Värnamo=)

Ja till Värnamo flyttar jag 19 augusti för att plugga fritidsledare vilket ska bli mycket trevligt. Jag fick veta att jag kom in igår, och jag blev så glad samtidigt som jag blev väldigt ledsen för jag måste flytta ifrån John det kommer att vara det tuffaste för mig. Jag kommer försöka komma hem så mycket jag bara kan för att träffa honom och jag kommer ringa så mycket det bara går, för han är min bästa vän och han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, så det kommer kännas tufft att lämna allt här. Men det ska bli så kul också för jag känner att jag vill ta atg i detta nu så jag får en utbildning och senare kan skaffa ett ordentligt jobb, för detta sringande fram och tillbaka på dagis funkar inte längre. Det har varit jättekul att jobba på dagis och jag kommer sakna alla där med men jag kommer aldrig att kunna få ett fast jobb som det ser ut nu så därför känns det bra att jag nu kan utbilda mig och faktiskt kunna få ett heltids jobb sen när jag är klar. Jag känner mig lixom redo för att plugga nu och jag känner att jag vill det nu så jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra nu. Men det är ju ca tre månader kvar innan det är dags så jag ska verkligen umgås med alla och i sommar hoppas jag att vi kan göra massor med roligt=) Men jag kommer verkligen sakna alla!!!

Nu måste jag göra klart här hemma sen ska vi iväg med jobbet och äta på Bella Notte, det ska bli så gott=)
Hade gött=)
Ciao

Ny dag

Ja då var det en helt ny dag idag=) Det ska bli skönt känner jag, för igår var då inte min bästa dag måste jag säga. Idag blir det Villekulla hela dagen mmm det ska nog gå bra hoppas jag. Jag är glad för att Inga inte ringde i morse och väckte mig för jag hade inte klarat av en morgon till med henne ljuva stämma, det hade blivit för mycket. Det går bra en morgon men inte flera i rad man blir så chockad vaje gång telefonen ringer på morgonen så det är inte sant åt det. Så nu är det skönt att jag vet mina tider idag och imorgon,så hoppas jag att jag får veta om det blir torsdag eller inte med så behöver ju inte Inga ringa mig på hela veckan och det skulle faktiskt vara lite skönt att vakna av klockan=) Haha men det blir säkert bra ska ni se, hoppas mina barn är lika söta idag som dom var igår=)

Nu måste jag verkligen kila iväg så jag kommer i tid till jobbet!
Bye

Hemsk morgon

När man sover som bäst på morgonen så är det väl självklart att Inga ringer och väcker än kvart över sju eller nått liknande, när man svarat i panik säger hon lite fint
Inga: Kan du jobba idag
Jag:Visst kan jag det
Inga: Men du måste gå nu för du började för att du börjar NU!
Herre Gud man får ju panik när hon säger så, det är bara hoppa in i duschen och rusa så fort man kan för att ingen ska hamna i klistret lixom. Men men det gick bra men trött det är jag verkligen idag! Men imorgon kan Inga inte väcka mig för jag har som tur är redan fått mina tider!

Nej nu ska jag lägga mig i min soffa och bara vara=)
Ciao

Harry´s

Ja jag hamnade visst där efter kalaset mycket trevligt. Kalaset var ganska trevligt måste jag nog säga, Markus och Ida var ju hemma det var väldigt kul att träffa dom igen måste jag säga=) Så det var helt okej. Kvällen blev ju på Harrys med Maria och Carro U det vart en mycket trevlig kväll, jag óch Maria dansade endel där inne faktiskt vi gillade musiken bättre där denna gång. Lilla vännen var ute lika full som vanligt men som tur va såg hon inte mig och det är jag väldigt glad för, jag hade inte orkat att stå och prata med henne alls. Katten var med ute och hon raggade hel vilt igår men det är väl inte så många som är förvånnade kanske, hon brukar ju hoppa på alla killar på dansgolvet så jaja hon är lite udda måste jag säga. R var också ute och som vanligt lika borta herre Gud jag förstår mig inte på den människan riktigt att han orkar hålla på som han gör, men han kanske har roligare så vad vet jag. Jag tyckte faktiskt att det var en såhär konstig kväll där det inte var så många man kännde igen ändå, men jag vet inte, det kanske var för mycket folk för att se vilka som fanns där igår jag vet inte. Men men roligt hade vi och det är ju viktigast iallafall=)

Nu ska jag göra mig klar för att fira morsdag=)
Bye

Kalas

Ja så var det dags för ett kalas igen med släkten, jag blir galen det är nått med släkten hela tiden. Men det kanske blir trevligt vad vet jag. Jag har iallafall på mig min nya röda klänning den är verkligen jättefin den är från Gina så klart. Det finns så mycket där som man vill ha bara man går in och tittar lixom=) Men det känns bra faktiskt för jag älskar ju rött! Det kommer en blid på klänningen senare=)

Men nu måste jag absolut gå ner till mamma hon blir väl galen om jag inte sätter fart!
Ha en trevlig kväll=)
Bye 

En ny dag=)

Ja då var det dags att börja ta tag i denna dag med. Nu ska jag iväg och jobba en liten stund på synsam usch och fy men det är väl ett måste med jobb antar jag, men jag får ju iallafall jobba med Ewa det känns underbart det var längesen som vi jobbade ihopp=) När jag slutar måste jag upp till John på maxi och fixa mors dag present, jag har så svårt men det är tur att jag har John så han kan hjälpa mig lite grann med det. Sen är det kalas ikväll för Janne och Inger hmmm det kanske blir trevligt inte vet jag men jag hoppas verkligen! Mina kusiner kommer hem och Markus flickvän Ida det ska bli jättekul att träffa henne igen hon är verkligen en toppen tjej så himmla rolig. Jaja det blir säkert jättebra hoppas vi på=)

Nu måste jag verkligen ge mig av till jobbet så jag inte kommer försent!
Ciao

Hugo=)

Ja det vart Hugo och alla kom faktiskt i tid och i ordning gjorda=) Toppen var det verkligen. Vi satt på terassen först men det var ganska kallt tillslut så vi gick in och satt och bara prata och hade verkligen bara så trevligt. Jag träffade Magnus en jättemysig vän, han berättade att han flyttar nästa helg till Uppsala, jaha tänkte jag varför ska alla flytta för då. Men jag förstår honom verkligen han hade fått fast jobb och grejer så jag hade onte heller tackat nej om jag hade varit i den sitsen och jag menar någon gång måste man väl ta sig i kragen och flytta. Men det ska bli tråkigt att han med försvinner från stan nu. Men men det är sånnt som händer. Jag, John, Maria och Carro hade verkligen jättetrevligt jag ångrar verkligen inte att det blev utgång idag iallafall. Tack flumbullar för en toppen kväll=)

Nu måste jag verkligen krypa ner i sängen för det är snart dags att gå upp och jobba igen=)
Kram på er=)

Snabba puckar

Skojar folk med mig nu herre Gud vad bråttom allt blev precis=) Först skulle vi inte gå ut alls för jag jobbar imorgon ´så jag hade väl tänkt att bara sitta hemma och ta det väldigt lugnt faktiskt. Men helt plötsligt ringer Botis och frågar om det händer nått ikväll och efter mycket om och men bestämmde vi oss för att gå ut en sväng ikväll för det var ett tag sen alla gick ut tillsammans, men vi kom på det vid nio och vi ska träffas vid tio så nu är det fullt ös på alla, vi får väl se om alla hinner bli klara men det tror jag. Alla kan hinna bara man ger sig fan på att det ska gå så gör det oftast det. Jag hoppas verkligen på att detta blir en rolig kväll med mycket glada skratt=)

Men nu måste jag verkligen skynda mig så jag hinner hihi
Hejdå

Vilken dag=)

Ja det har varit en jobbig dag måste jag nog säga faktiskt, jag är helt slut efter denna dag. Först fick jag ju komma tidigare till jobbet för att en var sjuk det gjorde verkligen inget det är ju bara bra för mig alltså. När jag kom hade dom pyjamas party ååå dom är väl så söta allla barnen i masser med olika fina pyjamaser, men eftermiddagen vart lite tuff eftersom jag vart ensam på min avdelning så jag hade fullt ös på dom haha men det gick väl bra tror jag. Men vad ma blir nervös när man sitter där med alla, jag tror jag räknade dom ex antal gånger för att ha koll, men det gick så bra och alla gick hem ganska skapligt så jag kunde komma hem och det är väldigt skönt att jag kunde göra det=)

Men nu ska jag slänga mig i soffan och bara ta det lugnt=)
Ha en bra fredag=)
Bye

Hemsk morgon

Ja vilken hemsk morgon jag fick imorse. Jag skulle börja klockan tolv vilket är väldigt skönt för mig eftersom jag är så trött hela tiden så kunde jag ha sovit till halv elva iallafall, det hade jag verkligen behövt känner jag nu. Men klockan halv åtta ringer lilla Inga och säger "snälla kan du börja klockan nio för en till är sjuk" Ja visst kan jag det, det är ju bara skönt för mig eftersom jag får hela dagen att jobba idag då, men jag hade verkligen uppskattat mig svomorgon. Och det är inte så kul att bli väckt på morgonen för man blir ju så chockade varje gång det ringer på morgonen så man vet ju inte riktikgt vart man ska ta vägen någonstans, plus att jag inte alltid är så trevlig när jag blir väckt men det är jag ju inte med vilja, men ibland kan jag svara omedvetet och då blir det lite fel=) Men det vet dom flesta nu så dom brukar prata med mig tills dom hör att jag verkligen har vaknat!

Men men nu måste jag göra mig klar så jag inte kommer försent till jobbet=)
Bye

Vin

Först vart det pizza för mig och plumms på valencia mycket gott men inte nyttigt. Efter det gick vi hem till mig där vi befinner oss nu och dricker körsbärsvin, inte riktigt min smak men det är väl helt okej antar jag=) Plumms ligger i min soffa och sjunger mycket söt är han!!!


        


Ledig

Ja då hade man en ledig dag då hmmm vet inte om jag tycker om det, det finns ju lixom inget att göra när man är ledig. Jag vill nog helst jobba för att inte bli sysslolös, alla andra jobbar ju när man själv är ledig så då sitter man ju bara och inte gör nått. Jag ska visserligen luncha med Lovisa idag och kanske träffa plumms och gå till mormor för mormor tycker att vi hälsar på för lite så vi kännde att det kanske var dags att ta sig i kragen och gå dit. Men vi är även bjudna till Maria ikväll så jag vet inte hur detta blir för man vill ju hinna med alla men det gör man inte på kvällen, det är därför det vore bra om det var någon mer ledig så man kan träffa någon tidigt för då finns det kanske en liten chans att man hinner med alla. Men det är svårt, vi vet inte hur det blir så vi får hoppas på det bästa eller nått sånnt vad vet jag=) Men jag tror nog att det blir bra tillslut iallafall.

Nu måste jag rusa iväg för så jag inte kommer försent till min kiropraktor=)
Hörs kanske senare!
Bye

Pink

Pink är väl hur frän som helst, jag gillar verkligen henne. Hennes texter på låtarna är hur bra som helst man blir lixom lite berörd när hon sjunger känner jag, eftersom mycket handlar om henne själv. Det verkar som att hon är en väldigt stark person och det ser jag upp till lite tror jag. Ja gud tänk om man kunde vara lika duktig som henne hihi Jag älskar verkligen hennes stil med måste jag säga, hon är verkligen sin egen person och det är tufft=)

image42

image44


Sov morgon

Ja idag har jag fått en jättelång sovmorgon, jag börjar inte föränns ett och det känns så himmla skönt. Solen skiner ju verkligen med så man kna ju hoppas att vi kommer vara ute mycket. Idag har jag min gröna tröjklänning på mig så för jag har inte haft den på länge eftersom att det inte har varit varmt på väldigt länge, för vädret på senaste tiden har ju varit mycket kallt och regnigt så det är skönt att slippa ha mycket kläde på mig så det ska bli skönt att sitta på¨gården med barnen idag!

Nej nu måste jag rusa!
Hade gött i sommar värmen!
Bye!!

Lilla vännen

När jag kom till jobbet på morgonen så var det fler sjuka så vi behövde en till vikarie så vi ringde Inga och bad om hjälp, efter någon timma kom den nya vikarien och när hon kom in för att hälsa så jag att det var lilla vännen alltså kattens kompis. Jag fick en liten chock och tänkte herrejösses är hon verkligen lämplig för detta, men hon va kvar hela dagen så det måste ju gått skapligt för henne vad vet jag, hon var ju inte på min avdelning. Men jag kännde mig lite fundersam när hon klev in men men det blir säkert bra det med någon gång=)

Nu ska jag gå och lägga mig en stund innan det är dags att gå på spinning=)
Bye

Ögonen för trötta

Idag känns det som jag inte kan titta så trött är jag idag. Jag ville inte gå ur sängen för jag orkade bara inte öppna ögonen det var bara så himmla jobbigt. Detta väder gör inte att jag blir speciellt piggare, mer åt andra hållet kanske nästan lite sur, men jag vet inte det kan väl inte vara en enda människa som känner sig på bra humör och pigg när det är sånnt här väder, man kan ju inte vara ute alls och det är inget kul=( Men det skulle väl bli bättre om ett par dagar så man kan ju verkligen hoppas att det blir bättre för nu är det ju dö trist!

Nej nu måste jag kila till jobbet och ta hand om alla barnen=)
Hejdå

Umgåts med Stina

Nu ikväll har jag träffat Stina det var mycket trevligt, vi har inte setts på ett bra tag för vi jobbar så olika så vi går om varandra tyvärr. Vi var på Drottningkebbeb och åt lite mat det var mycket gott, sen gick vi till mig och satt och bara prata gammla minnen. Det var riktigt kul för det var så längesen och jag har verkligen saknat henne måste jag säga=) Vi kanske skulle ses i veckan med och jag hoppas verkligen vi har tid med det så vi kan träffas innan hon åker till Spanien och göttar sig, hoppas verkligen hon får det hur bra som helst!

Nej nu måste jag gå och lägga mig för jag börjar tidigt imorgon!!
Bye


Företag

Jag hatar alla företag som ringer och vill sälja saker eller vill att man ska bli medlem i både det ena och det andra. Jag har råkat ut för dom hur många gånger som helst. Det har varit strumpor, rakhyvlar, böcker för hörselskaddade, nått från vitalas massor natur grejer jag vet inte riktigt vad det var, ventelo som jag knappt inte blev av med. Tro mig dom är inte kloka, när dom ringer säger dom att dom ska skicka ut så man får prova och att man inte är tvungen att forsätta. Men man blir visst tvungen, dom fixar så man står på abonumang så det skickas ut grejer ett visst antal i månaden, så för att bli av med dom måste man ringa och bråka med dom hur många gånger som helst för att dom ska fatta att man inte vill vara med. Mitt värsta misstag var att råka lite i sömnen tacka jag till ventelo ett telefon bolag vilket jag ångrade väldigt mycket efter, jag vet inte hur många gånger jag ringde till dom och sa att jag ville säga upp allt jag tackat ja till, men fast dom lovade mig att ta bort mig så lika fan fick jag nya räkningar att betala. Nu är jag äntligen av med dom och det är jag väldigt glad för, jag ska aldrig i hela mitt liv tacka ja till någon via telefon, för det är inget kul alls att bråka med dom för dom gör ju allt för att man ska vara kvar, så man måste verkligen vara hård mot dom ja nästan otrevlig för att dom ska fatta att man inte vill ha med dom att göra. Men nu är jag av med alla mina små misstag kan man nog säga=) Gör aldrig något sånnt som jag gjort, och tänk er för innan ni tackar ja till något som dom ringer om!

Nu måste jag verkliegn rusa till jobbet=)
Bye


Tjej kväll

En jättetrevlig tjej kväll hemma hos Tessan hade vi. Alla tjejer var givetvis bjudna men vi var bara fem stycken som var där. Det var jag, mamma, Maja, Linda och Tessan, men vi hade bara så kul. Vi bakade pizza vilket inte var så lätt för degen var ju så kladig så vi fick ju ha i massor med mjöl för att det änns skulle funka, efter mycket om och men så vart det pizzor och dom var verkligen hur goda som helst, till efterätt vart det frukt som vi gjorde i ugnen men vit blockchoklad jag fick fruktsallad och glass mums var det. Under kvällen vart det många glada skratt och vin, det var bara så roligt så det hoppas jag at vi kommer göra om snart igen=) Nej nu ska jag göra mig klar för kvällen, skulle ha gott till Harry´s med Maria och hennes kompisar men dom sa att det var kast med folk och att det inte var värt 90 kronor för att gå in där, så jag tror att jag stannar hemma då. Det känns ju inte så kul att gå dit kanske när hon säger att det är värdelöst eller, alltså problemet är att lite sugen är jag ju ändå att komma ut lite, men jag vet inte jag kan verkligen inte bestämma mig för hur jag ska göra nu=)

Jaja jag skriver kanske imorgon och berättar hur jag har gjort!
Hejdå=)

Vädret

Är det vädret som gör mig så trött, jag är trött hela tiden jag orkar inget. Men vädret är ju inte så kul det är ju dystert och grått så jag tänkte att det kanske var det som gjorde att jag blir så himmla trött. Idag ska jag vara på synsam och det var ett tag sen som jag jobbade hela dag så det ska bli interessant, för gillar att jobba där det gör jag inte speciellt mycket. Imorgon är ju balen med så vi kan ju verkligen hoppas att vädret blir trevligare än såhär, för det är inte kul att gå balen om vädret är regn och blask, klänningarna blir ju inte så jätteroliga om det regnar.

Jaja nu måste jag verkligen kila iväg=)
Hejdå

Emil i Lönneberga

image41


Ja visst är han söt=) Nu har jag entligen fått filmen som jag beställde den är verkligen hur bra som helst. Jag tror att jag älskar Astrid Lindgren filmerna, dom är ju så himmla mysiga så att man kan ju titta på dom hur många gånger som helst utan att tröttna på dom=)

Bilder

Här kommer lite bilder från igår när jag och John satt hemma hos mig och drack lite vin=)
Vi hade bara så roligt.

     


     

Hugo

Vilken kväll gud vad roligt vi haft det=) Kvällen började med att John kom hem till mig och vi tog ett glas vin tillsammans mycket trevligt. Efter en stund fortsatte vi hem till honom och laga lite mat innan Maria dök upp, vi satt där och drack lite och kollade på top model det var finalen i dag men tyvär tyckte jag fel person vann men det blir säkert bra. Framåt elva gick vi till Hugo, först var det inte så jättemycket folk men det blev det efter en stund vill jag lova. Vi träffade massor med med roliga människor, Lotten var ute det var mycket kul att se henne hon har ju precis fyllt 18 så jag hoppas hon hade roligt. Vi dansade nästan hela kvällen och jag hade mina svarta pumps vilket jag verkligen ångrar nu för jag har nog aldrig haft så ont i mina fötter som jag har nu, men det är ju sånnt man får stå ut med. Men jag bet ihop hela kvällen och det var väldigt bra för att vara jag måste jag nog säga hihi. Men vad roligt jag hade, det var nog den bästa kvällen på länge=)

Nej nu måste jag krypa ner i sängen=)
God natt och sov så gott!

Knäcka ryggen

Nu ska jag snart iväg till min kiropraktor och knäcka ryggen. Det ska bli så skönt men det gör så jäkla ont när han gört, man tror lixom att man ska dö när han häver sig på. Efter jag varit där ska jag till synsam och jobba förmiddagen, det känns väl sådär men jag måste ju göra det. Jag har inte jobbat så mycket dom senaste dagarna så nu går jag in lite extra och jobbar hihi. Jaja det blir säkert bra hoppas jag. Ikväll blir det Harry´s med John och Maria tror jag, vi får väl se vart vi hamnar någonstans det blir säkert bra hoppas jag.

Nej nu är det bäst jag ger mig av så ajg inte kommer försent=)
Hejdå!

Spinning=)

Vilket pass det var jag trodde jag skulle dör eller nått i den stilen, men det var roligt. Jag och Ewa har ju inte kört på ett tag så dettta var vårt första pass, hmmm vet inte om man ska börja som vi men det gör inget det var kul. Hon som skulle ha det var sjuk så det hoppade in en annan tjej som vikarie och hon brukar ha dom tuffa spinningpassen och jag kan lova vem som helst det märktes att hon brukar ha det. Men det var så skönt att komma igång för jag behövde det kännde jag, så jag hoppas att vi kan hålla denna tiden iallafall, vi skulle kolla vad som gick med, för det kan ju vara kul med nått annat med men vi får se vad som finns och vad vi känner för. Jag skulle ju helst vilja köra kickboxning men det får jag inte för mina handleder klarar inte det säger min kiropraktor, så man kanske ska lyssna på en så person, dom har säkert rätt i det men kul det skulle det verkligen vara att få sparka och slå lite hihi. Är det någon som har förslag på vad vi kan köra så skriv gärna det till mig=)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Uggly Betty det är ju bara för kul=)
Bye

Mormor

Jag tror jag har värdens sötaste mormor. När jag kom hem från jobbet satt jag och tog det lugnt på min ballkong, och efter en stund hörde jag att någon ropade mitt namn, först tänkte jag det kan inte vara möjligt jag måste hört fel, men det gjorde jag inte för efter en stund reste jag mig för att kolla vad det var som lät, och när jag tittade lite grann ner så ser jag min mormor stå där och ropa. Jag vet inte hur hon hade sett mig för man kan inte se om någon sitter på min ballkong när man står på hennes, men hon chansade eller nått liknande jag vet inte. Ialla fall så hade hon gjort lite fika så hon ville inte fika ensam så därför tyckte mormor att jag kunde ta och palra mig ner till henne och fika och prata lite grann=) Det var mycket trevligt och gott var det med så det gjorde ju inget att hon ropade på mig hihi. Men jag sa till henne att jag faktiskt har telefon vilket hon vet så att det kanske är lättare att använda den istället, men men detta funkade ju det med. Hon är så söt ibland min älskade mormor!!

Nej nu måste jag fixa lite grann innan jag ska iväg på spinning med Ewa, vi kan ju hoppas att jag klara av detta nu jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, men det lär jag väl märka!
Hejdå sålänge=)

Pippi

Helt underbar film jag tror jag blir knäpp snart=) Jag har tittat på Pippi nu på morgonen när jag gjort mig iordning och jag tror jag älskar henne hihi. Helt underbart att man kan tycka att det är bra fortfarande, jag har beställt Emil i Lönneberga med för jag gillar alla hans hyss och alla dumheter han har för sig ibland. Jag hoppas jag får den snart för jag vill verkligen kolla på den.

Men nu är det bästa jag drar iväg så jag inte missar mötet=)
Ha en bra dag=) Bye

image32

Sjunde himmlen

Sjunde himmlen är nog den bästa serien som går tror jag. Jag skulle lätt kunna se det hur många gånger som helst. Det är så mysigt att titta på det, hela familjen Camden är en sån kärleksfull familj som råkar ut för det mesta men det blir alltid bra till slut och jag tycker att sånnt är så mysigt. Man blir lixom en del av det när man sitter och tittar på det=) Ja hmmm jag älskar sjunde himmlen.

image31Hela familjen Camden

Hata detta väder

Usch vad trött jag börjar bli på detta väder. Är det inte ös regn så blåser det storm man kan ju knappt gå ut längre och hur kul är det på en skala. Jag menar man vill ju kunna gå utanför dörren utan att bli genom blöt lixom, visst det är skönt när man är ledig för då kan man ju dra täcket över huvudet eller bara ligga i soffan framför en film vilket är riktigt mysigt, men det är inte kul när man jobbar för vi kan ju inte änns ta ut barnen på gården för det blir så blött. Och barn är inte så lätt att ha inne hela dagen för det blir sån ljudnivå på dom vissa dagar. Men det skulle ju kanske bli lite bättre i veckan så man kan ju hoppas att det blir det så man får lite sol på sig iallafall=)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan igen och kolla på Beck-Annonsmannen riktigt bra=)
Bye

Nykyrka=)

Idag fick jag ringa till min kära vän Linnea och be henne om lift till nykyrka och det tyckte jag var riktigt pinsamt, men jag hade inget val för det var verkligen ingen hemma. Min bror skulle ha kört men han var tvungen att jobba, pappa och mamma är i Frankrike och min faster är borta ingen aning om vart hon har tagit vägen. Men Linnea är så söt, hon tyckte bara att det skulle bli roligt och så men ändå det är pinsamt när man inte träffas så ofta=) Men men det var ju bara skönt att hon kunde göra det, för då kommer jag ju iväg iaf och det är viktigt att vi gör det för Peter och jag har haft svårt att hitta tider som passar båda två så när vi äntligen gör det så vill man ju inte missa, sjunga är alltid avslappnande för mig så det ska bli kul faktiskt. Jag hoppas bara att jag kommer hem innan nio ikväll för då är det ju Wallander-Afrikanen den är rätt bra och jag vill ju inte missa dom, så jag hoppas att vi är klara tills dess så jag hinner=)

Nej nu är det bäst att jag hoppar in i duschen och äter lite innan det är dags att ge sig av=)
Bye

Schlager

Ja vad ska man säga om denna kväll då. Hur kunde det gå så dåligt för sverige då, jag är besviken på detta. Visst Serbien var helt okej och jag tyckte om den låten fast man inte rikigt förstog vad dom sjöng förutom det dom sa innan. Men det är ju så synd att det inte ska kunna gå bra för Sverige ju. Jag tycker om The Arks låt jag trodde dom skulle komma bland dom tio bästa, det trodde jag verkligen att dom skulle göra. Men se så fel man kan ha då. Vad ska vi göra nu, vi kanske inte änns kommer att komma med nästa år det vet man ju aldrig när man få kvala. Vad ska vi göra, det känns ju som att man måste göra nått väldigt anorlunda typ nått extremt för att kunna komma bra till. Kolla bara Ukraina dom såg ju ut som dico kulor och dom kom på en andra plats, så jag menar vad som helst skulle ju kunna vinna nu för tiden. Det var inte någon låt som var en äkta schlager låt tycker inte jag. Så vi får hitta på nått rikigt grymt till nästa år så att vi får vara med i leken, för det skulle ju absolut inte vara kul om vi inte kom med i kvalet. Lite deprimerad är man faktiskt efter ikväll och det är synd för jag älskar dessa schlager kvällar=) Men jag hade en trevlig kväll ändå, jag satt hemma hos Annie och Lovisa och vi hejade hela tiden, det var fullt ös på det, och det gillar jag=) Så kvällen i sig har varit riktigt bra, men jag saknade plumms=)

Hoppas alla anda har tittat nu ikväll för detta går bara inte att missa
Natti=)

image30 Stackare

Stan

Idag vart det en förmiddag på stan med mamma, mormor ocg Gurli det var gasnka trevligt. Mormor köpte en klänning till mig och lite blommor det var ju väldigt snällt=) Men mormor shoppade en del till sig själv, hon tycker ju sällan att hon passar i något så det var väldigt kul att vi kunde hitta nått till henne med. När vi hade gått en stund på stan var det dags för en fika vi tyckte lixom att vi var värda det. Så vi stannade till en stund på ströget, det var mycket gott. Men förmiddagen på stan var en trevlig stund=)

Nu ska jag fixa lite mat och fundera över kläder till kvällen, för det är ju schlager jippi=)
Bye

Fredag

Ja nu är det fredag och jag är ledig det är verkligen på tiden hihi Vad ska man hitta på idag så? Jag ska iväg snart på en lunch med min mormor vi tänkte gå ner till Lovisa på motor caffét, jag har aldrig ätit där men jag hoppas att det är gott=) Men det tror jag säkert att det ska vara. Efter maten tror jag att jag måste ta tag i handlingen inför imorgon, för då blir det ju schlager för hela slanten=) Det ska bli så kul, men vi måste ju ha lite att tugga på under kvällen det är ju viktigt att ha!!!!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen så jag är klar tills mormor och jag ska gå=)
Bye

Fåglar

Jag är så trött på alla dessa fåglar så snart blir jag väl knäpp eller nått i den stilen. Dom sitter på min ballkong och skirker från det att det bli lite ljust ute, man vaknar ju varje morgon av att dom skriker och har sig. Jag orkar inte höra dom längre, kan man inte bara få bort dom på nått sätt. Jag vill inte vakna vid fem ibland för att dom skriker usch jag blir galen. Hur får jag dom att försvinna?=)

Nu måste jag kila och ta hand om alla barnen=)
Bye

image28


image29

Cleo

Cleo gick ju på tv för ett tag sen som en serie, jag älskar den verkligen. Jag har hela boxen. Det handlar ju om ett gäng som jobbar på ett data företag som heter JTM, det händer ju masser med roliga och inte lika roliga saker där. Jag skulle kunna titta på det hur mycket som helst för att det är så himmla bra=)

image26 Suzanne Reuter som Cleo


image27 Loa Falkman som Klas, Cleos chef


Trött

Idag har varit en jobbig dag måste jag säga, men jag vet faktiskt inte riktigt varför. Men redan i morse fick jag panik för jag kom inte upp jag var bara för trött, jag låg verkligen i sängen sålänge som det bara gick. Sen kom man till jobbet och jag kunde inte tänka klart jag bara kunde inte det. Barnen var så gulliga och ville bara så ut, men det ville inte jag för det var ju inte direkt så jättekul väder och så hade jag ingen ork att vara ute och leka. Jag brukar inte ha sånna här dagar när jag verkligen är trött, men idag var det otäckt så trött var jag=)
Efter jobbet träffade jag Annie och Lovisa och vi gick en vända på stan och letade tofflor. Sen tog vi en mysig fika på lilla hem, det var riktigt trevligt. Men nu ska jag snart se uggly Betty för det är ju bara så kul så man kan ju inte missa det, men efter det blir det raka vägen till sängen=)


Fräck brud=)

Ja hon är ju hel skön denna brud. Plus att hon gör jäkligt bra låtar och har en tuff klädstidl måste jag nog säga. Jag tycker verkligen att hon är bra=)

image24


image25

Ally McBeal

När jag satt och tittade på Ally McBeal så dök världens bästa upp. Jon Bon Jovi jag vart helt galen jag älskar den mannen=) han är stört skön, han är inte bara bra på att sjunga han är ju skit bra som skådis med ju. Jag blev så glad när jag såg han hihi

image23


Kattunge

Titta vad söt den är. Jag vill ha när jag ser sånna söta, men jag skulle aldrig klara av att ha en katt. Jag skulle antagligen tröttna eller bli galen till slut jag vet inte varför men det skulle bara inte funka. Det kanske är nått som man skulle kunna skaffa sig längre fram i livet vad vet jag, men just nu skulle det inte funka. Men dom är ju så söta på bilderna så det är ju inte sant=)

image22

Dag i solen=)

Idag vart det verkligen en dag i solen. Först var jag och Annie på maxi och handlade, eller jag handla på maxi och Annie på Willy´s. Och jag lovar er att hon handlade verkligen herregud vad kassar och mat. Jag blev lite chockad men det sa jag till henne men hon skrattade mest åt mig. Efter maxi så hämtade vi Carro så gick vi till motorcaffet där Lovisa jobbar, och så åt vi glass och bara satt och myste. Riktigt trevligt. När Lovisa hade slutat för dagen följde hon med mig hem och vi satt och diskuterade en massa med olika saker, det är så kul och diskutera med henne för vi tycker verkligen lika i så mycket saker hihi. Ja det är nog första söndagen som jag varit i gång hela dagen, jag måste nog säga att jag är lite stolt över mig själv idag!

Nej nu ska jag kolla klart på Wallander-mörkret.

Godmorgon

Det är nog första söndagen som jag är vaken såhär tidigt. Annie ringde och väckte mig vid elva, vilket var bra för jag behöver komma upp lite mer i tid fast det är söndag. Men det känns konstigt att vara vaken nu. Jag ska snart åka till Annie och följa med henne till maxi, det var också en bra ideé för jag behöver också handla lite grann. Så den här dan kanske blir bra och nyttig för. När vi vart på maxi ska vi nog ner en sväng till mototcaffét för att hälsa på Lovisa som precis har fått jobb där=) Jag tror att hon verkligen gillar det, för när hon prata om ddet igår så lät hon väldigt positiv vilket är väldigt roligt att höra. Nu har ju hon med nått att göra lixom!

Nej nu måste jag nog skynda på lite så Annie inte behöver vänta för länge på mig=)
Bye

Mysig lördagskväll

Ja det blev riktigt mysigt ikväll. Jag tog mig upp till Annie och Lovisa för att ha en trevlig myskväll. Vi kollade på en skräck film om man nu kan kalla den för det, filmen var precis värdelös jag fatta verkligen inget av filmen den var verkligen krånglig tycker jag allt. Och jag kommer inte ihåg vad den hette heller så det måste ju tyda på att den var dålig. Men det gjorde inte så mycket det var skönt att bara sitta och ta det lugnt med en kväll. Efter filmen satt vi och pratade en väldigt lång stund. Jag kom hem precis nu och klockan är 02.10, men vad gör det när det är helg och allt=)

Nej nu måste jag ta och göra mig iordning för sängen=)
Godnatt och sov så gott!

Pyjamas party

Pyjamas partyt gick jättebra barnen dansade och sjöng och åt popcorn, dom hade verkligen jättekul. Vi hade inte så många barn idag heller så det vart inte så rörigt utan det vart väldigt bra=) Sen tackade vi av våran praktikant som har varit på sandslottet i fyra veckor, alla tyckte om henne, hon var väldigt duktig så det var tråkigt att det var sista dagen för henne idag. Annars har vi bara varit ut idag ochd et har varit så skönt.

Nu måste jag rusa för min mobil har äntligen kommit tillbaka nu=) Så nu ska jag förhoppningsvis kunna använda den lite mer en två dagar! Sen ska jag även jobba på synsam sista timmarna för Pia, dom ska åka till lund och hälsa på min kära kusin=)
Bye

Pyjamas=)

Ja så klart glömde jag pyjamasen hemma, och vi skulle ju ha pyjamas party på sandslottet idag. Så nu är jag hemma igen för att byta om, jag tycker inte riktigt om sånna partyn måste jag nog säga men barna älskar det ju så vad gör man inte! Det kanske blir trevligt man vet ju aldrig, dom ska ju få dansa och äta popcorn så lite kul att se alla barnen ska det allt bli=)

Nej vet ni vad nu är det bäst jag rusar igen så jag inte kommer försent och så=)
Ciao=)

Hockey

Varför ska dom envisas med att visa hockey på trean eller femman. Det är dom kanalerna som man tittar på, och det är många serier som man följer. Och helt plötsligt ska dom förstöra allt med att visa hockey. Varför inte ta en vanlig kanal typ ettan eller tvån som alla har och det stör inga speciella program. Jag blir så irriterad, och snart drar ju fotbollen igång ordentligt med så då antar jag att dom kommer visa det med på trean och femman, men vi kan ju hoppas att dom inte gör det=)

Nej nu måste jag göra klart för det är dags att rusa iväg till jobbet=)
Hade bra. Bye

Bästa bandet

image21

Alltså dom är så himmla bra så det är inte sant åt det=) Plus att han är så fräsch hihi. Jag vill åka och se dom igen ju. Jag såg dom i nian ååååå vad bra dom var=) Men jag vill verkligen se dom igen, skulle nästan kunna göra vad som helst för att kunna åka=)

Körde bil

Idag var pappa och jag ute och körde bil det gick faktiskt jättebra idag. Vi körde lemunda vägen och sen ut vid nykyrka och till maxi. Ja maxi blev vårat stopp jag hade verkligen tomt i kylen och det hade visst pappa med, så vi gick en runda där inne och hittade massor med gott. Pappa snäll som han är betalade idag=) Det var verkligen väldigt snällt av honom. Efter trippen på maxi åkte vi hem för pappa och mamma skulle få besök i kväll så han var tvungen att åka hem med maten så dom kunde fixa iordning, jag skulle ha följt med och ätit men jag orkade=)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla om det finns något kul på tvn vilket inte är så troligt men ändå=)
Hade så bra.
Bye


valborg

Jag började dagen med att färga linser på synsam för att hjälpa Tessan lite grann, jag vart docj klar vid tolv och då blev det en mysig lunch med plumms. det var en buffé på Hugo hihi alltid lika trevligt. Senare på eftermiddagen gick jag på stan med Carro U för att köpa en ny dress till kvällens utgång. När vi gått en stund dök andra Carro upp för att hon också behövde nya kläder till kvällen=) När vi tyckte vi hade gjort stan gick Jag och Carro U hem till mig för att fixa iordning oss för kvällen mycket trevligt men kläderna vart inte alls som vi tänkt oss från början. Jag hade på mig Carros gula tröjklänning och hon tog min rosa för hon tyckte verkligen inte om att ha den gula, men den var helt okej tyckte jag fast jag inte brukar gilla gult. Efter mycket om och men vart vi klara och då kilade vi över till carro som hade förberett lite kareoke till oss alla=) Det var bara så kul alla sjöng verkligen med allt dom hade, jag tror grannarna hörde oss med för det var riktigt liv på oss där uppe=) Men det är väl så det ska vara antar jag. Det var verkligen roligt att bara sitta där och dricka lite och sjunga. Vid Halv tolv ungefär insåg vi att det kanske var dags att börja gå till stan. Vi gick till Hugo det var ju absolut mindre kul måste jag säga, vi stannade inte så värst länge så kvällen slutade runt ett kanske. Men det var ganska skönt att komma hem skapligt måste jag säga, men det var synd att det inte va så kul ute men det är ju sånnt som händer.

Men om man ska sammanfatta allt lixom så var det jättetrevligt när i vi sjöng och bara tog det lugnt och lite mindre kul när vi hamnde på Hugo tyvärr=)

Nu måste jag höra mig klar för pappa och jag ska ut och köra bil=)
Hejdå sålänge=)