Vätternfestivalen

Ihelgen var det vätternfestivalen helt okej iår måste jag nog säga ändå. Torsdagen var vi nere en sväng och kollade läget, jag och John var ju självklart tvungna att ha marknadsgodis hihi mycket gott och viktigt. Det bar inte så mycket folk i öltältet men vi hade trevligt, det var jag, John, Sofie, sofia och Tove. Helt okej tycker jag.
Fredag vart det jag, Sofie, Maria och Elin skit kul hade vi. Vi startade hemma hos mig innan vi drog ner till området, öltältet var ganska fullt denna kväll vilket var mycket roligt. Bandet i tältet var kanon bra spelade bara massor med goa låtar som man kunde och så. Kvällen avslutades självklart med Rydell och Qvick och som varje år är dom bästa bandet. Vi hade så roligt när dom spelade och vi fick ganska bra bilder på dom med. Alla låtar dom spelar kan man i princip vilket jag tycker är roligt, Det är helt underbart att stå där och lyssna på dom och självklart sjöng vi alla med undertiden hihi. Fredagen var helt klart den bästa kvällen.
Lördag var det jag, Sofie, Maria och Elin igen vi började kvällen hemma hos Sofie mycket mysigt hade vi det, vart bara lite stessigt framåt kvällen innan vi skulle dra, men tillslut vart alla klara och vi kunde ge oss av. Vi började i öltältet denna kväll med, bandet var katastrof kan man nog säga. Dom spelade mest låtar som ingen kännde igen och edt tycker inte jag är roligt alls. Men men sen blev det ju E-type som vi var där för att kolla på, men han var inte alls så bra som jag hade hoppats på tyvärr. Han är inte lika bra live längre och det är synd för jag gillar han låtar ändå. Men vi fick ju se han iallafall. Jag och Maria avslutade kvällen på harry´s vilket jag kännde kanske kunde kvittat när ajg väl ko dit, hade inte sådär toppen kul, men men det kan man väl inte ha varje gång kanske. Lördag kvällen var väl sådär, hade skit kul med tjejerna iallafall och det är viktigast.


Byggarbetare

Inte mina bästa vänner kan jag lova. Pappa och mamma tycker det är skit bra att be dom bygga om hemma hos oss, visst fine det kan säketrt bli fint. Men det är mindre kul när det bankas i väggen klockan sju på morgonen, plus att alla jävla dörrar är låsta så du får då fan sringa runt halva huset för att få fram lite kläder att ta på dig. Nej idag är jag riktigt sur på detta, jag klarar inte av dom vill inte ha dessa i vårt hus. Sen visst dom är trevliga och så men jag orkar inte mer, blir upprörd på detta. Och pappa och mamma väljer självklart att dom ska bygga om på deras semester när dom har åkt bort så dom slipper se denna skit, men jg och brorsan är hemma och jösses det går mindre bra eftersom jag blir sur på stöket hela tiden. Och jag gillar inte att springa runt huset i pyjamas när jag vill ha kläder. Men som sagt dom är trevliga och det blir säkert fint när det är klart.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det en fika hos Hanna, det ska bli himmla mysigt har inte träffat henne på två år kom vi fram till när vi prata igår. Så det ska bli riktigt trevligt. Kvällen blir ju såklart vätternfestivalen, Rydell och Qvick underbart. Så nu måste jag nog sätta lite fart=)
Puss och kram

Öltältet

Kvällen blev öltältet med John, Sofie, sofia och Tove, vi kännde att vi ville kolla läget. Men man kännde sig faktiskt lite för gammal för detta, det var typ vi och 50 plus. Så hoppas på bättre läge imorgon, för då kommer Rydell och Qvick. Vi får väl se vad som händer. Kvällen blev ändå trevlig och vi satt och prata lite och hade roligt, men det var kallt och lite för lite folk.  Men det kan bero på vädret till att det blev så lite folk, hoppas det och hoppas på bättre väder imorgon=) Men det var roligt att umgås lite och ha trevligt=)

Nu ska jag greja lite sen blir det sängen.
Natti

Onsdag

Vilken dag vi har haft idag kan man nog säga. Inget har blivit som vi vill tror jag, vi har haft lite att göra på jobbet jag tror aldrig kag har vikt så många kuvär som jag gjorde idag. Fy fan säger jag bara, men vi fick ju dom gjorda iallafall. Men men det är sånnt man får ta sig för när det är lugnt förövrigt, nått måste man ju hitta på annars går ju tiden aldrig framåt.

Kvällen blev teater för mig, Sofie, Björn och Annete. Först var jag ganska ointererad och ville inte alls gå på den, men jag hade inget val direkt. Sofie hade nog slått mig om jag inte hade följt med, hela denna grej var hennes ideé. Men när vi väl ko dit så var den faktiskt ganska roliga, vissa bitar förtod vi inte alls men annars var den rolig. Det var en parodi av " sahke spear" Som sagt vissa bitar var lite för komplicerade för oss tror jag, men som sagt den var rolig bitvis. Men det var kul att ha gjort det med kan man väl säga=)

 

Nu ska jag Sofie och Sofia dricka te för jag och Sofie frös ganska mycket under kvällen eftersom det var ute. Plus myggor överallt, men nu ska vi dricka te och förslka bli varma=)

Puss och kram


Måndag

Idag började jag tidigt för ajg hade städningen hmm det gick ganska bra och jag var färdig tidigt så det blev lite kaffe innan. Sofie jobbade med oss idag så det vart en mycket rolig dag. När vi stod i butiken så kom min lärare från värnamo och gick förbi så jag sprang ut och fick värdens kram av henne, dom hade tänkt att ringa mig precis. Så roligt hon och hennes man är verkligen dom bästa lärarna som vi har. Det var bara så roligt att träffa henne igen, tyvärr var hennes man hemma i värnamo för att tabort stygnen efter en operation men jag hinner träffa honom med. Dom seglar så dom åker igenom motala på vägen hem med. Så på lunchen gick jag och Sofie ner och satt i båten med Eva som hon heter och prata lite om allt, det var bara så kul att träffa henne igen, jag saknar dom faktiskt lite redan. Hoppas dom får en riktigt bra semester.

Efter jobbet åkte jag hem i stormen, jag trodde nästan jag skulle blåsa bort när jag cyklade. Men det gick ganska bra men man kännde sig ganska urblåst när man kom hem. Väl hemma blev det att laga maten inför imorgon, det blir nog gott hoppas jag verkligen på haha. Lite senare kom Sofia och hämtade mig och vi åkte hem till Sofie för att ha en liten te kväll. Vi satt där i kökte drack te och hade tände ljus det var verkligen toppen mysigt. Sen blev det att slappa framför tvn innan det var dags att åka hem. HIhi men det var lugnt och skönt=)

Nu ska jag sova annars kommer jag väl inte upp till jobbet imorgon=)
Natti sov gott

Andra sidan häcken

Söndagar aldrig roliga känner jag finn ej så mycket att göra. När jag hade vaknat vid halv elva så var jag ute och sprang och tog vägen till Sofie eftersom jag lämnade cykeln där igår, när jag kom hade hon fixat kaffe åt mig så gulligt. Jag stannade där en stund, insåg att jag inte skulle ha nått att göra idag så jag lånade lite filmer av henne.
" andra sidan häcken" v hette den ena, och den var ganska bra. Det handlar om några djur som ska samla mat till vintern och inser att på andra sidan häcken där människorna bor finns det mat. Och dom behöver mat inför vintern och försöker samla ihop. Så det handlar om kampen för att få ihop mat=) Filmen är helt okej, söta små djur som är med hihi Men absolut en film att se en sånhär dag när man mest slötittar.


Harry´s

Det blev en sväng till harry´s för oss ikväll. Vi hämtade upp Maria vid tio sen gav vi oss av till harry´s. När vi kom dit var det typ inga människor, och somvanligt säger vi alltid " ikväll blir det nog inget folk" men vi har alltid fel, vid tolv ungefär så var det ganska mycket människor där. Ikväll hade dom nostalgi afton så det spelades mest gamla godingar men det kan vara trevligt det med. Kvällen vart lugn och skön och mycket trevlig. Man kan säga att det var en lyckad ute kväll ikväll.

Men nu är det dags att krypa till kojs så man kommer upp imorgon=)
Sov gott

Midsommarafton

Sofia kom till mig vid ett och då tog vi en sväng till maxi för att handla det sista inför kvällen. Vi skulle handla jordgubbar för att göra en tårta, men när vi var klara och hade kommit hem så insåg vi att vi hade glömt jordgubbarna så det blev ingen tårta, men vi hade glass så det fick bli det. Maria hämtade vi runt halv sex och då startade vi grillen. Jag trodde verkligen hela skiten skulle explodera först för det lät så konstigt när jag satte igång den, men det gick hur bra som helst. Maten vart jättegod. Det vart grillatkött, lite grillad ost, pastasallad och bröd med tzatsiki till jag säger bara mums=) Till efterätt vart det glass det var inte fel det heller. Men det värsta av allt var att när vi satt och prata och bara hade det mys så skulle mina grannar bada, men dom bada nakna så helt plötsligt kommer det fyra nakna män springande. Vi höll på och dö. Vi trodde dock att dom bara skulle bada en gång, men det blev nog ca fyra gånger. Haha det var ganska kul, tror inte dom hade fattat attvi var hemma och såg dom. Men det var väl roligt att dom hade kul.
Våran kväll vart faktiskt trevlig och vi satt och prata hela natten tror jag, Sofia och Maria åkte hem vid halv tre tror jag, men kvällen blev lyckad och vi lyckades med maten fast att jag var inblandad haha Så tro det eller ej jag kan grilla hihi

Nu sitter jag och John hemma hos lilla Sofie som mår lite mindre bra idag. Det vart lite mycket alkohol för henne igår, men hon hade också haft en bra midsommar så det kanske är värt det idag haha. Men nu mår hon lite bättre tror jag för hon har kommit upp på bena. Hon är väl bara för söt den tjejen ibland.

Nu ska vi snart ge oss av, tror att det kanske kan bli harry´s ikväll, hoppas på att det ska vara lite folk ute iallafall. Men det är väl inte så troligt att det bli det ikväll alla var väl igång igår och mår förmodligen inte för bra idag. Men någon måste väl gå ut kanske träffar någon rolig haha. Jaja nu måste jag dra.
Men ha en toppen kväll=)
Puss

Glad midsommar

Glad midsommar till er alla hoppas att ni får en toppen kväll med mycket dans haha Ta hand om er ikväll och ha så roligt ni bara kan=)


Vilken kväll

Nu har jag precis anlänt hem, jag är helt slut efter denna kväll haha men fan vad roligt vi har haft det är inte sant. Jag har i princip skrattat konstant nu i slutet på kvällen. Hur kan det bli så varje gång haha Jag hoppas verkligen att Sofie hittar nått riktigt snyggt till morgon dagen, för när vi gick var hon inte klar till hundra än. Men det blir nog bra hoppas jag. Sofie du är min lilla skatt lycka till=)



Glöm aldrig vännen att du är fin som du är=)

Hemma hos Sofie

Efter jobbet mötte Sofie upp mig vid shellmacken och vi gick hem till henne. Efter en liten stund kom John också hit för att ha en liten myskväll. Sofie lagade mat till mig, och det blev korv med pommes och chillisås. det var mycket gott men det blev ganska starkt hihi Så det smakar ganska mycket kryddor i min mun nu men det gör inte så mycket eftersom att det var så gott. När vi hade ätit så var vi tvungna att ta en sväng till maxi eftersom Sofie skulle tvätta för första gången och hon hade varken tvättmedel eller sköljmedel, så det blev att åka och handla men det gick ganska fort. Det som tog tid var atrt Sofie ville lukta på alla sköljmedel, men hon hittade sin favorit tillslut haha. Sen blev det hem och tvätta, så nu är det i full gång i tvättstugan. Vi lärde henne och tvätta så nu ska det nog gå bra för henne nästa gång hoppas vi på. Nu går vi igenom hennes garderob inför midsommarafton imorgon, vi ska hitta kläder som hon kan ha på sig under kvällen imorgon. Jag har hittat två par byxor i hennes garderob som jag ska låna, kanske atrt jag kan ha ett par av dom imorgon om det blir kallt, för alla vet ju att midsommarafton oftast inte får det bästa vädret. Gud lilla Sofie har så mycket problem med alla kläder jag vet inte vad jag ska göra jag har nog gett upp lite. Men jag måste nog snart hjälpa henne för annars flippar hon väl ur på mig haha

Nej nu måste jag nog dra så hon kan få hjälp, plus att det snart är dags för tvätten igen=)


Vad hände

Men Sverigen vad hände egentligen. Hur kunde det bli på detta sättet. Ryssland vann vilket alla redan vet, men dom spelade verkligen bra. Ryssland hade bättre spel hela tiden plus att dom hade bättre samspel. Det var synd att våra grabbar missade allla chanser som dom hade, för hade vi fått in bollen alla dom gångerna så hade vi både vunnit och det hade blivit snygga mål hihi Men men det var tråkigt att det blev så nu åker vi ut tyvärr, men jag slipper kolla på fler matcher haha Men jag lider med dom. Hoppas på bättre lycka nästa gång. Vi hade iallafall en mycket trevlig kväll på Hugo, vi hade bokat bord så vi både åt gott och så matchen och det var roligt.

Men nu ska jag sova för det är en ny dag i Vadstena imorgon. Inte så roligt hoppas det är lite mer imorgon än va det var idag, men Linda och jag ska nog klara av en dag till tillsammans hihi Hoppas det blir fint väder imorgon.
Godnatt och sov så gott

Fotboll

Sitter här på jobbet och funderar lite över fotbollen ikväll. Jag brukar inte titta på fotboll men nu när Sverige spelar så kanske det kan vara roligt att titta. Jag kollade förra gången som dom spelade och de var faktiskt ganska roligt. Och ikväll funderade jag, John och Sofie på om vi kanske skulle titta på Hugo och då kan det nog bli fart på det. Men kommer Sverigen verkligen vinna då=) Det hoppas jag verkligen att dom gör, får se om Zlatan slänger in nytt snyggt mål ikväll med då=) HEJA HEJA Lycka till ikväll grabbar, kämpa på=)


Kaffe

Nu är jag sugen på en kopp kaffe hihi Linda och jag dricker alltid en kopp ihop innan vi öppnar affären på morgonen och det är väl bara så gott. Kaffet på morgonen är nog det godaste på hela dagen tror jag. Man blir liksom lite mer pigg och så är det gott när det är lite varmt hihi Jag älskar mitt morgonkaffe haha


Tisdag

Synsam motala blev det för mig idag, lite roligare än i vadstena måste jag nog säga. Även fast det är ganska lugnt här med så händer det lite mer än i vadstena, dit ska jag imorgon och på torsdag=( Men det blir nog säkert bra det med.
På lunchen idag var jag och pappa på telia och hämtade min nya telefon, det är jättefin och röd är den. Jag tycker den är söt. Hoppas den är bra nu bara för alla vet ju hur mi tur har sett ut med telefoner haha men sen hjälpte pappa mig lite mer så nu har dom funkat haha det är väl typiskt att man inte ska kunna fixa detta med telefoner och datorer och sånnt själv, men men huvudsaken är att det funkar nu.

Efter jobbet vart det en lite sväng till hamnen med Petra, det var trevligt men lite kallt sådär framåt kvällen. Vi satt där och prata och bara hade det lite mysigt, det var ganska lugnt i hamnen inte så mycket folk ändå, men det är ju bara tisdag så det kanske beror på det. Men det var som sagt trevligt men det blev inte så långt eftersom det var kallt och så.

När jag kom hem så tog jag mig en liten sringtur det var riktigt skönt. Är lite trött nu efter men det var skönt att komma ut lite och bara springa det var ett tagsen jag fick göra det. Men nu får jag äntligen komma igång igen så det känns jävligt skönt. Nu ska jag bara ta det lite lugnt och skönt sen bli det nog att hoppa ner i sängen ganska tidigt idag för fy vad jag är trött nu, men men vi får väl se hur det bli med det. Jag har sagt att jag ska sova tidigt varje dag men jag har aldrig kommit i säng tidigt=) Kanske att jag lyckas idag, vi får väl se=)

Molnigt

Varför är det monigt idag med då. Nu vill vi väl ha lite sol iallafall eller var säger ni. Visst jag kan tycka att det kan behövas lite mer regn för att det varit så tort, och när ajg jobbar så spelar det ju egentligen ingen roll om det regnar eller inte. Men det finns faktiskt dom som har semester och solen kan vara behövlig när man har det. Men men jag hade tänkt att cykla idag så vi får väl se hur blöt på en skala som jag kommer att bli. Förhoppningsvis blir jag inget blöt men har jag otur så hamnar jag väl precis i skuren. Men vi får väl se om det bli en skur eller inte. Nu ska jag packa alla mina grejer sen bli det att trampa iväg.


Rolig kväll

Efter jobbet idag så åkte vi in till stan mötte upp alla andra kollegor och gick till hamnen där vi skulle äta och ha möte, men mötet blev det väl inte så mycket med för det gick inte att höra vad folk sa. Men vi hade trevligt och fick jättegod mat och efterätt som vi verkligen inte orkade äta upp för herregud vad mycket det var. Men det var gott och vi hade trevligt.

Efter en stund kom John ner till hamnen och satt en stund med oss. Sofie kom på att hon skulle hämta sitt modem till bredbandet, hon behövde dock hjälp med att instalera det så jag och John följde med henne för att försöka hjälpa henne med det. Väl hemma så kopplade vi in allt rätt, men internet funkade inte hur vi än gjorde. Sofie fick ringa sin kusin och tillslut fick vi igång allt. Trodde inte att vi skulle klara det men tro det eller ej efter lite hjälp och pysslande så lyckades allt komma igång. Sen skulle vi fixa msn till henne men det gick absolut inte. Hennes dator ville inte ta imot någon av alla dessa msn som vi prövade, vi tog bort hennes gamla msn men den ena " superhot54" kom tillbaka hela tiden. Vi skratta så vi grät åt detta för hur vi än gjorde så kom den tillbaka. Superhot54 ville inte försvinna, det är otroligt John provade med alla vägar som gick men datorn ville bara inte ha någon msn. Och det roligaste av allt var att hennes gamla " superhot54" funkade inte heller så tillslut fick vi ge upp för det var katastrof. Det var längesen som jag skratta så mycket som jag gjorde ikväll. Sofie vart så nervös av allt och jag, John och Sofia bara skratta åt henne för tjejen är ju så jävla söt så det finns inte haha. Jag säger bara herregud hahaha Så roligt det var. Men nu får vi se om hon lyckas få igång det imorgon kanske kanske inte får se vad datorn säger=)

Nu måste jag försöka sova, jag hade lovat mig själv att somna tidigt idag för jag har varit så trött, men det blev inte så tidigt. Men det gör då inget jag har haft så roligt ikväll så det är inte sant åt det. Gumman lycka till nu hoppas du får igång det=)
Natti natti

Vadstena

Nu är klockan ca två och jag har städat massor, nu tog jag ett litet break för jag ska fixa pärmarna men Linda är på lunch och jag har kört fast lite kan man nog säga. Men det ska nog lösa sig det med hihi Regnar gör det också vill jag lova det bara vräker ner här, det går inte att vara ute. Går man ut så får man en skaplig dusch. Nu mulrara det visst med, kommer nog att bli ordentlig åska med snart, usch och fy inte roligt. Hoppas på att det klarnar upp lite i eftermiddag för det är inte roligt när det är sånnt väder. Men men det kan behövas lite regn med här för det har varit så tort ute nu så lite regn är nog bara nyttigt.

Nu ska jag ta tag i pärmarna igen för nu kom Linda tillbaka fårn sin lunch. Och vet ni vad hon var jätte blöt nu för hon har varit ute på sin lunch hihi tur att hon hade jacka med sig=)


Grease

Jag, mamma, mormor och Pia var på teatern Grease igår. Det var en uppsättning som dom hade gjort med handikappade. Föreställningen höll dom i Linköping. Alla ungdomar spelade bara så bra och det var hur roligt som helst. Det märktes att dom hade tränat oredentligt och verkligen kämpat med detta, alla spelade bra och levde sig in i sina roller på ett bra sätt. Jag tyckte att dom var kanon bra, vi var där för Anton och han var bara så duktig. Det var verkligen så roligt att se dom spela denna teater, och snart ska dom ju även ut på en liten turné med och det tycker jag är riktigt kul att dom ska få göra=) Dom tjejerna och killen som jobbat med dessa ungdomar var mellan 16- 19 år vilket är ganska ungt måste jag säga. Dom har verkligen gjort ett stort jobb och ska verklgen ha en eloge för det. Det är bra gjort när man inte är så gamal. Hela uppl'gget var kanon=)



En bra kväll

Igår jobbade jag lite på dagen på synsam, många trötta cyklister som kom förbi när vi stod vi vårat bord utanför affären. Vissa var så trötta så vi trodde nästan att dom skulle somna cyklandes. Men det verkade som dom flesta tyckte att det hade varit ett skapligt lopp iallafall och det är väl skönt det.
Efter jobbet blev det en liren fika med Boj hon var lite hungrig så jag följde med henne en sväng till Hugo så hon kunde äta. Vi satt där en stund i solskenet innan det blev en sväng på stan, och sedan hem ganska snabbt för att byta om och fixa iordning lite.

Vid fem tiden kom Sofhia pch Botis ut hit till mig och vi kollade på fotbollen och drack lite grann. Det var dock synd att Sverige förlorade, men vi hejade på fast att jag inte hängde med så mycket men det var roligt att se tror jag haha. Efter en stund kom John med hit och vi satt och prata och skratta medans fotbollsmatch nr två rullade på tvn men den var det nog ingen av oss som egentligen tittade på. Vi hade mycket trevligt men det känndes som att tiden gicka ganska fort tror jag, för det vart dags att åka in till stan så fort tyckte jag. Men vi åkte in till stan och det blev en tripp på harry´s. Jag själv var lite negativ till harry´s först för jag kännde att det mest skulle vara cyklister och så. Men när jag kan nog säga att det var en av dom rligaste ute kvällar på länge. Det var så mycket folk och alla var överallt och ingenstans, och det var bara roligt att se alla människor. sofhia och jag var nog mest faschinerade ev allt folk vi bara gick och tittade på allt och alla, vi dansade även lite i slutet, men vi hade så roligt. Så det var en väldigt öyckad kväll=)

En grej som jag känner är ganska tråkig är att jag tror att en av mina vänner som har stått mig ganska nära håller jag på att tappa kontakten med vilket inte är så kul. Vi var båda ute men vi hälsade inte änns och det känns sådär måste jag säga. Hoppas att det inte är så för jag kommer sakna personen iallafall, men men.

Nu ska jag göra iordning lite sen är det nog kanske snart dags för sängen, nu börjar jag ju jobba fullt usch vad jag inte känner för det just nu. Men det ska ändå bli skönt så att man har nått att göra på dagarna med det kan behövas hihi det är nog risk att man bli för lat annars tror jag och det är ju absolut inte bra. Men imorgon blir det Vadstena och det är inte så roligt för det händer ju i princip inget där. Men jag får väl städa och greja som förra sommaren.
Jaja bäst att jag tar tag i detta nu då=)

Sista dagen på semestern

Ja då har sista dagen på min lilla semester varit hihi Jag tycker väl dock att det ska bli ganska skönt att börja jobba så man slipper detta slappa, och det finns inget att göra alls. Men det kan vara ganska skönt att bara ta det lugnt med.

Dagen i sig blev ganska lugn jag gick upp vid tio tror jag, låg och läste i en bok som jag precis börjag med "rappsbaggarna" heter den. Den verkar helt okej har inte kommit så långt än men helt okej just nu=) Vi halv ett kom pappa hem och vi åt mat och drack lite kaffe mycket gott.

Efter maten åkte jag in till stan för att träffa Lotten vi tog en fika på Hugo inget ovanligt men det var trevligt. Även Carl kom förbi en liten sväng. VI satt där i solen, eller den lilla solen som titta fram ibland och myste lite. Det var riktigt nice och bara sitta där en stund. Sen gick vi en sväng till synsam för Lotten var tvungen att fixa till sina nya solglasögon, så jag hjälpte henne med det. Och dom vart bättre tyckte hon och det var väl tur det.

Maxi åkte jag och pappa till senare. Och när vi satt i bilen ringde John och undra vad vi gjorde, han behövde med handla så vi mötte honom på maxi och så handlade vi tillsammans. Det är skönt att gå på maxi med John för då hittar man allt man behöver. Så det gick ganska fort för oss idag=) Pappa gillar inte att handla heller så det var mycket bra att vi hade lite hjålp idag.

Efter maxi blev det Hugo igen där vi mötte upp Sofhia och Carro. Vi satt där och hade bara så trevligt, det ända som är lite tråkigt är att kvällarna blir så kalla så man fryser så pass. Men som tur är så finns det ju filtar som man kan svepa in sig i när det blir för kallt. Men vi hade mycket trevligt vilket är det viktiga=)

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och jobba. Hoppas på att det inte är för mycket cyklister överallt. Men vätternrundan är det ju så man får väl ränka med fullt på cykel fronten=) Haha men det är ju kul att det händer nått iallafall=)

Sov gott


Mysdag

Idag har jag verkligen haft en riktigt mysig dag hur skönt som helst. Började med att jag låg och slappa i min säng hur länge som helst känndes det som, jag var nog inte uppe och klar föränns vid tolv fy vad hemskt men det var skönt. Sen kom mamma hem och vi lagade mat och hon bakade bröd till mig. Faktiskt så var det jag som lagade maten och det vart helt vegitariskt, det vart pasta med wok hihi inget speciellt för mamma eftersom hon är en mat mamma men hon sa att det var gott, vilket man även kan säga ibland för att vara snäll. Men hon åt ju iallafall så lite gott måste det ju varit haha

Efter maten åkte jag in till stan för att träffa Sofia, vi satte oss en sväng på Hugo med kaffe, kaffet var väl kanske inte det bästa idag men det gick ner det med och med trevligt sällskap så går det alltid ner. När vi suttit där en stund så mötte vi Petra och vi gick till hamnen och åt lite mat och så. Efter en stund kom Carro och Sofie och dom tog varsin cider medans vi satt där. Sen ville Carro till harry´s vilket jag själv inte var så sugen på men vi gick upp och kollade läget men det var typ fem personer där så vi gick. Petra och Carro fortsatte till brygget men det kännde inte vi andra för, så vi åkte hem till Sofie istället. Och hemma hos Sofie satt vi och kolla på tv oc bara tog det lugnt, efter en stund kom John dit med och vi satt och prata en stund. Det var mycket trevligt. Sen var John så söt och körde hem mig.

Denna dag har varit en lugn och skön dag inte gjort mer än ag behövt känns det som men det är ganska skönt med sånna dagar ibland med. Ibland orkar man inte göra för mycket och då ska man inte göra det heller. Nu ska jag sova lite tror jag och hoppas på bra väder imorgon för blir det bra väder ska vi sola och bara hade skönt i solen=) Så snälla solen kom fram ordentligt tills imorgon=)
Puss och kram

Myig kvällsmat

Igår kväll vid halv elva kom John till mig och vi satte ocss för att äta lite kvällsmat. Jag hade dukat fram lite och grejat medans han var på jobbet, Så när han kom var allt klart så vi satt i köket med mamma med en sväng och åt. Det var mycket trevligt och mycket gott.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska styra med har inte riktigt bestämmt mig för om jag vill göra nått. Kanske ska in en sväng till stan och fixa lite grejer men det är bara om jag orkar göra det. Allt känns lite trögt idag måste jag säga, känner mig väldigt lat haha men men så kan det vara ibland. Nu ska jag försöka ta tag i saker här så jag kanske kommer igång.

Kvällsfika

När mamma och jag kommit hem från linköping träffade jag Sofhia och Carro för en liten kvällsfika, det blev som vanligt på Hugo. Vi satt uppe på terrassen och prata skit, det var riktigt roligt att träffa Sofhia igen. Jag vet inte när jag träffade henne senast så det var kul. Men det var ganska kallt att sitta där för det blåste ju en hel del, men med lite filtar så funkade ganska bra.

Nu ska jag fixa lite här hemma sen kommer John en sväng och vi ska dricka lite te och mysa hihi det ska bli riktigt trevligt=)


Storm

Var kom denna storm ifrån då. Hallå vad det kan blåsa då, det blåste lite igår men det var inte såhär mycket iallfall. Det räcker med att gå utanför dörren så känns det som att man ska blåsa bort eller nått liknande. Det är tråkigt tycker jag allt, jag vill ha sol och vindstilla för när man går ut vill man kunna gå rakt och fint. Nu skulle folk kanske tro att man är lite små berusad bara för att man inte kan gå snyggt när det blåser haha Men det kan ju var roligt det med. Hoppas bara inte att det blåser upp mer än vad det gör nu för jag vill inte ha en ordentlig storm det känns ju som att det kvittar=)

Nu ska vi fixa mat sen ska vi åka till linköping för mamma ska ju till lassarettet och sen blir det väl ikea efter det antar jag. För mamma ville gå där en sväng plus att vi även ska hämta solstolar någonstans, fråga mig inte var för det har jag ingen aning om men men det bli nog bra detta ska ni se.

Ett viktigt samtal

Ikväll träffade jag min finaste vän John och vi hade ett samtal som verkligen jag uppskattar arr vi hade. Ibland behöver man prata med någon om saker som är viktiga och som man behöver hjälp med, och ett sånnt samtal hade vi idag. Det var så skönt att bara få ventilera saker och få lite stöd och hjälp. Plus att jag fick saker att tänka på vilket är väldigt bra för mig, jag uppskattar absolut detta samtal och känner mig lugn när vi pratat. Det är skönt att få ett råd av någon som man vet verkligen bryr sig i vått och tort och jag vet att han stöttar mig och det är underbart. Tack John för att du finns=)

Nu ska jag sova för jag och mamma ska till linköping imorgon och gå på ikea och lite sånnt=)
Natti

Hamnen

Kom precis hem från en väldigt trevlig middag med John i hamnen. För mig vart det en baconburgare med klyftpotatis och John tog en vegburgare. Maten var jättegod och idag gick det fort att få maten med. Det blåste ganska mycket så vi satt vid det inglasade men det lät som taket skulle blåsa bort, det var nästan så att vi trodde att det skulle göra det ett tag där. Men det gick bra hihi Men allt vart super trevligt och mätta blev vi vilket är det viktiga med.

Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla lite på Beck tror jag. Har snart kollat igenom alla iordningen tror jag, hihi det är ju så jäkla bra. Det finns i princip inget på tvn att kolla på heller så då passar det aldelles utmärkt att slänga i en Beck i dvd och bara slö kolla lite. Undra vilken jag är på måste kolla upp det. Jag tror att det får bli "spår i mörker"  ikväll. Men men vi får väl se=)

Halvvättern

Nu har jag kommit hem från stan där folk kom i mål hela tiden. Mamma och pappa kom vid tre så dom cyklade på ca sex timmar och femtiominuter vilket nog är ganska bra tror jag. Men dom var jäkligt trötta och det kan man förstå att dom var. Pappa bara slängde ner sig i skuggan och gjorde inget alls vilket jag kan förstå. Efter en stund gick vi till glasskaffet och tog varsin glass vilket var behövligt i denna värme=) Och gott var det också. Men vad folk det är kan inte fatta vad alla gör, det är katastrof, men det värsta är att det kommer bli värre nästa vecka när vätternrundan drar igång då kommer det var folk överallt. Plus att man kommer hitta människor överallt som ligger och sover, men men det är väl det som är lite motalas charm vi har alla cykel grejer i stan och det kommer mycket turister då vilket också är ganska trevligt. Det kan ju faktiskt vara roligt att det händer nått med i stan eller hur.

Nu ska jag byta om lite och packa ner det jag behöver för kvällen=) Hoppas på en fin kväll i kväll med.

Allt är som vanligt

Nu är allt lite som vanligt igen och det känns ganska skönt måste jag säga. Man är hemma i Motala vi var på ahrry´s igår samma människor som alltid, alla beter sig likadant som dom gjorde sist jag kolla. Jag och John kan umgås när vi vill vilket jag absolut uppsakttar mest av allt med motala, jag har min allra finaste vän här. Det har inte hänt så mycket här sen jag flytta och det är skönt kan jag tycka, liksom få komma hem och allt är sig likt på nått sätt. Det kommer nog aldrig bli en stor förändring med denna stad och allt runt om motala, jag vet inte men det känns verkligen så. Men på nått sätt så är det så skönt att komma hem till den rätta vardagen igen haha Något jag har tänkt på ett tag liksom, skumt men men funderar ibland på lite lustiga saker tror jag.

Nu ska jag snart in till stan och försöka ta imot min mor och far som cyklat 15 mil idag och i denna värme, jag säger bara idiotiskt men men vill man så kanske man tycker det är roligt vad vet jag. Jag skulle då aldrig cykla så många mil frivillgit för det verkar ju helt galet eller hur. Men men dom tycker nog att det är roligt och dom kanske får ut nått av det vad vet jag, man kan ju hoppas att dom känner så när dom ger sig in på det. Jag ska få åka med brorsan vi ska köpa lite vatten åt dom och kanske varsin liten nalle eller något liknande haha, nått måste man ju ge dom.

Efter det ska jag äta lunch med John i hamnen och det ska bli riktigt gott för jag är så sugen på att äta nått riktigt hmm jag vet inte, sugen är jag iallafall. Hoppas att dom har någon god mat till oss för det ska verkligen bli gott.

Möhippa

Efter jobbet idag så gick jag, Sofie, mamma, Ewa och Marie ner till parken där vi mötte upp dom andra som hade tagit hand om Tessan som kommit i mål. Vi började med att hon fick samla ihop ett gäng och ha lite avslappning och mjuka upp alla muskler i kroppen hihi hon var jätteduktig och det var ganska många som stalde upp på henne och var med. Efter det fick hon gå runt med en liten kavaj med solglasögon i och så fick hon försöka sälja dom till folk, och hon lyckades faktiskt sälja alla paren som vi hade satt fast. Hon var väldigt söt där hon gick omkring i sina fina kläder. Pengarna hon fick ihop fick gå till glass i hamnen, där hon fick se till så alla fick varsin glass, det lyckades hon väldigt bra med. Vi vart stålta över henne=) När vi var klara i hamnen begav vi oss upp till en liten vindsvåning som dom har som fest lokal det var hur fint som helst, medans Tessan fick lite massage och duscha så gjorde vi andra iordning maten som vi skulle ha, vilket var en italiensbuffé mycket gott. Sen satt vi där tillsammans och sjöng ur ett lite sånghäfte och åt tillsammans det var riktigt trevligt. Jag tror att Tessan tyckte att det var en toppen dag och kväll. Vi hade iallafall mycket trevligt och många glada skratt var det med.

Efter möhippan gav sig jag och Sofie till harry´s, det var ganska lugnt när vi kom dit men vi satt där och prata skit och hade mysigt. Efter en stund kom John dit med vilket var hur kul som helst, det var längesen som vi gick ut ihop. Jag blev så glad att gå ut med John igen. Det kom masser med folk, det var ganska fullt men det är bara roligt. Jag tycker att det är kul att se alla människor och prata med folk man inte träffat på länge, plus att det alltid är kul och se hur vissa blir under kvällens gång hihi Det är alltid lika kul. Dagen och kvällen blev så lyckat och jag har verkligen haft roligt hela denna dag. Så mycket lyckat måste jag säga.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, mamma och pappa cyklar halvvättern så jag ska ner och ta imot dom vid mål vilket jag tror dom kommer uppstkatta efter 15 mil på cykel. Lycka till mor och far och trampa på.

Uppe med tuppen

Denna morgon blev det att stiga upp klockan sex, ingen lätt match för fy vad trött jag var. Men det var dags för Tessans möhippa idag så vi var tvungna att mötas kvart över sju, vi skulle ha klätt henne till åtta eftersom hon skulle cykla tjejvättern idag med. Så halv åtta mötte vi tessan som först inte vart så chockad över att vi stod där men sen när hon kom på varför alla tjejer på jobbet var där så vart hon lite chockad. Hon vart så fin så måste jag säga, man kommer absolut att kunna se henne för hon har så fina kläder på dig. Lycka till nu Tess så ses vi i eftermiddag=)


Sommarlov

Nu har äntligen mitt sommarlov börjat, och man känner verkligen att man har det haha. Det är skit kul att säga att man har lov tycker jag för jag har inte sagt det på så länge=)

Hamnen har vi suttit i nu två kvällar i rad hur mysigt som helst. Igår vart det jag, John, Stina som jag äntligen har fått träffa igen mitt lilla hjärta och Maria kom en sväng med. Det vart verkligen hu mysigt som helst, men vi kännde väl lite att det var vi och femtio plus. Men det gjorde väl inte så mycket förutom vissa som absolut inte kunde styra sig själva hihi men det är väl så ibland kan jag tänka mig.

Ikväll satt jag, John, Sofie, Sofia och Annie på hamnkrogen. Det vart också en väldigt mysig kväll och mycket små prat med glada skratt. Jag och John var även och tittade på Sofies nya lägenhet som var hur mysig som helst, och när hon är klar med hela lägenheten så kommer den verkligen att bli hur fin som helst. Hoppas att du kommer trivas där vännen min. Och det är så skönt att vara hemma igen så det kan bli som vanligt jag och John kan ses precis när vi vill och det är underbart att ha det då igen. För det har jag verkligen saknat att kunna umgås med min plumms när jag vill och hur mycket jag vill. Så nu känns det toppen igen hihi

Nu är det dags att sova för det bli upp tisigt imorgon för att jobba, tjejvättern är det ju också så man kan ju hoppas på att det blir mycket att göra så tiden går fort. Men jag tror inte att det ska bli några problem, måste ju finnas ganska många i rörelse när alla flickor sitter och trampar i nio mil=) Lycka till flickor=)
Natti natti

Fika

Efter middagen med mamma på stan träffade jag John och vi tog en fika på terassen. Det var jättetrevligt och väldigt skönt, solen lyste på oss där vi satt och bara prata. Det vart verkligen så mysigt och det var roligt att träffa plumm. Efter fikat vart det en sväng på stan där jag hittade en jättefin klänning som jag ska ha på onsdag på avslutningen, och sen mötte vi Sandra som brukar klippa mig och hon hade fått ett avbok så jag klippte mig med. Så nu känner jag mig fräsch igen vilket är gött haha. Och så fick jag massor med Beck filmer idag med så nu kan jag kolla på hur mycket Beck som helst och det är toppen för alla vet ju hur mycket jag gillar dom filmerna, snart har jag alla=) Tack plumm för en trevlig eftermiddag i solen=)

Nu ska jag fixa lite mat och sen ska vi på kalas hos mormor som fyller år=)

Röntgen

Då var dagens röntgen klar vilket är hur skönt som helst, och det är nog första gången som jag kan säga att jag mår bra efter den. Jag kan stå på mina ben och jag har till och med ätit nu vilket jag absolut inte kunde göra efter förra. Så jag är i princip i form vilket känns enormt bra, då kanske jag orkar vara med mina älskade vänner i Värnamo på slutfesten imorgon. Haha hoppad verkligen att den blir bra.

Nu ska jag och pappa in till stan och träffa mamma för att gå och äta lite lunch med henne=) Sen ska jag träffa min älskade vän John vi ska ta en liten fika ihop=)
Puss och kram

Är sommaren här

image144  Sommaren är verkligen här känns det som. När man tittar ut på kvällen och det i princip ser ut såhär så kan väl säga att sommaren har kommit. Hoppas det håller i sig såhär nu, för det finns inget vackrare än morgonen när solen är på väg upp och på kvällen när solen ska gå ner och det är fina färger på himmlen=) Då är sommaren verkligen här hihi Gud vad underbart.


Amanda

image143     Amanda Jensen är helt underbar. Jag hörde några låtar i morse när jag vaknade och jag gillar dom bara mer och mer. Hennes röst är speciell men den berör på nått visst sätt och hennes låtar är fantastiska. Måste skaffa mig hela hennes skiva. Amanda kan verkligen gå långt, jag hoppas verkligen att hon gör det. Sjung tjejen för det är du grym på=)

Terassen och Harry´s

Igår kväll blev det terassen och harry´s för mig och Botis. Vi började på terassen och tog varsin glass och Botis tog lite alkohol med, vilket jag lät bli. Det var riktigt skönt att bara sitta där och prata lite och börja kvällen som ganska lugnt det gillar jag hihi. Efter en stund ringde John och han hade kommit hem från jobbet så vi gick till honom en sväng och pratade. Han hade fixat lite hårprodukter till mig eftersom att mitt hår är så tort och så nu när det är varmt ute. Tack snälla hjärtat jag blev så himmla glad=) Vi var hos John en stund och det var så mysigt att prata lite och skratta lite hihi När vi hade varit där en stund begav vi oss upp mot harry´s, till en början var det ganska dött inte alls mycket folk. Men vid tolv tiden sa det bara smack så vart det hur mycet folk som helst, vi fatta aldrig vart allt folk kom ifrån för det gick så fort sen var alla där i princip. Det var roligt att träffa lite folk och vi dansade endel vilket jag gillar, plus att bara va och det är alltid skönt. Jag tyckte att det blev en lyckad kväll, jag hade jättetrevligt=)
Och plumms tack igen för produkterna=)