
Godnatt och sov så gott!

hmmm

Ja vet att jag har varit lite dålig på att skriva men jag har inte riktigt orakt tror jag=) Men jag ska försöka bli lite bättre på det. Idag har jag och John haft en jättemysig lunch på Hugos terass det var verkligen gott. Efter lunchen blev det att jobba eftermiddagen på mossen men vi hade nästan inga barn så jag fick gå hem lite tidigare och det var faktiskt väldigt skönt eftersom att vädret var så bra. När ajg sluta ringde Leila till mig och tyckte att vi kunde ta en fika i solen och absolut kännde jag. Så det vart terassen igen men det gjorde inte så mycket för det är ju verkligen bara så mysigt där nu så jag kan sitta där hur mycket som helst tror jag, och jag kan tänka mig att det blir många kvällar där i sommar=) Emma kom med en stund och prata lite skit med oss mycket trevligt. När vi fikat klart vart det att dra hem och vila lite grann för jag, John och memlan ska iväg till terassen och ta en öl eller nått haha vi kommer bli stamissar på Hugo igen, men men det är så det kan bli ibland. Men jag treivs med det tror jag.

Men nu är det dags för mig att börja göra mig iordning tror jag=)
Bye

Midsommar=)

Ja midsommar firade jag och John hemma hos mamma och pappa med Pia, Janne, Micke och Karin det var mycket trevligt. Jag åkte ut till dom redan vid ett och då åt vi sill och potatis mums va gott det var. Vi satt och åt och prata till runt fyra, det var så skönt att bara sitta där. Efter maten blev det en promenad med Isa för hon hade inte velat gå en ordentlig promenad på förmiddagen för det regna så nu var hon tvungen att röra på sig lite grann, men det var faktiskt skönt att gå en sväng tycker jag. På vägen stötte vi på en som bor lite innan mamma och pappa så vi stannade och prata lite men hon tyckte vi skulle följa med in en stund och ta ett glas vin så det gjorde vi med, det var gött det=) När vi kom hem satte jag mig en stund vid tvn och dom andra fixade lite grejer till en 50 års fest som ska vara imorgon. Sen kom John till oss mycket roligt, han hade jobbat innan, men det var så kul att han ville komma. John och jag satt i soffan och tog det lite lugnt då började dom andra sjunga inför imorgon och det lät ju ansolut inte så bra, alla sjöng olika och olika toner så jag vet inte det var nog hellre än bra måste jag nog säga haha. Sen blev det mat grillat kött och potatis och vitlöksbröd det var bara så gott. Jag åt tills jag blev proppmät och då var det dags för efterätten den var också väldigt god. Men det blev lite kallt så mamma hämta filtar som vi kunde svepa in oss i det var så mycigt. Kvällen avslutades med att vi satt allihoppa inne framför en brasa och prata det var så mysigt. Denna midsommar vart bara så bra och trevligt, det var skönt att bara ta det lugnt=) John och jag tog även en trevlig promenad hem i regnet men det var riktigt trevligt också så man tänkte inte så mycket på att det regna, förutom att jag hade en paraply som var som en nyckelpiga med öron haha men men det var gulligt tycker jag. Tack för en underbar midsommar fast det regna=)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, och imorgon ska jag sova ut hoppas jag=)
Godnatt och sov så gott!!

Trött trött

Ja alltså vad är felet jag är trött hela tiden, jag vill bara sova men det gör kanske inte så mycket för jag älskar att sova det är ju så skönt. Idag har varit en seg dag på dagis med. Vi var uppe i bendebacka med hela mossen så det var fart på det med alla bran, men dom hade väldigt kul vilket jag kan förstå dom älskar utflykter=) Så dom vart som små vilddjur när vi kom upp dit. Sen somnade typ alla när vi kom tillbaka så eftermiddagen ahr nog aldrig kännts så lång som den gjorde idag. Men men det är väl så det ska vara ibland=)

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag ska ut på vift igen=)
Hade gött

Grillat mums

Jag åkte till mamma och pappa på kvällen , min kära bror kom och hämta mig hihi När vi kom hem hade pappa börjat grilla hamburgare mycket gott, Lena och Håkan kom också över och åt lite. Till efterätt åt vi jordgubbar och glass hur gott som helst, ibland är det så skönt att komma hem til mor och far och få lite mat. Men min bror var inte på sitt soligaste idag jag vet inte vad det var med han, men han är väl som mig hihi Men det var trevligt och mycket gott.

Nej nu ska jag kolla lite på film sen blir det sängen annars orkar jag inte med morgondagen=)

Godnatt


Harry´s

Japp det blev Harry´s för mig John, Maria och Carro men hon försvann efter kanske en timma. Det var väldigt mycket folk så det gick knappt att röra sig där inne tyvärr, jag tycker inte om när det blir så mycket människor så det inte går att ta sig fram. Baren var ju helt meningslöst vi försökte två gånger men det var ingen som kom till oss för att det var så mycket folk där med, så vi gav upp baren och satt mest vid dansgolvet där ute och bara prata men det var väldigt trevligt. Mycket lustigt folk var det ikväll tex K och lilla vännen lika fulla som vanligt, jag förstår mig inte riktigt på det men det kanske är kul för dom vad vet jag. Men men det var iallafall mycket trevligt bara synd att det skulle regna så mycket=)

Nej nu är det dags att krypa ner i sängen!!!
Godnatt

Vilken dag

Denna dag har varit jobbig känner jag verkligen. Jag är helt slut men det beror väl på jobbet kanske. Började dagen på synsam, vi hade ganska mycket att göra idag med men det känndes som världens längsta dag på jobbet. Vi hade ju ett bord utanför idag med där vi hade solglasögon, jag stod där nästan hela tiden och det blir ju så segt att stå där så det finns ju inte. Men vi hade mycket folk som tittade och kom och prata med oss och det var väl trevligt antar jag. Men trötter blev jag av det kan jag lova alla=)

Nu sitter jag här hemma och vänta på Boj som ska komma, vi ska sitta här och dricka lite tror jag innan det blir Harry´s, jag hoppas verkligen att det blir lyckat ikväll. Det brukar ju vara ganska mycket folk när det är vätternrundan så jag hoppas det blir det=)

Nej nu måste jag göra mig iordning för hon kommer nog vilken sekund som helst, och som vanligt så sitter jag fortfarande i min pyjamas, men dom börjar nog bli vana med det hihi
Bye

Vätternrundan

Dagen började på synsam det var verkligen masser att göra efetrsom att det är vätternrundan. Så alla ville ha våra nya cykel brillor så det gick väldigt bra för oss och det är ju väldigt roligt, men man var trött efteråt.

Efter jobbet gick jag, John, Maria och Sophia ner till området vi starten för jag ville ha remmar och John ville ha nougat, Sophia köpte lite brändamandlar också mycket gott hihi. Det var väl ganska kul att se sig om lite där, men jag tycker inte om när det blir så mycket folk på samma ställe, men det viktiga var ju att vi fick vårat godis.

När vi var klara där blev det en liten tripp till Hugo där var det också mycket folk, men vi satte oss där och drack lite och bara prata det var verkligen jättemysigt. Vi hittade filtar med som man kunde låna ifall man frös och dom var verkligen jättesköna, dom såg ut som bingolotto filtar typ hihi. Men det var bara skönt att få lite värme för kallt det var det=) Men men det vart en riktigt bra kväll!!

Nu måste jag rusa iväg frö det är dags att jobba igen=)
Bye

Studenten=)

Jag, mamma, pappa, mormor, farmor, farfar, Lena och Gustav stod utanför carlusund klockan kvart över elva idag. Studenterna kom ut vid halv tolv dom var så fina så, min bror hade en kostym på sig jag har nog aldrig sett han så fin klädd tror jag. Han var så himla glad över att det äntligen var klart. Vi följde med honom till stan och kollade när dom åkte runt massor med varv, och dom skrek och hade en stero på vagnen som verkligen spelade högt men det är väl så det ska vara nu för tiden. Och drack gjorde dom verkligen kan jag lova, men det gjorde ju alla=)

När vi kom hem vid två var det bara att duka fram och sen gå en lite sväng ner till Linnea som bor lite längre ner på gatan och gratta henne. Så vi fikade en snabbis där och gav henne lite presenter.

När vi kom tillbaka vid kavrt över tre var det bara att skära upp bröd vilket gjorde att jag skar mig i tummen och det gör verkligen bara så ont och det pulserar lixom i tummen AJ. Så pappa fick plåstra om mig lite, jag kunde inte själv för jag ville inte riktigt se på det. Vid fyra började folket komma till brorsan för att fira honom. Det var ändå runt tjugofem personer så det var fullt ös. Men mycket trevligt var det måste jag säga=) Mamma hade fixat potatissallad och lax till efterätt var det jordgubbar och glass mums. Vi fick även träffa min brors flickvän hon var mycket trevlig och söt. Vid sju kom hela hans klass för att ha förfest, dpm var några stycken. Men vad dom skrek och skratta och hade sig, men det är väl så som det ska vara med antar jag. Vi var säkert likadana när vi tog haha. Men det ska vara så när man tar studenten för man gör det ju faktiskt bara en gång i livet=) Sen vart det ju självklart stan och Harry´s för studenterna. Jag mötte Carro U och vi gick till Hugo en sväng, men det var i princip inga människor där så det vart en ganska tidig kväll ändå=) Men det är skönt det med måste jag säga, för jag ska upp och jobba imorogn. Men det blev en mycket trevlig kväll!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova=)
Godnatt!


Studenten=)

Det är studenten idag och min älskade lille bror ta det idag. Jag håller nu på att klä på mig lite för snart ska det bära iväg till carlsund med nallar och rosor=) Jag tror det blir jättebra och min bror är nog glad idag hoppas jag! Så nu ska vi dit med allt vi har, men först måste jga rusa till stan för jag har ju glömt att köpa nalle till han, jösses det är bäst att jag rusar med en gång!

Kram till er alla

Bil körning=)

Det bleb ingen spinning idag, jag körde bil med pappa istället för jag kännde att jag behövde det tror jag iallafall=) Det gick verkligen jättebra idag kännde jag, pappa tyckte med att det gick hur bra som helst och det var så skönt att höra det idag. Jag hoppas vi ska köra snart igen för det var roligt idag, men men vi får väl se hur det blir med den saken=) Min näsa är så täppt med och det är därimot himla jobbigt för jag kan lixom inte andas ordentligt och det är tufft, men men jag hoppas på denna spruta som jag fick idag att det ska bli bättre, läkaren sa att jag skulle komma tillbaka inom eb vecka om det inte vart vättre med detta så vi får väl se hur det går för mig=)

Nu ska jag göra mig klar för sängen jag känner att jag måste hoppa i säng tidigt idag!
Godnatt!!

Allergi

Finns det något som är värre än det eller. Jag blir galen på detta, jag han bara utanför dörren i morse så var det bara att vända igen och gå in för det täppte till totalt för mig. Usch så pappa och jag fick åka till vårdcentralen och jag fick en spruta som vanligt, nu är det bara att hoppas på att det kanske släpper så man kan vara ute lite grann. Inne vill man ju inte vara i detta fina väder lixom, man vill ju vara i solen så mycket som det går fast det är väldigt varmt så vill man ändå! Så jag hoppas att det går bra imorgon för då är vi väl ute med barnen hela dagen hoppas jag på iallafall, dom älskar ju att vara ute och springa i värmen hihi Men vi får väl se antar jag=)

Nu ska jag lägga mig och vila lite, kanske går ut och går en sväng senare=)
Bye

Synsam

Japp däe var jag idag. Jag var ledig från dagis idag men jag tänkte när jag vaknade att jag lika gärna kunde jobba på synsam lite extra. Det kan vara skönt ibland att göra så, för jag blir ju så sysslolös när jag inte är i gång, jag sover mest då och det är väl i9nte sådär himla bra kan jag tänka mig även fast det kan vara skönt och bara ligga i sängen utan att göra nått=) Men men jag tyckte själv att jag kunde göra lite nytta för det behövs ibland, och det är ganska bra ibland för när man har lunch blir det alltid promenad för mig och Björn och det är skönt efter maten. Idag blev det en promenad ner till hamnen där vi köpte varsin glass och åt i solen mycket gott och mysigt med måste jag säga. Så nu har man gjort en måndag klar=)

Nu ska jag fixa lite innan det blir och slänga sig i soffan=)
Bye

Mysig kväll=)

Först blev det pizza hemma hos mamma och pappa mycket mysigt att sitta ute och äta, sen kanske inte pizza är det bästa men gott var det, och man måste ju få det iblnad=)

När jag kom hem blev det en jättetrevlig kvällspromenad med Stina. Vi gick i ca en timma mycet skönt var det, jag älskar att det är varmt på kvällarna nu så man inte behöver ta på sig så mycket kläder helt underbart är det. Sen känner jag mig lite nyttig nu när jag gick en långpromenad efter pizza hihi

Nu ska jag göra mig iordning, kolla på tv en stund sen är det snart dags för sängen för man ska ju upp och jobba imorgon=) Hade gött!

Halv vättern

Ja idag följde jag med mormor, farmor, farfar, Inga och Bror ut till bjälbo där vi fixade lite korv och energi dryck till gänget som cyklade. Det uppskattades verkligen dom var så trötta när dom kom, men jag måste säga att dom är riktigt duktiga som orkar cykla i denna värme, jag själv skulle tuppa av=) Men men när dom kom hade farfar även fixat en vatten slang som dom kunde tvätta av sig i vilket dom också tyckte var himla skönt och behövligt hihi det såg mycket roligt ut när dom stoppa under hela huvet och blötte, men jag kan förstå dom för det var tufft idag. När dom hade cyklat iväg packade vi ihop alla grejer för jag och mormor skulle ner till målet och möta Ewa och Maja. Alla vi stod där och tog i mot dom när dom hade gott imål och så fick dom lite blommor och nallar av oss. Det uppskattades också väldigt mycket, efter la dom sig ner i skuggan och vilade lite grann dom såg ganska söta ut där dom satt i sina cykel dräkter=) Så jag tyckte det var skitbra gjort av dom att ta sig igenom 15 mil det är faktiskt en bra bit att köra!!

Nej nu ska jag lägga mig en stund innan det bär iväg till dynudden för en litem pizza kväll hihi mums=)
Ciao 

Avril Lavinge

Jag älskar den bruden, hon är bara för bra. Jag såg making the album på MTV idag och då var det med henne. Jag bara tycker hon är så bra och jag gillar verkligen hennes låtar, och hennes egna stil. Sen är hon väldigt speciell det såg man när dom spela in, eller rättaresagt alla som spelade med henne var lite konstiga men dom hade jäkligt roligt och det är väl det som är huvudsaken i detta.

Nu måste jag sticka iväg så inte min bror blir arg för att jag inte kommer ner nu när vi ska iväg och grilla=)
Bye


image50     image51

Ledig lördag=)

Ja idag är jag ledig det är skönt men det känns konstigt nu, jag har ju jobbat så många lördagar i rad så när man blir ledig så vet jag inte riktigt vad jag ska styra med. Jag och mamma var en sväng på stan och kolalde på lite studentpresenter, och så fick rycka in lite gran på synsam för när vi gick för bi så var det så mycket folk så det känndes inte bra att bara gå förbi, så lite har jag ju jobbat idag med men ändå=) Sen var jag tvungen att hjälpa mamma att köra grejer till farmor och farfar som dom ska ha imorgon när dom ska cykla halv vättern. Farmor och farfar och några till ska stå på ett ställe med korv och lite dryck till dom som ska cykla så dom behövde grejerna idag så att dom kunde förbereda lite. Jag tror nog att det blir jättebra får se om dom orkar hela vägen runt men det tror jag att dom gör=) Jag, Ewa, Marie och Monica ska stå vid målet med blommor och sånnt till dom när dom kommer i mål, så det ska bli ganska kul, hoppas på att dom får bra väder imorgon med. Idag är det ju riktigt hett ute, det är knappt så jag klarar av edt idag känner jag. Man kan inte vara i solen länge, men det beror säkert på att man inte är så van vid denna värme än, så det blir säkert bättre när man vant sig lite med det=)

Nej nu ska jag lägga mig en stund, jag känner att jag behöver det!!!
Bye

Midda igen

Pia hade ganska mycket mat över så jag, pappa och mamma fick åka till dom och äta lite mer hihi det var mycket gott idag med! Solen kom fram med och det vart precis jättevarmt så vi fick flytta in oss i skuggan, för det blev så varmt så vi kunde inte sitta där och äta. Glass hade vi efter maten, men gud va gott det kan vara med glass ibland så det är ju inte sant=) När jag kom hem så städade jag hela lägenheten jag vet inte varför men jag kände för det, och tur var väl det för det ska komma någon imorgon och titta på den så det var ju himmla bra att jag städade idag för imorgon hade jag nog inte hunnit det=) Men men nu är det gjort och det känns väldigt skönt att jag gjort nått nyttigt idag iallafall!!!

Nej nu ska jag titta på Emil i Lönneberga=)
Bye

Rolig kväll=)

Ewa och Janne hämta mig vid sju och då gav vi oss av till faster Pia och Janne för en liten sen inflyttningsfest mycket mysigt blev det. Vi satt på deras veranda och grilla och drack lite grann. Det var riktigt kul, vi prata och skratta halva kvällen=)

Vid elva hämta memlan och Emma upp mig för vi skulle in till stan och träffa John, Carro och Maria, vi mötes upp utanför Hugo. Vi satt ute på terassen och drack lite och bara prata en massa med skit det vart verkligen suoer trevligt, och det var kul att träffa memlan igen det var verkligen ett tag sen vi såg henne=) Det var så himmla lustiga människor där tex R kom fram till vårat bord och bara slog sig ner, full som vanligt var han och prata om inget och fatta inget heller, han dök upp några gånger tills han hittade sina vänner eller om det nu var det. Jag tror att han kom ensam det såg ut så men vad vet jag, konstig var han. Sen var det en kille som också var skit full och dansade lite med sig själv eller nått i den stilen väldigt knepig var han, jag vet inte riktigt vad man ska säga om honom för lustigare människa får man någ leta efter. En gammal klasskamrats lillasyster kom fram och slog sig ner en stund med och prata lite med John mest tror jag, men det var trevligt det med har inte pratat så mycket med henne så det var kul att se henne. Sen får vi ju inte glömma N som hade sina vanliga byxor på sig vilket man alltid lägger märke till för det är ju för det mesta dom han har på sig, men han tycker nog väldigt mycket om dom eller nått=) Men men det finns så mycket folk i denna lilla stad så det är konstigt hihi Men en riktigt lyckad kväll det blev det verkligen=)

Men nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova lite=)
God natt!


Hmmm

Ja denna dag kan nog bli både jättekul och en katastrof, jag hoppas verkligen att det blir en bra dag för jag vill bara ha kul lixom=) Först ska jag träffa Annie och fira henne lita för hon fyllde ju igår. Sen ska jag på fest med synsam folket vilket jag hoppas blir kul men det kan också verkligen bli en katastrof det beror på hur folket är ikväll, hoppas dom släpper jobbet och bara har kul annars blir ajg galen kan jag lova och då blir det inte länge som jag sitter där. Efter det ska jag iväg en sväng med mina vänner till Hugo vilket jag verkligen hoppas blir bra, för jag vill inte att det ska bli som i lörsdags när man bara ville hem lixom. Men det blir nog jättebra, vi ska nog sitta på terassen och bara prata vilket kan bli riktigt mysigt så jag hoppas på denna kväll nu för jag vill bara ha rollgt nu=)

Nu måste jag kila, men vi hörs
Bye

Fy vilken kväll

Alltså denna gång ångrar jag faktiskt att jag gick utt alls, det var så tråkigt det känndes som vi bara stod där i ett hörn och inte gjorde så mycket. Sen var det väldigt knepigt folk som var där som man inte alls hade lust att prata med. Vi hade E med oss ett tag jag höll på att bli galen på henne, men tillslut efter mycket om och men försvann hon. Kinesen var där och hon hälsade så galtt=( USCH vet inte snart vad jag ska göra känner jag.Men men vet inte vad jag ska säga men roligt det hade jag verkligen inte tyvär. Hoppas ni andra som va ute hade roligt iallafall.

Nu måste jag rusa ner till mormor för hon fyller idag=)
Bye

Fest=)

Ja nu är det fest för oss, men det är det ju typ hela tiden så det är väl inget anorlunda mot något annat lixom, men ändå. Jag och Maria ska tydligen hem till Sandra vilket jag tror kan bli väldigt trevligt, sen blir det Harry´s som vanligt där ska vi möta upp John som har varit duktig och jobbat hela dagen=) Så vi får väl se hur denna kväll blir jag hoppas verkligen att den blir bra för jag vill verkligen ha roligt!!!

Nu måste jag rusa annars kommer jag försent och det vore inte så bra eftersom jag idag då har skrikit lite på Maria för att hon alltid är ssen hihi!!!!
Ciao

Bella Notté och Hugo

Ja igår kväll kom Tom och Annika hem, min morbror och hans fru för att mormor fyller i helgen så dom ville fira henne lite med. Dom skulle gå till Bella Nott´e och äta och då tyckte mamma att jag och John skulle följa med och det tyckte vi verkade trevligt så vi följde med dom och åt det var hur gott som helst måste jag säga fast jag har ätit där i två dagar i rad=) Det ända som var lite tråkigt var att hon som servera tappade en kniv i mammas knä så hon vart fick en fläck på tröjan och en på byxorna, och servitrisen bad bara om ursäkt lite halv drygt hon erbjöd inte mamma nått och det är ju inte så trevligt. Men men maten var ju iallafalla väldigt god!

Efter en väldigt trevlig middag så gick jag och John till Hugo och satte oss på terassen och prata lite grann. Efter en stund kom Maria och hennes syssling Sandra och höll oss sällskap det var mycket trevligt. Medans vi satt där så hörde vi nått det lät som någon hällde ut nått men när vi vänder oss om sitter det en tjej och verkligen spyr fy fan vad vidrigt det var. Det var lixom inte bara en gång utan massor och det blev hur mycket som helst. Maria vart lite irriterad så hon gick och hämta vakten vilket jag tyckte var mycket bra för det var ju inte så trevligt att sitta där när hon höll på. Stackars Malin fick städa efter detta, jag tycker hon är duktig jag själv hade aldrig klarat av det=) Men men kvällen vart mycket trevlig och inte så väldigt lång men det var ganska skönt för jag var ganska trött. Men det var mycket trevligt att bara sitta där och bara prata lite grann=)

Nej nu måste jag verkligen skynda mig så jag inte kommer försent till jobbet=)
Bye